Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν το SampleRobot για τους κατόχους Montage M & MODX+

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Like 2

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

31 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

Το δευτερο πιανο που ακουγεται, θα μπορουσε πανευκολα να υπηρχε σε ενορχηστρωση Ιταλικων, ποπ επιτυχιων των 80ς!

O Elton John το έχει χρησιμοποιήσει σε πάμπολλες παραγωγές του.

• Like 1

www.sonicspace.gr

1 ώρα πριν, theoMusictech είπε

Το δευτερο πιανο που ακουγεται, θα μπορουσε πανευκολα να υπηρχε σε ενορχηστρωση Ιταλικων, ποπ επιτυχιων των 80ς!

Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτοί οι ήχοι,δέν βγάζω νόημα απο youtube,αλλά πραγματικά στο όργανο μου άρεσαν πολύ.

Αν ψοφάς για κους - κους,η μάνα της ήταν πανέμορφη,αρχοντική,αλλά τρελή τελείως(σαν μουσικός,δέν παιζόταν ούτε για πλάκα).

Μου λέει την πρώτη φορά που πήγα σπίτι της,σε κάποια στιγμή που είμασταν οι 2 μας,

(στο περίπου)

"θελω να είσαι smooth and gentle και στην κόρη μου και στο πιάνο".

Με έτρωγε τώρα μέσα μου,πήγα να το πνίξω αλλά δέν μπόρεσα και της λέω"μα η κόρης σας δέν με θέλει και τόσο smooth and gentle,αν καταλαβαίνεται τι εννοώ".

Το σκεφτόταν και καθώς ερχόταν η κόρη της απο μέσα μου ακουμπάει το χέρι και μου λέει,"ας είναι,τότε να είσαι μόνο στο πιάνο".

• Like 1

21 λεπτά πριν, MGs είπε

Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτοί οι ήχοι,δέν βγάζω νόημα απο youtube,αλλά πραγματικά στο όργανο μου άρεσαν πολύ.

Αν ψοφάς για κους - κους,η μάνα της ήταν πανέμορφη,αρχοντική,αλλά τρελή τελείως(σαν μουσικός,δέν παιζόταν ούτε για πλάκα).

Μου λέει την πρώτη φορά που πήγα σπίτι της,σε κάποια στιγμή που είμασταν οι 2 μας,

(στο περίπου)

"θελω να είσαι smooth and gentle και στην κόρη μου και στο πιάνο".

Με έτρωγε τώρα μέσα μου,πήγα να το πνίξω αλλά δέν μπόρεσα και της λέω"μα η κόρης σας δέν με θέλει και τόσο smooth and gentle,αν καταλαβαίνεται τι εννοώ".

Το σκεφτόταν και καθώς ερχόταν η κόρη της απο μέσα μου ακουμπάει το χέρι και μου λέει,"ας είναι,τότε να είσαι μόνο στο πιάνο".

συγγνωμη!!!!! εχω δωσει κανενα δικαιωμα για να με πει καποιος κουτσομπολη;;;!!!!!!!!!!!

ποτε!!!

αλλα επειδη εσυ ειπες περισσοτερες λεπτομεριες, ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ!!!!! να σχολιασω , πολυ ωραια το χειριστηκες!!!!!!!!!!

ειδικα αν (η κορη) αλλα επαιζε κι αλλα πληκτρα παταγε;;; τη καλυτερη απαντηση της εδωσες!!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου