Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν το SampleRobot για τους κατόχους Montage M & MODX+

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

@cos_dr οπότε μόνο με το VST έχεις όλους τους εργοστασιακούς ήχους του οργάνου. Συν όσους μαζέψεις από ήχους των χρηστών. Περίφημα!

Ναι. Δεν είδα αν μπορείς να ρίξεις δικά σου samples μέσα, δεν έχω προλάβει. Να δω αν μπορείς να ρίξεις samples στα elements. Τα waveforms. Τα parts είναι ωραία φάση. 16. Ούτε είδα πόσα output virtual βγάζει μεσα στο DAW το VST. Αφού είναι VST3 θα βγάζει λογικά πολλά. Εγω θα γράψω καμία 20 άρια Μοντάζο κομμάτια τα Χριστούγεννα. 🤣

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, cos_dr είπε

Το έχω διαπιστώσει και εγω που εκείνος ο καλός φίλος μου το παραχώρησε γιατι δεν το ήθελε

Εχεις και καναν αλλο τετοιο φίλο ? 

4 ώρες πριν, cos_dr είπε

......... Το έχω διαπιστώσει και εγω που εκείνος ο καλός φίλος μου το παραχώρησε γιατι δεν το ήθελε.

Μιλας με γριφους γεροντα.

Τι σου παραχωρησε και ποιος ηταν ΟΕΟ;🤓

Πρώην VARTANIS ?

38 λεπτά πριν, Στάθης Π. είπε

Εχεις και καναν αλλο τετοιο φίλο ? 

16 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε

Μιλας με γριφους γεροντα.

Τι σου παραχωρησε και ποιος ηταν ΟΕΟ;🤓

Forget it! 

Νομιζω οτι καλύψαμε το θέμα του Montage, εγω καλύτερα από όλους 🤣 Προχωράμε. Υπάρχει ζωη και πέρα από αυτό. 😀

Εξαιρετικό, κλασσικό το sample robot. Χαίρομαι που υπάρχει ακόμα στην αγορά. 

Γειά σας! *Adios 🥸

• Χαχα 2
  • Συμφωνώ 1

@cos_dr Αντε με το καλο να το δεχτεις να γραψεις τις κομματαρες σου, να το βαρεθείς γιατι όπως κατάλαβα δεν το συγκρίνεις με τα vst σου και να είσαι εσύ μετά αυτός που δε θα το θέλει, να το πλασάρεις σε κανα άλλο μελος του noiz, ξερεις εσυ που  😎 .  

• Χαχα 2

8 λεπτά πριν, MGs είπε

Πόσα γίγα καταλαμβάνει στον σκληρό το Montage vst (ασυμπίεστο)?

7

• Like 1

Εχω καλά και κακά νέα.

Τα καλά.

Οι Εργοστασιακοί ήχοι του οργάνου,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι όλοι μέσα στο Vst.

Τα κακά.

Η επεξεργασία και ο τρόπος που επεμβαίνει το όργανο πάνω στους ήχους,θα είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή του Vst.

Η εταιρεία γνωρίζει οτι το Vst θα σπαστεί και θα διαμοιραστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα,κάνει πιστεύω έτσι μία έμμεση διαφήμιση για το hardware.

Δέν θα είναι η πρώτη φορά.

• Like 1

Μόλις τώρα, MGs είπε

Η επεξεργασία και ο τρόπος που επεμβαίνει το όργανο πάνω στους ήχους,θα είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή του Vst.

Η εταιρεία γνωρίζει οτι το Vst θα σπαστεί και θα διαμοιραστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα,κάνει πιστεύω έτσι μία έμμεση διαφήμιση για το hardware.

Δέν θα είναι η πρώτη φορά.

Αυτό που λες δεν ισχύει😪

Η απόδοση είναι 1:1, έχει διαφημιστεί από την ίδια τη Γιάμαχα ως ένα προς ένα, έχει δοκιμαστεί και παρουσιαστεί από τους reviewers έτσι , δε θα είχε και νόημα να μην ήταν έτσι διότι θα ήταν άχρηστο το λανσάρισμα σαν ανεξάρτητος  editor και σύντομα ενδέχεται να αποδειχθεί αυτό σε παγκόσμια αποκλειστικότητα από το noiz διότι θα δοκιμάσουμε να γράψουμε κάτι στο VST με ρυθμίσεις διάφορες σε ένα performance και θα γράψουμε το κομμάτι σε audio και μετα θα κάνουμε import το MIDI SONG στο πραγματικό όργανο να κάνουμε τη σύγκριση της ηχογράφησης  και μετά το αντίστροφο.

6 λεπτά πριν, MGs είπε

Οι Εργοστασιακοί ήχοι του οργάνου,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι όλοι μέσα στο Vst.

Όλοι οι εργοστασιακοί ήχοι είναι μέσα στο VST και θα ακολουθεί και τα updates.

• Like 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου