Προς το περιεχόμενο

Mesa Mark iic+ reissue (3/12/2024)!!!

kosthrash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Έχει θέση στη μουσική σήμερα; 🤔🤔🤔

Φαντάζομαι όση θέση έχουν και άλλοι θρυλικοί ενισχυτές reissue, πχ JCM800 2203 κτλ

• Like 1
  • Συμφωνώ 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω την αμαρτία μου, εκτός από τον Lonestar, οι Mesa μου αρέσουν στα πολύ καθαρά (και δεν πεθαίνω, υπάρχουν καλύτεροι) και στα αρκετά βρώμικα. Τα ενδιάμεσα, όχι ότι δεν τα κάνουν, αλλά meh... Για την τιμή ήθελα κ άλλα

Never give up! 

Να έχεις συμφιλιωθεί με ένα σκασμό πράγματα όπως ότι δεν θα δεις ποτέ live τον EVH, τους Pink Floyd, δεν θα πάρεις ποτέ original Les Paul '59, original MK IIC+....

Εκεί στη Gibson.....

Γ@μι3στ3 με τα reissue.....

Δυο νεφρά έχουμε.....

• Χαχα 3

I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...

2 ώρες πριν, Nekkon είπε

Να πω την αμαρτία μου, εκτός από τον Lonestar, οι Mesa μου αρέσουν στα πολύ καθαρά (και δεν πεθαίνω, υπάρχουν καλύτεροι) και στα αρκετά βρώμικα. Τα ενδιάμεσα, όχι ότι δεν τα κάνουν, αλλά meh... Για την τιμή ήθελα κ άλλα

Πολλοί τον χρησιμοποίησαν, αλλά οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό τον ήθελαν για τα βρώμικα του 🔥

https://www.metallicagearhistory.com/post/mesa-boogie-crunchberries-amp

• Like 1

Στα πλαίσια της black Friday η NeuralDSP προσφέρει τα plugins με 50%,οπότε κάτι είναι κι αυτό για εμάς που δεν πιστεύω να  δούμε από κοντα σύντομα το real thing...

https://neuraldsp.com/plugins/mesa-boogie-mark-iic-suite

• Moderator
Στις 19/11/2024 στις 11:15 ΜΜ, Flotzen είπε

Να έχεις συμφιλιωθεί με ένα σκασμό πράγματα όπως ότι δεν θα δεις ποτέ live τον EVH, τους Pink Floyd, δεν θα πάρεις ποτέ original Les Paul '59, original MK IIC+....

Εκεί στη Gibson.....

Γ@μι3στ3 με τα reissue.....

Δυο νεφρά έχουμε.....

Ο λόγος που στη Mesa δεν είχαν κάνει ποτέ reissue τον Mark IIc+, είναι γιατί δεν μπορούσαν. Δεν υπήρχαν τα components και δε θα πέρναγε ο ενισχυτής ROHS (στανταρ ασφαλείας). Αυτό έχω διαβάσει τουλάχιστον. Αν ισχύει λοιπόν μπορείς να περιμένεις ότι το reissue θα έχει τόση σχέση με τα originals όσο έχουν τα reissues της Marshall με τους original 1959 ή 2203.

Με αυτές τις σκέψεις μένω ήσυχος κι εγώ με το ενάμιση νεφρό που μου χει απομείνει 😛

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kpeyos είπε

Ο λόγος που στη Mesa δεν είχαν κάνει ποτέ reissue τον Mark IIc+, είναι γιατί δεν μπορούσαν. Δεν υπήρχαν τα components και δε θα πέρναγε ο ενισχυτής ROHS (στανταρ ασφαλείας). Αυτό έχω διαβάσει τουλάχιστον. Αν ισχύει λοιπόν μπορείς να περιμένεις ότι το reissue θα έχει τόση σχέση με τα originals όσο έχουν τα reissues της Marshall με τους original 1959 ή 2203.

Με αυτές τις σκέψεις μένω ήσυχος κι εγώ με το ενάμιση νεφρό που μου χει απομείνει 😛

Αν εξαιρέσουμε τους μετασχηματιστές Schumacher, τα υπόλοιπα υλικά γιατί να μην βρίσκονται;

Άραγε θα μπορούν τώρα πλέον να επισκευάζονται και οι original mkiic+? Η είναι ασύμβατα τα τωρινα components?

Επεξεργασμένο από kosthrash

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου