Προς το περιεχόμενο

NATIVE INSTRUMENTS CLAIRE

cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ΝΑΤΙVE INSTRUMENTS έφερε στον κόσμο μας ένα ακόμα όπως φαίνεται αυτή τη φορά, πολύ εκλεκτό VIRTUAL πιάνο που ευελπιστεί να γίνει ο νέος ΒΑΣΙΛΙΑΣ των ΠΙΑΝΩΝ, όχι μόνο λόγω της υψηλής ποιότητας sampling των layers από υψηλής ποιότητας αγνού παρθένου ιταλικού πιάνου, αλλά και λόγω του τρόπου που έχει γίνει η ηχογράφηση του πιάνου στο χώρο και των ηχοχρωματικών δυνατοτήτων αφού προσωμοιώνει όλα τα μέρη και τους ήχους του πιάνου, ακόμα και το τελευταίο τρίξιμο χορδής σε συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας του χώρου και με την αίθουσα ασκούπιστη με το resonance που προσδίδει η σκόνη δέκα ημερών 🤣🤣

Θα συζητηθεί δε η προσθήκη του εξαιρετικού effect Particles που το δίνουν από το Noir και είναι πραγματικά απίστευτο, μαγευτικό.

Στα 159 ευρώ παρακαλώ. Αλλά 29GB με τέτοια τεχνολογία μηχανισμού sampling  πιάνο, ούτε 5 ευρώ το GIGA, τίποτα, τιμές λαϊκής.

O ήχος είναι απίστευτος θα έλεγα και περιμένω μπας και καταφέρω να νιώσω την αίσθηση, μπας και μπορέσω και το αγοράσω σε καμια black friday μπας και το ρίξουν. Να παίξουμε λίγο πγιοτικό πιάνο να ξεμουδιάσουμε ρε παιδί μου

Γραμμένο στo GALAXY HALL STUDIO λέει. Αυτό κάτι πρέπει να λέει.

• Like 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Πολύ virtual κυκλοφορεί τελευταία...

Μήπως ο ένας αντιγράφει τον άλλον;

Πριν λίγες μέρες και η Roland ανακοίνωσε το Earth Piano.

https://www.roland.com/global/products/rc_earth_piano/

• Like 3

7 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Πολύ virtual κυκλοφορεί τελευταία...

Μήπως ο ένας αντιγράφει τον άλλον;

Πριν λίγες μέρες και η Roland ανακοίνωσε το Earth Piano.

https://www.roland.com/global/products/rc_earth_piano/

ε, δεν είναι τελευταία😃, κάθε χρόνο βγαίνουν πιάνα και πραγματικά έχω και εγώ μια αξιέπαινη συλλογή και ας μην εξασκούμαι πια.😃 Σίγουρα όμως τελευταία έχει φουντώσει ο ανταγωνισμός και φαίνεται να προσθέτουν αντίστοιχα δυνατότητες οι εταιρείες μέσα στα plugin και έτσι εμπλουτίζονται συνέχεια και τα πιάνα. Είναι θα έλεγα πολύ ρεαλιστικά ιδιαίτερα αν συνδυαστούν με το κατάλληλο keyboard για control και έχουν πολύ πλούσιες ρυθμίσεις και πολλά preset. Και αυτό της Roland είναι καταπληκτικό. Αγαπημένα μου είναι και τα πιάνα που περιέχει το Keyscape. 

7 ώρες πριν, Στάθης Π. είπε

Demo versions δεν υπάρχουν να τα δοκιμάσουμε;

Mπορούμε μόνο το manual να κατεβάσουμε 😃

Επίσης, βλέπω πως δεν περιλαμβάνεται σε κανένα πακέτο KOMPLETE αυτή τη στιγμή.

Πάντως, η άποψή μου είναι πως αν συνδυαστεί με αυτό το νέο το effect τα Particles αλλά και με τις νέες λειτουργίες του KONTAKT 8 (chords - phrases) το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό, ιδιαίτερα για κινηματογραφικές μουσικές επενδύσεις. 

• Like 1

Μόλις τώρα, foxxx είπε

Έχω πιάνα αρκετά αλλά σίγουρα λόγω update σε λίγο καιρό θα το έχω και αυτό 😂🥂

Εγώ το έχω ήδη 🤣

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου