Προς το περιεχόμενο

Korg PA300 vs PA600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι πρώην κάτοχος Korg PA50 (από το 2000), και επειδή τα έφτυσε, ήρθε η ώρα να προβώ σε νέα αγορά.

Οι απαιτήσεις μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά χάλασε το PA50 και δεν αξίζει να το φτιάξω.

Το budget μου όμως φτάνει μέχρι εκεί ανάμεσα από τα δυο αυτά μοντέλα, αν και το PA600 με ζορίζει οικονομικά.

Υπάρχει κάποιος που έχει ένα από τα δυο, να μου πει γενικά εντυπώσεις?

Υπάρχει κάποιος πολύ σημαντικός λόγος να προτιμήσω το πιο ακριβό (PA600)? γιατί βλέπω πάνω κάτω τα ίδια είναι, συν του ότι το PA300 είναι μεταγενέστερο χρονολογικά, άρα μήπως είναι καλύτερη η επιλογή του;

Εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση από yamaha - roland πιο καλή στο τραπέζι.

Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μονη διαφορα, (σημαντικη) που βρισκω, ειναι στους υπερδιπλασιους ηχους που εχει το Pa600 απο το Pa300.

Αλλά μπορεις να φορτωσεις  μετα κι εσυ δικους σου!

μια μικροτερη διαφορα που υπαρχει ειναι η συνδεσημοτητα, που και παλι το Pa600 υπερεχει, αλλα σε ενδιαφερει  εχει mic in,!

αν αυτα τα 2 δεν  με ενδιεφεραν, θα πηγαινα στο Pa300 πανευκολα. Απλα με μεγαλη προσοχη στη κατασταση του, αν δεν ειναι καινουριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου