SisyphusMustDie Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου Καλησπέρα σε όλους! Τη γρατζούνισα λίγο. Αναμένω τα σχόλια σας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου Σίσυφε μ' άρεσε η φωνή σου, μόνο που μου φάνηκε ότι το λες σαν να κουβαλάς το βράχο του original Σίσυφου. Θα ήθελα λίγο ποικιλία στο παίξιμο της κιθάρας για να μην ακούγεται μονότονο. Υ.Γ. Μ' άρεσε και η προφορά σου 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SisyphusMustDie Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Σίσυφε μ' άρεσε η φωνή σου, μόνο που μου φάνηκε ότι το λες σαν να κουβαλάς το βράχο του original Σίσυφου. Θα ήθελα λίγο ποικιλία στο παίξιμο της κιθάρας για να μην ακούγεται μονότονο. Υ.Γ. Μ' άρεσε και η προφορά σου Σημειώθηκε και συμφωνώ! Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου Με κράτησε μέχρι το τέλος και όχι μόνο, το άκουσα ξανά και ομολογώ πως σε απόλαυσα. Και πολύ καλή έγγραφή. Τις παρατηρήσεις που είπε ο sir πιο πάνω, μπορείς να προσέξεις για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Καλή συνέχεια!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SisyphusMustDie Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Με κράτησε μέχρι το τέλος και όχι μόνο, το άκουσα ξανά και ομολογώ πως σε απόλαυσα. Και πολύ καλή έγγραφή. Τις παρατηρήσεις που είπε ο sir πιο πάνω, μπορείς να προσέξεις για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Καλή συνέχεια!!! Με τιμούν απεριόριστα αυτά που διαβάζω! Χίλια ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου Σίσυφε μου άρεσε πάρα πολύ η ερμηνεία σου... Πηγες πιο πολύ προς white buffalo μεριά... Μπράβο... 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SisyphusMustDie Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, noe13 είπε Σίσυφε μου άρεσε πάρα πολύ η ερμηνεία σου... Πηγες πιο πολύ προς white buffalo μεριά... Μπράβο... Ανακάλυψα τον White Buffalo λίγο καιρό πριν και τον έχω ξεκοκκαλίσει. White Buffalo, Shawn James, Helldorado κλπ, αυτές είναι οι βασικές επιρροές μου τελευταία. Χαίρομαι που το ανέφερες. Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος Έλληνας που τον ξέρει... Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Αφού σου αρέσουν αυτά ξεκινα άμεσα με το soundtrack του sons of anarchy... Αμεσα Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου από noe13 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SisyphusMustDie Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, noe13 είπε Αφού σου αρέσουν αυτά ξεκινα άμεσα με το soundtrack του sons of anarchy... Αμεσα Το βάζω επί τόπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου Μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα τόσο πλούσιο! Από εμένα είναι ΝΑΙ, περνάς στην επόμενη φάση Πολύ μου άρεσε, αν και δεν είναι του γούστου μου αυτού του τύπου οι performances (δηλαδή κέρδισες τον δύσκολο ακροατή, αυτό θέλω να πω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση