Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν το SampleRobot για τους κατόχους Montage M & MODX+

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Όχι. Αυτό είναι sample player, από τις αρχές της δεκαετίας του 90. Εσύ μπορείς να το ονομάσεις όπως θες.

ναι, εγώ το λέω επειδή συμπληρώνεται από το DAW για το sampling. Αυτό εννοώ τουλάχιστο.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru
5 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Ναι, δίνουν το cubase AI που σε συνδυασμό με το όργανο του δίνει πλήρεις δυνατότητες αν συνδεθούν, ακόμα και για το sample editing μέσω του sampler που έχει το cubase.

Γιατί; Αφού το όργανο έχει sequencer.

Άσε τα samples. Μιλάω καθαρά και μόνο για sequencing, με τους δικούς του ήχους. 

Αφού sequencer υπάρχει... Το cubase AI τι ρόλο βαράει;     (Ωραία ομοιοκαταληξία)

• Guru
9 λεπτά πριν, cos_dr είπε

ναι, εγώ το λέω επειδή συμπληρώνεται από το DAW για το sampling. Αυτό εννοώ τουλάχιστο.

Συμπληρώνεται..... μάλιστα, όπως νομίζεις.

Αγοράζεις ένα workstation και.... συμπληρώνεται.

• Χαχα 1

1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Γιατί; Αφού το όργανο έχει sequencer.

Άσε τα samples. Μιλάω καθαρά και μόνο για sequencing, με τους δικούς του ήχους. 

Αφού sequencer υπάρχει... Το cubase AI τι ρόλο βαράει;     (Ωραία ομοιοκαταληξία)

τι να πω τώρα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το concept γιατί εδώ και 20 χρόνια δουλεύω έτσι στο σπίτι και δε με ενδιαφέρει να έχει sampler αφού, ενώ  ξέρω να δουλεύω samplers,πλέον χρησιμοποιώ πιο εξελιγμένους software samplers για να κάνω sampling και sampling editing. Γιατί δουλεύω πιο γρήγορα με το ποντίκι και τα drop down μενου και το stretching που γίνεται αυτόματα στο χρόνο με αστραπιαία ταχύτητα και πολλά άλλα.

Αν ήθελα λοιπόν να ρίξω στο όργανο samples και να φτιάξω δικούς μου sample based ήχους για να τους πάρω στο live μου ή να τους πουλήσω, γιατί οχι🤣 σε άλλους χρήστες, θα προτιμούσα να το κάνω έτσι.

Sequencer έβαλαν γιατι το ζήτησαν οι χρήστες.

Στο concept του MONTAGE , όσο το παρακολούθησα εκτενώς γιατί τα παρακολουθώ γιατί έχω μούρλα🤣 ήταν από την αρχή και ετσί είναι ανακοινωθεί και πλασαριστεί, το integration με DAW γι αυτό δεν έβαλαν sequencer και το όργανο να ρέπει προς το Synthesizer από μόνο του.

2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Συμπληρώνεται..... μάλιστα, όπως νομίζεις.

Αγοράζεις ένα workstation και.... συμπληρώνεται.

Καταλαβαίνω τι λές. Είναι οξύμωρο. Και συμφωνώ.

Απλά μάλλον στοχεύουν σε χρήστες που ήθελαν έτσι, σαν εμένα που είμαι μοντέρνος 🤣

• Χαχα 1

2 λεπτά πριν, foxxx είπε

Εντάξει κύριοι εντάξει ......δεν θα διαμαρτυρηθώ...... δεν θα βγάλω άχνα ....

Ενα Fantom παρακαλώ 😎

Μα, τα είχαμε ξανασυζητήσει αυτά αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν στa παλαιά  threads του MONTAGE και του MONTAGE M και στου KOMPLETE τότε που επιτέθηκα στο MONTAGE😀

• Like 1

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Μα, τα είχαμε ξανασυζητήσει αυτά αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν στa παλαιά  threads του MONTAGE και του MONTAGE M και στου KOMPLETE τότε που επιτέθηκα στο MONTAGE😀

Αυτό δεν το θυμόμουν να σου πω οκ 

• Guru
6 λεπτά πριν, cos_dr είπε

τι να πω τώρα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το concept γιατί εδώ και 20 χρόνια δουλεύω έτσι στο σπίτι και δε με ενδιαφέρει να έχει sampler αφού, ενώ  ξέρω να δουλεύω samplers,πλέον χρησιμοποιώ πιο εξελιγμένους software samplers για να κάνω sampling και sampling editing. Γιατί δουλεύω πιο γρήγορα με το ποντίκι και τα drop down μενου και το stretching που γίνεται αυτόματα στο χρόνο με αστραπιαία ταχύτητα και πολλά άλλα.

Και καλά κάνεις. Είπαμε, όπως σε βολεύει. Αλλά εδώ μιλάμε για workstation αν δεν κάνω λάθος και με το ανάλογο οικονομικό κόστος. Καταλαβαίνεις τι λέω.

Αν ήθελα λοιπόν να ρίξω στο όργανο samples και να φτιάξω δικούς μου sample based ήχους για να τους πάρω στο live μου ή να τους πουλήσω, γιατί οχι🤣 σε άλλους χρήστες, θα προτιμούσα να το κάνω έτσι.

Θα αγόραζες ένα άλλο μηχάνημα που είναι sample player και πολύ πιό φθηνό. Πολύ απλά.

Sequencer έβαλαν γιατι το ζήτησαν οι χρήστες.

Τι; Δεν τους βόλευε, δεν τους άρεσε το onboard sequencer ή ήταν τόσο χάλια το onboard ή αυτοί;

Στο concept του MONTAGE , όσο το παρακολούθησα εκτενώς γιατί τα παρακολουθώ γιατί έχω μούρλα🤣 ήταν από την αρχή και ετσί είναι ανακοινωθεί και πλασαριστεί, το integration με DAW γι αυτό δεν έβαλαν sequencer και το όργανο να ρέπει προς το Synthesizer από μόνο του.

Να σημειωθεί πως το όργανο διαθέτει sequencer απ'ότι βλέπω τουλάχιστον στα specs (song & pattern tracks).

Καταλαβαίνω τι λές. Είναι οξύμωρο. Και συμφωνώ.

Απλά μάλλον στοχεύουν σε χρήστες που ήθελαν έτσι, σαν εμένα που είμαι μοντέρνος 🤣

Και εδώ να κάνω την τρίτη ερώτηση.

Δίνουν μαζί και κανένα VST instrument με ήχους;   εκτός του οργάνου.

• Χαχα 1

5 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Δίνουν μαζί και κανένα VST instrument με ήχους;   εκτός του οργάνου.

Ναι δίνουν ....μια μπαλαλαικα με δώρο μια φυσαρμόνικα 😂  πλακα με κανείς μωρέ κύριε Χναρακη μου???

τι το πέρασες Roland coud??? 

Υ.Γ.

Ως επαλήθευση σε απανταχού μηχανόβιους το γνωστό ρητό .....Yamaha τα λεφτά μου να χα 😂

Επεξεργασμένο από foxxx

• Guru
Μόλις τώρα, foxxx είπε

Ναι δίνουν ...

Αλήθεια ρωτάω.

Μόλις τώρα, foxxx είπε

Ως επαλήθευση σε απανταχού μηχανόβιους το γνωστό ρητό .....Yamaha τα λεφτά μου να χα 😂

Καλό!!!

• Χαχα 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου