Moderator LK Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Σήμερα που χιόνισε, την είδα Τζαζίστας 6 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες 18 λεπτά πριν, LK είπε Σήμερα που χιόνισε, την είδα Τζαζίστας Είσαι όπως πάντα και μερακλής!!! Και ωραίο recording!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα Share Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα To solo να σου πω την αλήθεια μου ακούστηκε περισσότερο blues πάρα jazz... Αλλά μαύρο πουκάμισο με γκρι γραβάτα και μαύρο δαχτυλίδι είναι ότι πιο jazz έχω δει στη ζωή μου! Ωραίο και το panning δεξιά αριστερά 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση