gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Το φαντάστηκα… Παρε το fly. Είναι μια χαρά Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Μόλις σταμάτησα βραδινή μελέτη με orange crush mini. Προσωπικά μου αρέσει πολύ στο καθαρό με neck μαγνήτη συν ότι είναι όμορφος. Όταν ήταν να τον πάρω κοίταζα και τον fly που πρέπει να είναι πολύ καλός (δεν έχω άποψη). Πήρα τον orange λόγω ομορφιάς και γιατί ποτέ δεν θα δώσω τόσα πολλά χρήματα για έναν λαμπατο orange (φουλ υπερεκτίμημενοι κατ' εμέ). Ότι και να πάρεις από τους δύο θα είσαι κομπλέ. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες https://www.sweetwater.com/store/detail/PignoseTw--pignose-amps-pignose-5-watt-1x5-inch-combo-amp-tweed Τον είχα βρει με δέρμα κόμπρας (ΣΣΣΣΣσσ) στον καγμάκη αλλα έχει περάσει καιρός απο τότε. Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ΕΒΑΡ. Οτι έχει προταθεί μεχρι στιγμής ειναι παιχνιδάκι μπροστά του. Αυτός ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Miltos23 είπε Μόλις σταμάτησα βραδινή μελέτη με orange crush mini. Προσωπικά μου αρέσει πολύ στο καθαρό με neck μαγνήτη συν ότι είναι όμορφος. Όταν ήταν να τον πάρω κοίταζα και τον fly που πρέπει να είναι πολύ καλός (δεν έχω άποψη). Πήρα τον orange λόγω ομορφιάς και γιατί ποτέ δεν θα δώσω τόσα πολλά χρήματα για έναν λαμπατο orange (φουλ υπερεκτίμημενοι κατ' εμέ). Ότι και να πάρεις από τους δύο θα είσαι κομπλέ. υπερεκτίμημενοι οι λαμπάτοι orange?!! Θες να γίνει χαμούλις.... Ειναι και μετά της 12. εδιτ Οι Orange εχουν απλά απο τους καλύτερους overdrive και distortion ήχους χωρίς πετάλια κ ιστορίες. Εαν χρησιμοποιήσουμε την ίδια λογική ολα υπερεκτίμημενα ειναι σε τούτη τη ζωή! Επεξεργασμένο πριν 4 ώρες από Maple coz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 11 λεπτά πριν, Miltos23 είπε ποτέ δεν θα δώσω τόσα πολλά χρήματα για έναν λαμπατο orange (φουλ υπερεκτίμημενοι κατ' εμέ Γιατί υπερεκτιμημένοι? Τι μπορείς να αγοράσεις με καλύτερο βρωμικο ήχο και με λιγότερα χρήματα, πχ στα 15 ή 30 watt? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Δικαιώθηκα και εγώ αλλα και οι orange. Την ευχή μου να έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Maple είπε υπερεκτίμημενοι οι λαμπάτοι orange?!! Θες να γίνει χαμούλις.... Ειναι και μετά της 12. Πολλα λεφτά (ειδικά με matching καμπίνα) ενώ εκεί έξω υπάρχουν πολλοί vfm high gain ενισχυτές... Απαντώ και στον αγαπητό @gkourmoul1: Με τα ίδια λεφτά βρίσκεις πιο versatile ενισχυτές και με παραπάνω από 2 καναλια (δεν έχω κουράγιο να ψάξω τώρα συγχωρέστε με). Σίγουρα οι orange είναι πολλοί όμορφοι, αλλά τα χρήματα για κεφαλή και μια καμπίνα είναι πάρα πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επεξεργασμένο πριν 4 ώρες από Miltos23 1 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες εναν 15αρι λαμπάτο orange τον βρισκεις εύκολα 400-450 ευρώ used. με άλλο ενα 300αρι μπορείς να πάρεις καμπινα ακόμα και με 2 12αρια (δε χρειαζεται να ειναι orange αν και κάνουν πολύ καλές καμπίνες) Σύνολο 700-750 ευρώπουλα για ήχο που σε bedroom levels (αλλα και παραπάνω) θα σε καλύψει στο φουλ και ειναι πραγματικό εργαλείο για ηχογράφιση. Το μόνο μειονεκτημα των orange ειναι οτι δεν εχουν καθαρά κρύσταλλο... κατα τ'αλλα είναι μάρκα που χρησιμοποιήτε φουλ σε συγκεκριμένα ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Σάμη μάλλον θα πήγες για ύπνο, διοτι αποτι καταλαβαίνω δεν ακους σλιπκνοτ που παιζουν και με orange. Πάρε τον pignose!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Μιλάς με υποθέσεις… Δικαναλους έχει και η orange. Με καλύτερο ήχο, πιο μικρό μέγεθος, πιο όμορφοι, made in UK και κάτω από 1000 ευρώ δύσκολα μπορω να σκεφτώ. Εννοείται ότι είναι vfm. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση