Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν το SampleRobot για τους κατόχους Montage M & MODX+

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΩΩΩ! ΤΙ ΜΟΥ'ΠΕ!!!!! κερναω καφε, τουλαχιστον! με βουτηματα +, παξιμαδια με original φυστικι απο direct to your door!!!!!

Μονο με'να τηλεφωνημα!

εγω και το Compact Disc Club τετοια πραγματα!!!!!!!!!!

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

ΩΩΩ! ΤΙ ΜΟΥ'ΠΕ!!!!! κερναω καφε, τουλαχιστον! με βουτηματα +, παξιμαδια με original φυστικι απο direct to your door!!!!!

Μονο με'να τηλεφωνημα!

εγω και το Compact Disc Club τετοια πραγματα!!!!!!!!!!

Θα σου αφιερώσω τα πρώτα 5 κομμάτια του Montage που γράφω και θα σου στείλω και τα stems με ειδική αφιέρωση. "Για τον εκλεκτό φίλο μου και συμφορουμίτη και εξαίρετο μουσικό TheoMusictech"

• Like 1
  • Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

21 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Που το βλέπεις?🤔 Ένα απλό gif από cartoon του Tex Avery είναι.

Το ρόπαλο είναι από μπράτσο Τελεκάστερ, ακόμα και ο Τεξ γνώριζε το μεγαλείο μιας Τέλε

35 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Το ρόπαλο είναι από μπράτσο Τελεκάστερ, ακόμα και ο Τεξ γνώριζε το μεγαλείο μιας Τέλε

Τρέχα θείο να τον απεγκλωβίσεις,του την έχουν πέσει άλλοι με αρμόνια και φεύγουν πλήκτρα αριστερά δεξιά.

Ο hitman που προσέλαβες είναι έξω φτερνών,την μία του λέει οτί είναι ο Πάν,την άλλη ο άστα να πάν.

Να δείς που θα το ολοκληρώσει το έργο του,εν βρασμό χορδής.

Ενα αρμόνιο ηλεκτρονικό πήρε και αυτός και του λένε οι άλλοι με τα ψεύτικα αρμόνια στην τηλεόραση,οτί δέν κάνει ούτε για τα κάλαντα.

Χτύπα 3 φορές με ρυθμό για να μπείς,γιατί έχει βάλει το Montage πίσω απο το χερούλι της πόρτας.

Νερά,σταφίδες και καμιά κομπόστα κράτα του,μην πάθει κάνα σκορβούτο.

10 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

ωωωω τι σουείπε!!!!!;;;

Ψάχνω χρόνια ένα epiano (hardware) της roland,το οποίο είχα δανειστεί χρόνια πρίν απο μία σουηδέζα,το οποίο είχε ηχεία δικά του πάνω,4 ήχους νομίζω,ένα piano,ενα e piano,ένα rhodes και νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος άλλο ένα,δέν θυμάμαι,λογικά επειδή ήταν μεγάλο θα ήταν απο 5 οκτάβες εώς 7?άνηκε στην μητέρα της,οπότε λογικά 80s σειρά χωρίς να είναι σίγουρο,με λίγα κουμπάκια επάνω.

Δέν το θυμάμαι εμφανισιακά,σε σχέση με άλλα στοιχεία που αφορούν ανατομικά μέρη αυτής που μου το έφερε σπίτι,σάν να ήταν χθές μπορώ να πώ,πώς θα γίνει να εντοπίσω πιό ήταν?

Απίστευτος ήχος,ακόμη και απο τα δικά του ηχεία.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου