Προς το περιεχόμενο

16-11-2024... Είπα να πάιξω Τζαζ.

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
23 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

Εύγε για την παραγωγή!

Διότι δείχνει τι μπορεί να κάνει ο καθένας σπίτι του, όταν διαβάσει τα manual. Κι εσύ τα διαβάζεις Λάκη. Κι ας θεωρείται vintage πλέον ο εξοπλισμός. Το αποτέλεσμα μετράει.

Το επόμενο είναι η διάθεση κι η έμπνευση. Μπράβο και πάλι βιντατζ κολέκτορ.

Σε 10 μέρες το studio (και όταν λέω studio) εννοώ το PC και το σύνολο των περιφεραικάων (κάρτα ήχου- controllers- racks κ.λ.π) κλείνουν 20 χρόνια.

Ήταν Δεκέμβριος του 2004 όταν αγοράστηκαν.

Δεν ήταν το πρώτο μου studio, είχα και παλιότερες υλοποιήσεις, αλλά ήταν αυτό με το οποίο ξέκινησα το πιο "σοβαρό " recording.

20 χρόνια πορευόμαστε μαζί , φάγαμε και μια βαρβάτη μετακόμιση....είχαμε και κάτι επισκευές....αλλά still standing.

Έχω έτοιμο το νέο sophisticated studio , με μηχανήματα τελευταίας αχμής....αλλά ΔΕΝ το στήνω.

Είναι ...σε ετοιμότητα...... (παραθέτω και φώτο από τον εγκέφαλο του νέου studio )

Το έκανα για το OCD μου και για να μην μείνω χωρίς studio π.χ. 24 Δεκεμβρίου 😆.

Αλλά θα παώ με αυτό όσο πάει .....έχει mojo 😝

Υ.Γ. Η Μετάβαση από τον Pentium 4 και 1,5 GB RAM, σε i7 13 γενιάς και 32 GB ram, είναι λίγο διαστημική 🤪

01.jpg

02.jpg

03.jpg

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο πρώτο βίντεο είναι τελείως out of sync το audio/video του μπάσου. Το διόρθωσες στο 2ο αλλά τι παίζει με την εικόνα στα ντραμς? τα cut είναι απότομα και ασύνδετα μεταξύ τους. Σα να έχεις γυρίσει διαφορετικά βίντεο και τα κόλλησες μεταξύ τους.

Κιθάρα και ντραμς επίσης νομίζω ότι χάνουν 1-2 χιλιοστά του δευτερολέπτου σε sync. Σε κάποιο άπειρο μάτι μπορεί να μην φανεί πάντως.

• Moderator
11 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

Στο πρώτο βίντεο είναι τελείως out of sync το audio/video του μπάσου. Το διόρθωσες στο 2ο αλλά τι παίζει με την εικόνα στα ντραμς? τα cut είναι απότομα και ασύνδετα μεταξύ τους. Σα να έχεις γυρίσει διαφορετικά βίντεο και τα κόλλησες μεταξύ τους.

Κιθάρα και ντραμς επίσης νομίζω ότι χάνουν 1-2 χιλιοστά του δευτερολέπτου σε sync. Σε κάποιο άπειρο μάτι μπορεί να μην φανεί πάντως.

Τα τυμπανα είχαν 3 λήψεις. Γιατί δεν μπορούσα να κοπανάω συνέχεια για 1.30 λεπτό , ηταν βράδυ. Αρά βιντεοσκοπήθηκαν φράσεις.

Κιθάρα - μπάσο - τυμπανα  πλήκτρα είναι παιγμένα σε πραγματικό χρόνο.

39 λεπτά πριν, LK είπε

Κιθάρα - μπάσο - τυμπανα  πλήκτρα είναι παιγμένα σε πραγματικό χρόνο.

Δεν είπα ότι δεν είναι. Είπα ότι είναι ασυγχρόνιστος ο ήχος και η εικόνα. Ειδικά στο πρώτο βίντεο το μπάσο είναι τελείως out και φτιάχνει στο 1:15.

• Moderator
1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

Δεν είπα ότι δεν είναι. Είπα ότι είναι ασυγχρόνιστος ο ήχος και η εικόνα. Ειδικά στο πρώτο βίντεο το μπάσο είναι τελείως out και φτιάχνει στο 1:15.

Υπάρχει περίπτωση να ακούς από ηχεία Bluetooth;

Γιατί το έχω παρατηρήσει και εγώ μερικές φορές. 

Στα Bluetooth ηχεία χάνεται ο συγχρονισμός. 

59 λεπτά πριν, LK είπε

Υπάρχει περίπτωση να ακούς από ηχεία Bluetooth;

Γιατί το έχω παρατηρήσει και εγώ μερικές φορές. 

Στα Bluetooth ηχεία χάνεται ο συγχρονισμός. 

Φταιει πολλές φορές και ο player. Πχ όταν στέλνω ένα βίντεο σε φβ, όπου το συμπιέζει και το αναπαράγει, έχει χάσει λίγο συγχρονισμό. 

Γιώργος

Και εγώ ανέβασα ένα βίντεο εδώ προ καιρού και είχε ξεσυγχρονιστεί ενώ το αρχείο στο σκληρό μου είναι συγχρονισμένο

kavagio for strings

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου