Προς το περιεχόμενο

ΥΠΟΠΤΟ EMAIL

ierissiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα .Εχω βαλει αγγελια μια κιθαρα και μου ηρθε ενα email που εγραφε τα παρακατω .Απο οτι θυμαμαι απο παλια κατι παρομοιο ειχε συμβει παλι εδω και ημουν διστακτικος.Του ειπα να πληρωσει με paypal και οχι με τραπεζα και δε συμφωνησε  .Οταν του ζητησα το κινητο του εξαφανιστηκε.Μου μυριζει απατη.

Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο ? Αν ναι μετα θα δωσω και το ονομα του ωστε να μη τη πατησει καποιος  αλλος.

5e19666a-fce7-4a86-9d8f-41d79a2a5780.jpg

• Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δώσ'του το IBAN σου να σου βάλει τα χρήματα, και μόλις στα βάλει και τα δεις στον λογαριασμό σου, κανονίστε την αποστολή. 

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Φαίνεται εξαιρετικά καθαρογραμμένο και επίσημο, χωρίς κανένα λάθος, όπου αυτό είναι το άλλο άκρο του scam.

Μετά φαντάζομαι θα σου πει το κλασικό, έχει κολλήσει η μεταφορά χρημάτων, πλήρωσε εδώ ένα voucher για να ξεκολλήσει, ή κάτι αντίστοιχο.

Αν δεν δεις λεφτά στον λογαριασμό σου, τον χαιρετάς. Εγώ πλέον έτσι πουλάω μόνο, ούτε καν με αντικαταβολή. Αν και το τελευταίο το κάνω γιατί τα γίδια που έχουμε στην πόλη μου για courier πρέπει να τα κυνηγάς για να σου δώσουν τα λεφτά σου.😒

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Αυτο τα εμπορευματα θα προπληρωθουν μου φαινεται λιγο γενικευμενο.Θα επρεπε να αναφερει κατι για κιθαρα.Επισης το οτι δε μου δινει το τηλεφωνο του να συννενοηθουμε αφου ειναι απο Ε.λλαδα μου κινει υποψιες,

Επεξεργασμένο από ierissiotis

5 λεπτά πριν, ierissiotis είπε

Αυτο τα εμπορευματα θα προπληρωθουν μου φαινεται λιγο γενικευμενο.

Και μένα. Δώσ'του το ΙΒΑΝ να σου βάλει χρήματα, μια και συμφωνεί τα "εμπορεύματα θα προπληρωθούν", κι αν δεν δεχτεί κόψ'τον.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

απάτη.

Επίσης δεν δίνουμε iban, ιδίως σε αγνώστους

επίσης η σύνταξη αν και σωστή, δεν είναι η καθομιλουμένη σε μια τετοια συναλλαγή

• Συμφωνώ 1

1 λεπτό πριν, sultan of string είπε

Επίσης δεν δίνουμε iban, ιδίως σε αγνώστους

Γιατί? Μην και σου βάλουν κατά λάθος λεφτά στον λογαριασμό σου?😁

Mε το IBAN δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

• Συμφωνώ 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Just now, Waterfall-K said:

Γιατί? Μην και σου βάλουν κατά λάθος λεφτά στον λογαριασμό σου?😁

Mε το IBAN δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

ξέρεις ότι μπορεί κάποιος να χρεωσει το iban σου σε direct purchase και να αγοράσει αυτός κάτι?

Βαζει μια διεύθυνση και ένα iban.

8 λεπτά πριν, sultan of string είπε

ξέρεις ότι μπορεί κάποιος να χρεωσει το iban σου σε direct purchase και να αγοράσει αυτός κάτι?

Βαζει μια διεύθυνση και ένα iban.

Κανείς ιδιώτης δεν μπορεί να...χρεώσει το IBAN σου, τι λες τώρα? Το IΒΑΝ χρησιμοποιείται από κάποιον τρίτο για να καταθέσει/μεταφέρει λεφτά στον λογαριασμό που ανήκει το IBAN, και τέλος. Ούτε όνομα χρειάζεται ούτε άλλα στοιχεία.

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου