Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής μίνι (ή ξέρω γω πως τους λεν)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...για το ζμπιτ, άμα παίρνει και μπαταριές, θα το δεχτώ

50-100ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΓΙΟΎΡΓΙΑ

Αγορά αύριο πορνό, όποιος πρόλαβε την ήπιε τη γνώμη του και τη πρότασή του.

Αγορά, από Νάκας

Τα North Paragas studio έχουν ενισχυτή που ανοίγει ότι ώρα θέλω, σε ότι ένταση θέλω. Αντίθετα στα South Paragas δεν δυνάμεθα να ανοίξουμε ενισχυτή τας ώρας της μεγάλης έμπνευσης ( ή και μη σε εντάσεις ΚΑΡΑΚ) γιατί έχω γύρω μου εποίκους που με κρύβουν μέχρι και τον ήλιο με τα ζμπίτια τους, αλλά ταύτο είναι άλλης θεματολογίας κουβέντα.

Βασικά το ενισχυτάκΙ(ΤΑΡΑ) που με χάρισε ένας συμφομουρίστας, είναι ταμάμ και σκέβομαι να το παρκάρω στο στούντιο μιας και βαριέμαι τα πήγαιν' έλα, θα με το σερβίρουν και θα το βρίσκω πάντα στη πένα.

Αυτός είναι και ο λόγος που σκέβομαι να πάρω μια κουτσουλιά για τα ήσυχα βράδια.

Καθαρά και πολλά μεσαία με κρακ στο τέζα σε χαμηλές εντάσεις είναι το ζητούμενο...αν υπάρχουν

Ακούω τας προτάσεις σας, έχουτε 14 ώρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

54 λεπτά πριν, kosthrash είπε

Κατά σύμπτωση, εκεί που κοίταγα αυτούνον που με πούσταρες, απ κατ με βγάζει έναν ίδιο σε λευκό χρώμα στα 79 γιούργια. Όχι πως με νοιάζει το χρώμα, αλλά δεν βλέπω από που προκύπτει η διαφορά

Έχω 3 μικρούς. Τον boss dual cube, που δεν σου προτείνω λόγω τιμής, τον blackstar fly και τον orange crush mini.

Εδώ ενα review.

To orange παιρνει μια 9βολτη μπαταρία, κρατάει για αιώνες, έχει πάρα πολύ οργανικό "σπασμένο" ήχο, είναι από ξύλο η καμπίνα και χωρά στην κωλότσεπη. Απλό στη χρήση, να παίζεις μπλούζ ολη μερα. 

Το blackstar είναι καπως πιο σοφιστικέ. Δικάναλο, με ωραιο καθαρό ήχο, καλό βρώμικό, παραπάνω ένταση, delay και 6 μπαταρίες ΑΑ που σε βγάζουν αρκετές ώρες. Πλαστικούρα το σασί.

Το dual cube είναι εντελώς άλλη κατηγορία.

Επεξεργασμένο από gkourmoul1

Γιώργος

17 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Έχω 3 μικρούς. Τον boss dual cube, που δεν σου προτείνω λόγω τιμής, τον blackstar fly και τον orange crush mini.

Εδώ ενα review.

Το dual cube είναι εντελώς άλλη κατηγορία.

Δλδ? για δώσε κάτιεπιπλέον

Δεν ψάχνω έπιπλο, ξύλα κλπ, δεν με ενδιαφέρει η μπλουζ το μέταλ. Μάλλον αρκούμε στα καθαρά και παίρνω τα μεσαία από ένα οβερντράιβ χωρίς καθόλου γκέιν, πάντα τελεκάστερ και επίσης κανένα εφέ, μου είναι αδιάφορα. Έχω έναν ντιλέι εκεί χάμου όποτε και αν ευαρεστηθώ να ασχοληθώ ΣΠΑΝΙΩΣ. Όταν όλμος ανοίξω ένταση από το ποτενσιόμετρο της κιθάρας, θέλω σαστέιν και σφυρίγματα. Είμαι τσέλιγκας, άνευ Γύπσον

• Χαχα 1

Εγώ από αυτούς που έχει ο Νάκας έχω τον blackstar fly 3(50e) και τον yamaha thr 10c(200e). 

Ωραίοι είναι, ειδικά ο yamaha τον εχω χρησιμοποιήσει παρά πολύ με κιθάρα και μπάσο πλεον, αλλά αυτόν που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο και θεωρώ το καλύτερο value for money είναι ο Roland micro cube μου.

Επομένως από εμένα η πρόταση είναι υπομονή και μεταχειρισμένος microcube με 50-60 ευρώ.

Δλδ σεγνώμη κιόλας, αλλά αυτούνοι που είναι εκτός οικονομικού μπατζέτου που έθεσα , τι καυλήτερο φτιάνουν ναουμ, γιατί αισθάνομαι πως με αφήνεται εις του βαθύ σκότος.

Άντε μη πάω να πάρω καμιά 10ρια Μοντάζ αύριο το πορνό και πάθει σύσπασα η Ήπειρος και η Τωλοακαρνανία  λαίμαι

2 ώρες πριν, kardc είπε

το καλύτερο value for money είναι ο Roland micro cube μου.

Επομένως από εμένα η πρόταση είναι υπομονή και μεταχειρισμένος microcube με 50-60 ευρώ.

συμφωνω

Η εξελιξη του είναι το boss dual cube. Μιλάμε για έναν modeler ενισχυτή, ο οποίος σηκώνει πολύ tweaking, έχει πολλούς και καλούς ήχους, παίζει και σε χαλαρή πρόβα άμα λαχει. Συνδέεται και μέσω Bluetooth με το κινητό για έξτρα ρυθμίσεις και παραμετροποίηση των εφέ. Στέλνω και backing tracks με Bluetooth ή απλά το χρησιμοποιώ ως Bluetooth speaker.

Γιώργος

4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

συμφωνω

Η εξελιξη του είναι το boss dual cube. Μιλάμε για έναν modeler ενισχυτή, ο οποίος σηκώνει πολύ tweaking, έχει πολλούς και καλούς ήχους, παίζει και σε χαλαρή πρόβα άμα λαχει. Συνδέεται και μέσω Bluetooth με το κινητό για έξτρα ρυθμίσεις και παραμετροποίηση των εφέ. Στέλνω και backing tracks με Bluetooth ή απλά το χρησιμοποιώ ως Bluetooth speaker.

Οι ώρες είναι λίγες που  δίνω, χέστικα για πρόβες , βλουτουθκαι έξτρα κινητά και ακίνητα, δεν με νοιάζουν οι πρόβες, τι σημαίνει τουέρκινγκ, κουνάμε κώλους?

Δεν υπάρχουν πρόβες, παίζω ζμπιτ.

Δεν εξυπηρετείτε, θα πάρω την επικρατούσα μαλακία

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου