Προς το περιεχόμενο

Downtown Hustle

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παρακάτω σαφλάκι ξεκίνησα να το ηχογραφώ το προηγούμενο ΣΚ πειραματιζόμενος με κάποια νέα (για εμένα) effects του Cakewalk και ένα drum set του ez drummer που δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει. Με ταλαιπώρησε πάρα πολύ ηχητικά για να το φέρω εκεί που ήθελα και δεν τα κατάφερα τελικά. Το ξανάπιασα σήμερα με ξεκούραστα αυτιά και το πάλεψα αρκετά. Ο σκοπός είναι πολύ περισσότερο ένας style/era correct ήχος παρά μια άψογη μίξη.

Αν έχετε όρεξη, ρίξτε μια ακρόαση και πείτε τις παρατηρήσεις σας.

• Like 3

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Δυο πράγματα δεν μου "αρέσουν" ώστε να βρίσκω τον ήχο style/era correct. Τo έντονο βάθος που επέλεξες να βάλεις και ο ήχος των τυμπάνων, όπου χρειάζεται κάτι πιο σφικτό και όχι τόσο open sounding.

Γενικώς, ακούγεται μια χαρά με τα τύμπανα αυτά, αλλά δεν έχουν ήχο που τον συναντάς εύκολα σε τέτοιο στυλ μουσικής.

Επεξεργασμένο από gkourmoul1
  • Like 1

Γιώργος

1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε

Δυο πράγματα δεν μου "αρέσουν" ώστε να βρίσκω τον ήχο style/era correct. Τo έντονο βάθος που επέλεξες να βάλεις και ο ήχος των τυμπάνων, όπου χρειάζεται κάτι πιο σφικτό και όχι τόσο open sounding.

Γενικώς, ακούγεται μια χαρά με τα τύμπανα αυτά, αλλά δεν έχουν ήχο που τον συναντάς εύκολα σε τέτοιο στυλ μουσικής.

Διαφωνώ!

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου