Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Administrator Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες 5 ώρες πριν, ierissiotis είπε Καλησπέρα .Εχω βαλει αγγελια μια κιθαρα και μου ηρθε ενα email που εγραφε τα παρακατω .Απο οτι θυμαμαι απο παλια κατι παρομοιο ειχε συμβει παλι εδω και ημουν διστακτικος.Του ειπα να πληρωσει με paypal και οχι με τραπεζα και δε συμφωνησε .Οταν του ζητησα το κινητο του εξαφανιστηκε.Μου μυριζει απατη. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο ? Αν ναι μετα θα δωσω και το ονομα του ωστε να μη τη πατησει καποιος αλλος. Μην απαντήσεις καν. Υπάρχει και το σχετικό άρθρο: https://help.noiz.gr/help/anakoinosi-sxetika-me-sugkekrimeni-prospatheia-apatis https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Τα είπαν και άλλοι νωρίτερα, θα το επαναλάβω και εγώ: ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΣΕ mail ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΓΑΘΑ, ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, τρέχα από την άλλη 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο πριν 19 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 19 ώρες βρωμάει η δουλειά από μακρυά... I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες (επεξεργασμένο) Petros Gabraki ειναι το ονομα του Tον γνωριζει κανενας? Επεξεργασμένο πριν 6 ώρες από ierissiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Είχε αναφερθεί αυτό το όνομα σε αυτό post την προηγούμενη εβδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Ολυμπιακός θα είναι... 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Πουθενά ο τύπος εκτός από το noiz που αναφέρθηκε.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση