Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:36 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:36 AM 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:16 AM Moderator Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:16 AM Να μη σου πω ψέμματα... Μόλις είδα τον τίτλο η πρώτη σκέψη ήταν "τι αγόρασε πάλι ο @LK νο2;" Εντυπωσιακότατο- όπως άλλωστε και η τιμή του 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:38 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:38 AM 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μη σου πω ψέμματα... Μόλις είδα τον τίτλο η πρώτη σκέψη ήταν "τι αγόρασε πάλι ο @LK νο2;" Στα αμέτρητα synth setups που έφτιαχνα στα χαρτιά τον τελευταίο χρόνο για να αποφασίσω τελικά τι θα αγοράσω, υπήρχε πάντα σε όλα τα setups ένα Eventide H9 ή ένα Eventide H90 (παίζουν μεταξύ €650 με 670 & €1Κ με €1,100 αντίστοιχα). Τελικά δεν πήρα κανένα από τα δύο. Είχα τσεκάρει φυσικά και το H9000, αλλά μόλις είδα αυτό το...€8,100 πάνω δεξιά στη σελίδα, έκλεισα πανικόβλητος το site. Πολλά τα λεφτά Άρη... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:42 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:42 AM Just now, Waterfall-K said: Στα αμέτρητα synth setups που έφτιαχνα στα χαρτιά τον τελευταίο χρόνο για να αποφασίσω τελικά τι θα αγοράσω, υπήρχε πάντα σε όλα τα setups ένα Eventide H9 ή ένα Eventide H90 (παίζουν μεταξύ €650 με 670 & €1Κ με €1,100 αντίστοιχα). Τελικά δεν πήρα κανένα από τα δύο. Είχα τσεκάρει φυσικά και το H9000, αλλά μόλις είδα αυτό το...€8,100 πάνω δεξιά στη σελίδα, έκλεισα πανικόβλητος το site. Πολλά τα λεφτά Άρη... εγω κάποτε, μιλάμε 1977, 78 έβλεπα μόνο lexicon. Κάποτε πήρα ένα και δεν το μετάνιωσα, κι ας ήταν μικρή έκδοση... Για ένα Η9 πάντως, δεν θα έλεγα όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:47 AM Moderator Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:47 AM 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε αλλά μόλις είδα αυτό το...€8,100 πάνω δεξιά στη σελίδα, έκλεισα πανικόβλητος το site. Ναι είναι πανακρίβου και πανακρίβου γωνία, αλλά εκπληκτικό. Βέβαια, πελατάρες κυρίως θα γίνουν τα επαγγελματικά στούντιο και τίποτα... "μπρούκληδες" ιδιώτες 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:53 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:53 AM (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sultan of string είπε Για ένα Η9 πάντως, δεν θα έλεγα όχι... Oύτε εγώ. Στο τσακ ήμουν να πάρω ένα, ώσπου είδα το Arturia MiniFreak Stelar Edition στα ίδια λεφτά και...Love at First Sight, you know, οπότε αγόρασα αμέσως το Stellar. Επεξεργασμένο Τρίτη στις 10:53 AM από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:58 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:58 AM 4 minutes ago, Waterfall-K said: Oύτε εγώ. Στο τσακ ήμουν να πάρω ένα, ώσπου είδα το Arturia MiniFreak Stelar Edition στα ίδια λεφτά και...Love at First Sight, you know, οπότε αγόρασα αμέσως το Stellar. ναι αλλά αυτό είναι πλήκτρο και πλήκτρα ...έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:01 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:01 AM Μόλις τώρα, sultan of string είπε ναι αλλά αυτό είναι πλήκτρο και πλήκτρα ...έχεις Τώρα (ξανα)έχω, όταν το κοίταζα όμως δεν μου είχε μείνει πλήκτρο για πλήκτρο. Μόνο 2-3 vintage που θέλουν service και έχει να τα δει το φως της μέρας καμιά 30ρια+ χρόνια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:38 AM Guru Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:38 AM state of the art 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 02:45 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 02:45 PM Πανάκριβο είναι για τους χομπίστες και όσους ζούν στον μαγικό κόσμο του Marlboro. Απευθύνεται σε studio με κοχόνες και όχι κοχονοστούντιο με καρέκλα σατο State of the art όπως είπες Μανώλη μου...τρέχει σαλάκι ήδη. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση