ian Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Βοηθήστε και εμένα τον άσχετο ρε παιδιά!!!! Πως μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα, ώστε να συνδέω τα ''μούφα'' πλήκτρα μου με το pc, και να έχω την προσομοίωση ενός Hammond Organ για πιστό ήχο!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Βοηθήστε και εμένα τον άσχετο ρε παιδιά!!!! Πως μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα' date=' ώστε να συνδέω τα ''μούφα'' πλήκτρα μου με το pc, και να έχω την προσομοίωση ενός Hammond Organ για πιστό ήχο!!!!!![/quote'] To VST Garritan Jazz and Big Band εχει Hammond. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Native Instruments B4 Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ian Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Επαιξα σημερα το B4 και είναι παρα πολύ καλό.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση