Shelter Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες (επεξεργασμένο) Η συλλογή του σε δημοπρασία σε λίγο καιρό. https://www.christies.com/auction/auction-22991-cks Επεξεργασμένο πριν 22 ώρες από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Αν την στριμάρουν θα την παρακολουθήσουμε με ζωντανό σχολιασμό στο Noiz όπως κάναμε και με τη δημοπρασία του Knopfler 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Θα στείλουμε τον @odis13 ως εκπρόσωπό μας, να λάβουμε ρεπορτάζ 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες 1 ώρα πριν, Shelter είπε Η συλλογή του σε δημοπρασία σε λίγο καιρό. Δεν είχε παιδιά (από ότι ξέρω)...ενώ ο γιός του Ζάππα τα πήρε όλα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ προς το παρόν. Κανένας από τους 2 γιούς μου δεν παίζει μουσική...ελπίζω στα εγγόνια!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες 11 λεπτά πριν, marathon είπε Δεν είχε παιδιά (από ότι ξέρω)...ενώ ο γιός του Ζάππα τα πήρε όλα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ προς το παρόν. Κανένας από τους 2 γιούς μου δεν παίζει μουσική...ελπίζω στα εγγόνια!!!!!! Είμαι διαθέσιμος για υιοθεσία 3 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες 4 λεπτά πριν, Shelter είπε Είμαι διαθέσιμος για υιοθεσία Εσύ δεν παίζεις σαχλόφωνο…είσαι κανονικός! 3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, marathon είπε Εσύ δεν παίζεις σαχλόφωνο…είσαι κανονικός! Το έχω αυτό το ελάττωμα. Αλλά θα αυτοπροσδιοριστω σαχλοφωνιστας. Επεξεργασμένο πριν 20 ώρες από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Θα έχει λογικά live stream οπότε θα κάνουμε χαβαλέ όπως την άλλη φορα. Kατάλογο δεν έχουμε ακόμα αλλα λογικά πριν τις γιορτές θα έχει βγει να πάρουμε μάτι. Πέφτει Κυριακή η δημοπρασία εν τω μεταξύ...χμμμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο πριν 19 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 19 ώρες Και για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι έχω τίποτα... εμμονές και αντί tele σύνδρομα , θα ήθελα διακαώς μια tele του για να την μοστράρω στο σαλόνι. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο πριν 18 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 18 ώρες 47 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι έχω τίποτα... εμμονές και αντί tele σύνδρομα , θα ήθελα διακαώς μια tele του για να την μοστράρω στο σαλόνι. Ξέρω... η μισή δουλειά είναι κλεισμένη! 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση