bouzoukleri Δημοσιευμένο Παρασκευή στις 07:48 PM Share Δημοσιευμένο Παρασκευή στις 07:48 PM Αλό αλό. Από πλήκτρα δεν ξέρω, μόνο ότι είναι άσπρα και μαύρα. Πρόκειται να κάνω δώρο το https://www.casio.com/europe/electronic-musical-instruments/product.CT-S200RD/ Γιατί μου αρέσει, για την ντιζαϊνιά, γιατί είναι κόκκινο και γιατί είναι προσιτό . Πιστεύετε πως θα πάει άπατο; Θα κάνει κλικ ; Αν το σκεφτώ και περισσότερο ίσως να το κρατήσω για πάρτη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Παρασκευή στις 08:01 PM Share Δημοσιευμένο Παρασκευή στις 08:01 PM 11 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Πιστεύετε πως θα πάει άπατο; Θα κάνει κλικ ; Αναλόγως σε ποιον/α/ο θα το κάνεις δώρο, και τι ηλικία έχει αυτός/η/ο Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Παρασκευή στις 08:14 PM Share Δημοσιευμένο Παρασκευή στις 08:14 PM 19 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Αλό αλό. Από πλήκτρα δεν ξέρω, μόνο ότι είναι άσπρα και μαύρα. Πρόκειται να κάνω δώρο το https://www.casio.com/europe/electronic-musical-instruments/product.CT-S200RD/ Γιατί μου αρέσει, για την ντιζαϊνιά, γιατί είναι κόκκινο και γιατί είναι προσιτό . Πιστεύετε πως θα πάει άπατο; Θα κάνει κλικ ; Αν το σκεφτώ και περισσότερο ίσως να το κρατήσω για πάρτη μου. ποτέ ένα casio δεν πάει άπατο Όταν ήμουν 5 χρονών, λίγα χρόνια πριν αρχίσω πιάνο μου πήραν αυτό και πήρα τις βασικές γνώσεις αρμονίας, μελωδίας αλλά και λογικής αρμονίου από αυτό και συνέχισα προετοιμασμένος τα υπόλοιπα. Αν δεν είχα περάσει από αυτό να εξασκήσει το αυτί μου, ιδιαίτερα στην αρμονία, δε θα υπήρχε cos_dr Για το συγκεκριμένο που λες θα κάνει κλικ και στα μικρά και τα μεγάλα παιδια που έμειναν μικρά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο Παρασκευή στις 08:29 PM OP Share Δημοσιευμένο Παρασκευή στις 08:29 PM Για μεγάλο που έχει καρδιά μικρού παιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:15 AM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 07:15 AM 10 ώρες πριν, cos_dr είπε ποτέ ένα casio δεν πάει άπατο Όταν ήμουν 5 χρονών, λίγα χρόνια πριν αρχίσω πιάνο μου πήραν αυτό και πήρα τις βασικές γνώσεις αρμονίας, μελωδίας αλλά και λογικής αρμονίου από αυτό και συνέχισα προετοιμασμένος τα υπόλοιπα. Αν δεν είχα περάσει από αυτό να εξασκήσει το αυτί μου, ιδιαίτερα στην αρμονία, δε θα υπήρχε cos_dr Για το συγκεκριμένο που λες θα κάνει κλικ και στα μικρά και τα μεγάλα παιδια που έμειναν μικρά. Εμένα μου είχαν πάρει ένα Casiotone mt-45... Θρυλική εταιρεία η Casio!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Σάββατο στις 09:12 AM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 09:12 AM 1 ώρα πριν, kosthrash είπε Εμένα μου είχαν πάρει ένα Casiotone mt-45... Θρυλική εταιρεία η Casio!!! Κάνει και εκπληκτικά ψηφιακά πιάνα. Και legendary ρολόγια. Έχω ένα εξαιρετικό καταδυτικό. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση