Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν το SampleRobot για τους κατόχους Montage M & MODX+

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

image.gif.376617e6e4fb5f652ffcb9dfade70aa7.gif

Βλέπω έχεις ισχυρά επιχειρήματα, απόρροια υπέρμετρου εγωισμού. Μέχρι στιγμής χειρίζομαι το Montage καλύτερα από εσένα. Όλοι το ξέρουν. Θα σκάσει κομμάτι τώρα rock elegant. Μόλις γυρίσω από την πορεία. Δώστε αυξήσεις να πσρω το komplete θα φωνάζω και θα πέσω πάνω στα MAT 🤣και ότι γίνει θα είναι με μουσική superior vst cinematic VSTi Σαν τον Jason Statham θα ρίχνω ξύλο στο fast n furious στους φρουρούς της φυλακής. Το MONTAGE δεν είναι άξιο μιας τέτοιας υπόκρουσης. Δεν έχει την τεχνολογία. Για κάνα σήμα ειδήσεων της δεκαετίας του 90 κάνει. 🤣 Κάμα ΤΈΛΕ ΆΣΤΥ με γραφικά από AMIGA 🤣🤣🤣🤣🤣

• Χαχα 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Βλέπω έχεις ισχυρά επιχειρήματα

Που το βλέπεις?🤔 Ένα απλό gif από cartoon του Tex Avery είναι.🥱 Τα "ισχυρά επιχειρήματα" και οι τεχνικές διευκρινήσεις είναι στις προηγούμενες σελίδες. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε στην τελική, για ακόμα πιο αναλυτικές διευκρινήσεις παρακαλώ να αποταθείτε στον κύριο BadMister στο synths forum της Yamaha.🙏

Προσοχή μόνο γιατί εκεί δεν είναι ΝΟΙΖ, και μπορεί να βρεθείς έξω από αυτό πριν προλάβεις να ψελλίσεις "Omnisphere"...😌

Specs talks, M🐮🐮gs walks

11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Που το βλέπεις?🤔 Ένα απλό gif από cartoon του Tex Avery είναι.🥱 Τα "ισχυρά επιχειρήματα" και οι τεχνικές διευκρινήσεις είναι στις προηγούμενες σελίδες. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε στην τελική, για ακόμα πιο αναλυτικές διευκρινήσεις παρακαλώ να αποταθείτε στον κύριο BadMister στο synths forum της Yamaha.🙏

Προσοχή μόνο γιατί εκεί δεν είναι ΝΟΙΖ, και μπορεί να βρεθείς έξω από αυτό πριν προλάβεις να ψελλίσεις "Omnisphere"...😌

Τα ίδια λένε και αμα με πετάξει έξω το θέμα είναι να είμαι εκεί με φυσική παρουσία, να του μιλησω και τότε να επιχειρήσει να με προσβάλλει ή να με ειρωνευτεί και θα δούμε ποιος θα βρεθεί ΚΑΤΩ και θα κατεβάσω και το φερμουάρ και..............................🤣

Για αυτόν που λες λέω, δεν κάνω κάποιον παραλληλισμό, εγώ σε αγαπάω εσένα αλλα σηκώνω τις προκλήσεις σε άλλους guru και συμμετέχω σε φόρουμ και έχω μιλήσει με πάρα πολλούς όπως με αναγνωρίζουν αρκετά άτομα σαν πραγματικό Guru στα synth που έχω. Korg forums, group κλειστά στο FACEBOOK. Και έχω και υψηλού επιπέδου ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΠΙΑΝΟ, ΝΟΤΕΣ,ΑΡΜΟΝΙΑ, ΣΥΝΘΕΣΗ και συζητάμε και τέτοια (ψψψψψψψψψψψψ🤣)

Το ότι είναι ΝΟΙΖ είναι ότι στέκεσαι εσύ με τις δικές σου ανακρίβειες και το ύφος αυθεντίας που δεν μπορείς να το υποστηρίξεις ούτε με τα λόγια παρόλες τις παρατηρήσεις που δέχεσαι όχι μόνο από εμένα αλλά και απο άλλους σε τεχνικά θέματα που ξεκάθαρα για τα μισα specs που αραδιάζεις, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ για το τι μιλάς και ούτε μπορέις να τα εφαρμόσεις. Δεν ξέρεις να γράφεις μουσική ούτε να προγραμματίζεις και σε προκαλώ να αποδείξεις το αντιθετο, όχι με audio , να σε δουμε να πάιζεις. Αν ντρέπεσαι,. βάλε κουκούλα ή ψηφιδωτό και φτιάξε μας μερικά γκουρουδίστικα με τα specs που λες οτι κατέχεις. Εγώ το έχω κάνει τουλάχιστο εδώ στο NOIZ που δεν το έχεις και σε πολύ εκτίμηση με αυτά που γράφεις και νομίζεις πως συμμετέχουν άσχετοι επειδή δε γράφουν τόσο πολύ κάποιοι.

Αυτός που επικαλείσαι είμαι σίγουρος χωρίς να τον ξέρω καν πως θα συμφωνήσει στο 100% με ότι έχω γράψει και μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε γενικά. Όποτε θέλει. Πες σε όποιον θέλει στα πλήκτρα, στα πληκτροφόρα, στα VST, στα DAW σε ότι θέλει να έρθει τώρα να δουμε τι λέει και τι καταλαβαίνεις.

Οι τεχνικές διευκρινίσεις σου είναι ένα αράδιασμα κασέτας που είναι ξεκάθαρο για εμένα πως δεν την καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις τις μισές φορές σε τι αναφέρεται ό άλλος, δεν ξέρεις το όργανο ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν ξέρεις να κάνεις αυτά που πετάς copy paste ούτε να τα εξήγήσεις καλά. αυτή είναι η πραγματικότητα που όλοι όσοι έχουν τις γνώσεις την καταλαβαίνουν, τη σχολιάζουν, την κουτσομπολεύουν. Ακριβώς γιατί το κάνεις έτσι όπως το κάνεις.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων με ονόματα και αράδιασμα specs σε όλα, ακόμα και στις επιστήμες είναι το επιχείρημα των ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ και σε αυτή τη λούμπα έχεις πέσει και δεν έχεις τη δυνατότητα να το αντιληφθείς.

Μην κοροϊδεύεις λοιπόν κάτι καλύτερο από εσένα. Μην κοροϊδεύεις εμένα. Μην πας να αντιπαρατεθείς μαζί μου σε αυτό το θέμα.  Εσύ θα χάνεις. Δεν έχεις την κατάρτιση, την εκπαίδευση, τις γνώσεις και την εμπειρία να το κάνεις. Σεβάσου 🤣τους 40 χρονους κόπους μου και τους κόπους των πραγματικών πληκτράδων, έστω στο ελάχιστο και πες αυτά που θες να πεις με τον απαραίτητο σεβασμό για όσους είναι καλύτεροι από εσένα, αλλά κυρίως για προϊόντα και τεχνολογίες που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ.

Καθόμαστε και συγκρίνουμε την ΑRTURIA V COLLECTION και το KOMPLETE 15 με το MONTAGE, το ΑΡΜΟΝΙΟ 🤣 και μιλάμε για την πρωτοπορία των "μηχανών" του και τις δυνατότητες του που είναι η ίδια αναμασημένη καραμέλα με ελάχιστες βελτιώσεις επειδή εσύ μέχρι εκεί αντιλαμβάνεσαι. Οι υπόλοιποι στη συντριπτική τους πλειοψηφία και στο έχω ξαναματαξαναπει, συμφωνούν μαζί μου και είναι γνωστές. Δεν είναι άσχετοι όπως είσαι εσύ.

Έχουν θητεία και μουσική δουλειά από πίσω τους μεγαλύτερη από εμένα κάποιοι και έγω και εγώ αρκετή για να μην κάθομαι να ακούω μπαρούφες και το κυριότερο, δεν πτοούμαι με ειρωνείες, δε φοβάμαι, δε συμβιβάζομαι με το ΨΕΜΑ, την ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ, την ειρωνία και την έπαρση ανθρώπων που επιδεικνύουν γνωστική και εμπειρική ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ και χλευάζουν εμπεριστατωμένες απόψεις. 🤣

Άκου δεν είναι ΝΟΙΖ.

Το ΝΟΙΖ έχει υψηλότατο επίπεδο μουσικό σε σχέση με άλλα forum που θα είχαν ξεβράσει εσένα με τον τρόπο που γράφεις. Τη συμπεριφορά σου δεν την επιτρέπουν πουθενά και έχει τιμωρηθεί και σε αυτό το forum. Εγώ θα σου γράφω για όσο χρειαστεί και όσο μου επιτρέπεται στο ύφος που γράφεις και όσο ειρωνεύεσαι εμπεριστατωμένες απόψεις θα σου απαντάω φανατικότερα, εμπεριστατωμένα, εμπεριστατωμένα και θα σπάω μύθους, δεισιδαιμονίες, υπερβολές, ανακρίβειες, οπαδισμούς, εγωϊσμούς, χλευασμούς, τόσο όσο, με συνέχεια, συνέπεια , επιμονη διότι το θεωρώ χρέος μου προς το noiz, τα μέλη του, τη μουσική και τη μουσική τεχνολογία που υπηρετώ με πάθος και απότελεί ένα από τα 3 βασικά πάθη μου. Όσο ζω και αναπνέω. ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΡΚΙΒΕΙΑ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Θέλω το KOMPLETE KONTROL όχι γιατί το χρειάζομαι, αλλά το ΘΕΛΩ γιατί είναι λειτουργικό και όμορφο.

Και αν θες να κάνεις κάτι χρήσιμο🤣, είπαμε, ασε αυτά που λες και πες σε αυτόν που μου έστειλες να φτιάξουν το θέμα με τα Controls και το midi assign και learn στο MONTAGE VST γιατί είναι mlk. Mήπως με πετάξουν απο το forum γιατί θα ξεβρακώσω και άλλες παπαριές που έχουν κάνει και θα ξεσηκώσω και άλλους που φοβούνται να τα πούνε, θα φοβηθούμε τη Yamaha και τους τραμπούκους της 🤣🤣 έχω λιώσει 🤣

Εν τω μεταξύ μιλάμε για το sample robot εδω υποτίθεται. Πάλι γιαούρτι τα έκανα, με συγχωρείτε παιδιά. Θα τον αφήσω να το διαβάσει και θα το σβήσω γιατί δεν έχει νόημα. Κάποιοι είναι κολλημένοι με την μπάλα και εγώ δεν μπορώ να αποδεικνύω συνέχεια πως ο ήλιος δύει προς τη δύση. 🤣

"Όλη η αγορά το ξέρει..."

Aν δεν σε είχα γνωρίσει πάντως, θα στοιχημάτιζα το σπίτι μου (με το Montage M6 μέσα!☝️) ότι είσαι-δεν είσαι 12 χρονών.😏

Λοιπόν synth guru/sound-mix-master engineer/sound programmer/VST expert/producer/arranger/conductor/composer/synth-ambassador on Mars της καρδιάς μας, κοίτα μη σβήσεις λέξη από το παραπάνω διπλοσέντονο, ασ'το εκεί να βρίσκεται μαζί με τα άλλα απίθανα που έχεις αραδιάσει κατά καιρούς. 

Το γέλιο κάνει καλό, ιδιαίτερα στις μέρες μας.🙏

• Ευχαριστώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

"Όλη η αγορά το ξέρει..."

Aν δεν σε είχα γνωρίσει πάντως, θα στοιχημάτιζα το σπίτι μου (με το Montage M6 μέσα!☝️) ότι είσαι-δεν είσαι 12 χρονών.😏

Λοιπόν synth guru/sound-mix-master engineer/sound programmer/VST expert/producer/arranger/conductor/composer/synth-ambassador on Mars της καρδιάς μας, κοίτα μη σβήσεις λέξη από το παραπάνω διπλοσέντονο, ασ'το εκεί να βρίσκεται μαζί με τα άλλα απίθανα που έχεις αραδιάσει κατά καιρούς. 

Το γέλιο κάνει καλό, ιδιαίτερα στις μέρες μας.🙏

Ευχαριστώ που μου ζητάς να το αφήσω.

Θα το αφήσω γιατί είναι η αλήθεια και χαίρομαι που το αφήνεις έστω και από ότι φαίνεται δεν το αποδέχεσαι. Και τώρα αφήστε με να συγκεντρωθώ 🤣  γιατι θα κάτσω λίγο να ανοίξω το αρμόνιο να χαλαρώσω γιατί παράλληλα χειρίζομαι ένα σοβαρό θέμα εργατικής διαφοράς. Φτάσαμε να κάνουμε συνδικαλισμό από τα meeting platforms και από τα viber και τα e-mail.

Που είναι οι εποχές που πειράζανε δικαιώματα και κατέβαιναν οι οικοδόμοι από την πλατεία Κάνιγγος και δεν μπορούσε να τους μαζέψει κανείς και τα έπαιρναν όλα πίσω.

Αλλά έτσι είναι αυτά, όπως τα VST που είναι η εξέλιξη του hardware και της χρηστικότητάς του. Έτσι είναι και κάποιοι δε λένε να καταλάβουν κάποια πράγματα και να μπούνε όρια και διαστρεβλώνουν κιόλας πράγματα γιατί εγώ δεν είμαι κατά του hardware. Αλλά πρέπει να μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Και εννοείται πως τα VA που βγαίνουν και το hardware που βγαίνει είναι δημοφιλές και το αγαπάω και εγώ. Αλλά κάποιες ανάγκες και ιδιαίτερα θέματα πρακτικότητας δεν τα καλύπτει ή θα τα καλύψει πλέον αναγκαστικά σε συνδυασμό με το software που κάνει πράγματα λόγω της υποβοηθούμενης επεξεργαστικής ισχύος θες πολύ hardware γυρω σου για να το επιτύχεις και λόγω της αμεσότητας και με διόλου ευκαταφρόνητο κόστος διότι μιλάμε για software εκατοντάδων χιλίαδων ευρώ, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την ανωτερότητα του στα σημεία, ιδιαίτερα για στυλ μουσικής παραγωγής του δικού μου ενδιαφέροντος και του ενδιαφέροντος των ΟΜΟΙΩΝ ΜΟΥ.

Υπάρχουμε και εμείς και είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και πολύ δυνατοί. 🤔

18 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Αυτό με αποδόμησε πραγματικά.🤣 Ήταν το πιο ισχυρό μουσικοτεχνολογικο και relevant με synths, workstations και VST επιχείρημα που άκουσα ποτέ μου σε συνάφεια πάντα με τα τεχνικά θέματα. 🤣

Πάω να παίξω με το MONTAGE τώρα σε λίγο γιατί είναι ξεκάθαρο πως ακόμα και αυτό το έρημο το κατέχω καλύτερα από εσένα πριν καν πέσει στα χέρια μου. Έλεγα να το δω απλά, αλλά λύσσαξα τώρα, με λύσσαξες🤣 Θα παρατήσω όλα τα άλλα project που είχα τρία που είναι στο τελείωμα και θα βγάλω 60 κομμάτια με το MONTAGE  VST και ΜΟΝΟ. και μετά θα αποχωρήσω για πάντα από το forum, είναι το τελευταίο πράγμα που νιώθω πως έχω να αποδείξω.

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Αυτό με αποδόμησε πραγματικά.🤣

Αν ποτέ φτιάξω ένα θρεντ και ποστάρω τα κατά καιρούς pm που μου έχεις στείλει, να είσαι σίγουρος ότι ο αριθμός 12 θα τους φανεί too large... 😌

6 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Πάω να παίξω με το MONTAGE τώρα σε λίγο γιατί είναι ξεκάθαρο πως ακόμα και αυτό το έρημο το κατέχω καλύτερα από εσένα

Ξεκάθαρα! image.gif.0a4d65028636d51ec0b9f7eea667ce45.gif 

9 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Θα παρατήσω όλα τα άλλα project που είχα τρία που είναι στο τελείωμα και θα βγάλω 60 κομμάτια με το MONTAGE  VST και ΜΟΝΟ.

Ναι ρε οκ, αλλά κοίτα μόνο μην αργήσεις πολύ, ο Ridley Scott δεν φημίζεται για την υπομονή του. Μην τον κάνεις και περιμένει...😴

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Αν ποτέ φτιάξω ένα θρεντ και ποστάρω τα κατά καιρούς pm που μου έχεις στείλει, να είσαι σίγουρος ότι ο αριθμός 12 θα τους φανεί too large... 😌

Ξεκάθαρα! image.gif.0a4d65028636d51ec0b9f7eea667ce45.gif 

Ναι ρε οκ, αλλά κοίτα μόνο μην αργήσεις πολύ, ο Ridley Scott δεν φημίζεται για την υπομονή του. Μην τον κάνεις και περιμένει...😴

Κορόιδευε με. Δε νε νοιάζει. Η μουσική μου αξία διαφαίνεται στο music στην καρτέλα μου. Που θα εμπλουτιστεί σύντομα. 😄 Μου έδωσες ένα κίνητρο. Θα ανεβάζω κομμάτια φτιαγμένα μόνο με Montage να τα ποσταρω οπου υπάρχει Yamaha group και με live παίξιμο. Θα κάνω και tutorial και τουλάχιστο δύο libraries με 49 ευρώ κόστος έκαστη και αν αγοράσεις και τις δύο μαζί, έκπτωση 50% στη μία. Θα σχεδιάσω και το cover και θα φτιάξω και collectors χειροποίητη θήκη edition με usb stick με ένα φίλο που έχει μαγαζί ψηφιακών εκτυπωσεων και θα πουλήσω τόσα όσα να πσρω το komplete KONTROL και όταν γινουν ανάρπαστα τα performance θα σου κάνω δώρο μια special edition που περιλαμβάνει και καλύτερο πιάνο από αυτό του Montage το Grand που είναι λιγο...... plastiki🤣

• Like 1

3 ώρες πριν, cos_dr είπε

Κορόιδευε με. Δε νε νοιάζει. Η μουσική μου αξία διαφαίνεται στο music στην καρτέλα μου. Που θα εμπλουτιστεί σύντομα. 😄 Μου έδωσες ένα κίνητρο. Θα ανεβάζω κομμάτια φτιαγμένα μόνο με Montage να τα ποσταρω οπου υπάρχει Yamaha group και με live παίξιμο. Θα κάνω και tutorial και τουλάχιστο δύο libraries με 49 ευρώ κόστος έκαστη και αν αγοράσεις και τις δύο μαζί, έκπτωση 50% στη μία. Θα σχεδιάσω και το cover και θα φτιάξω και collectors χειροποίητη θήκη edition με usb stick με ένα φίλο που έχει μαγαζί ψηφιακών εκτυπωσεων και θα πουλήσω τόσα όσα να πσρω το komplete KONTROL και όταν γινουν ανάρπαστα τα performance θα σου κάνω δώρο μια special edition που περιλαμβάνει και καλύτερο πιάνο από αυτό του Montage το Grand που είναι λιγο...... plastiki🤣

βαλε με στη λιστα για προπαραγγελια του στικακίου!!!!! καλο ακουγεται!!!!!!!!!!

• Like 1

1 ώρα πριν, theoMusictech είπε

βαλε με στη λιστα για προπαραγγελια του στικακίου!!!!! καλο ακουγεται!!!!!!!!!!

Για εσένα θα είναι εντελώς δωρεάν.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου