THEOD Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:17 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:17 PM 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:27 AM Moderator Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:27 AM Εκπληκτικοί (ως συνήθως). Αλλά λύσε μου μια απορία. Μόλις το άκουσα άρχισε να γυροφέρνει στο κεφάλι μου κάτι αντίστοιχο, αλλά με ελληνικό στοίχο. Πιθανώς να με παραπέμπει σε κάτι από κάποια ελληνική ταινία της δεκαετίας του '50. Το κομμάτι είναι αλβανικό, αλλά έχει γίνει κάποια διασκευή ή απλά λόγω του μουσικού ιδιώματος (σύνηθες σε ελληνικές βουκολικές ταινίες της εποχής), μου έχει καρφωθεί αυτή η εντύπωση; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:31 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:31 AM Ευχαριστούμε Τερρυ για τα καλά σου πάντα σχόλια .Είναι λίγες πληροφορίες που υπάρχουν για το συγκεκριμένο τράγουδι .Από τι μας είπε η Εύα Θανάση (τραγουδίστρια) το τραγουδι δεν είναι ακριβος Αλβανικό παραδοσιακό Έχει δημιουργό, που λόγο του καθεστώτος χάθηκε κ λέγεται, popullore( populare), αστικό. Εδώ υπάρχει μια εκτέλεση από τη Shqipe Zani που ηταν και καθηγητρια της Ευας στη μουσικη ακαδημία . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:10 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:10 PM Πραγματικά, συγχαρητήρια. Εξαιρετικοί, εξαίρετη παραγωγή. Πάντα επιτυχίες!! Μπράβο σας!!! 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:20 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:20 PM Εξαιρετικοί! 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες cos_dr και ΤΚΚΣ Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση