Προς το περιεχόμενο

LIne6 Service

JorgeValdano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα παλιό ενισχυτή κιθάρας Line6, περίπου 20ετίας. Το σέρβις το έχει ο Νάκας, αν δεν κάνω λάθος. Έχει κανείς εμπειρία από αυτούς; Αν δηλαδή ξέρουν τι κάνουν, και αν χτυπάνε στις τιμές; Υπάρχουν άλλες, ίσως καλύτερες επιλογές; Μιλάμε πάντα για Αθήνα.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχές 2000 αγόρασα πετάλι Delay Line 6 και όταν παρουσίασε πρόβλημα μετά από 6 μήνες ο Νάκας μου το άλλαξε, όταν ρώτησα μου είπαν ότι τα "ηλεκτρονικά" δεν επισκευάζονται. Είτε αυτή ήταν η οδηγία της Line 6 είτε όντως δεν ήξεραν πως να το κάνουν. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον Νάκα για το συγκεκριμένο μοντέλο που ενδιαφέρεσαι.

Προσωπικά θα πήγαινα σε Boss Katana που τους έχει επίσης ο Νάκας, είναι πιο νέα τεχνολογία, μπορείς να βάλεις δόσεις κλπ. Εκτός και η τιμή του Line 6 είναι τόσο χαμηλή που δεν σε πειράζει αν στο μέλλον καταστεί άχρηστος.

Δημητρης Σταματης
6972072914
2130317220
Αττικης 58
Ανω Γλυφαδα
16562
Μου εκανε πριν μερικα χρονια μια hd500 σαν καινουργια (σπασμενο usb, κουμπια στο ποδι που μισολειτουργουσαν)
Και λογικες τιμες.

11 ώρες πριν, JorgeValdano είπε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα παλιό ενισχυτή κιθάρας Line6, περίπου 20ετίας.

Για μία Line 6 Variax πάντως που (προληπτικά) είχα ρωτήσει για service, η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχουν ανταλακτικά και εαν τα βρουν (μαζί με την επισκευή), θα έφτανε το κόστος μιας καινούργιας....Προσευχές λοιπόν!!!!

Για μηχάνημα 20ετίας -λογικά- μόνο με θαύματα!!!!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Πρόκειται για έναν Vetta II combo. Εμφανίζουν προβλήματα με τα χρόνια, πολλά εκ των οποίων έχουν να κάνουν με τη μπαταρία που εξαντλείται και η αλλαγή της είναι μπελάς. Ο Δ. Σταμάτης μου είπε πως προς το παρόν ανταλλακτικά υπάρχουν αλλά είναι "πανάκριβα". Από το Νάκα περιμένω απάντηση.

Ευχαριστώ όσους απάντησαν!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου