Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:19 PM Administrator Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:19 PM Εδω και μια βδομάδα το North Sea Jazz Festival ανέβασε μεταξύ άλλων τη συναυλία του Jeff Beck το 2006, στο Youtube. Η μπάντα φυσικά σπέρνει και η επιλογή των κομματιών, ραδιοφωνική. Η σκηνοθεσία και το camera work μοναδικά. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια λεπτομέρεια για μουσικούς. Φαίνεται πως οι καμεραμεν ήταν κιθαρίστες και μας δίνουν κάθε λεπτομέρεια του παιξίματος του Jeff αποκαλύπτοντας το πως χειριζόταν την Stratocaster. Ο Jeff στην ακμή του επάνω. Τι ωραία... Εννοείται πως με πήραν τα δάκρυα κάποιες στιγμές. Γι αυτό φροντίστε να έχετε μια ωρα μπροστά σας όταν θα ανοίξετε το βίντεο γιατί δεν θα το κλείσετε πριν το τέλος. Συνοδεύεται με ένα ποτήρι Αγιωργήτικο εξαιρετικά. Απολαύστε! 13 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 09:17 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 09:17 PM 53 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπεΗ σκηνοθεσία και το camera work μοναδικά. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια λεπτομέρεια για μουσικούς. Φαίνεται Η σκηνοθεσία και το camera work μοναδικά. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια λεπτομέρεια για μουσικούς. Kαι του Ronnie Scott's το DVD είναι εξαιρετικό στο τρόπο που προσεγγίζει το όργανο. Εϊχα τη τύχη να τον δώ στη σκηνή το 2004 και το 2009...με εξαιρετικούς μουσικούς και τζαμαρίσματα. Τι να λέμε τώρα... 2 2 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο Τρίτη στις 02:21 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 02:21 PM Τι εκτελεσάρα αυτή του Angel. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 02:28 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 02:28 PM 18 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Συνοδεύεται με ένα ποτήρι Αγιωργήτικο εξαιρετικά. Απολαύστε! Με Guiness ολοκληρώθηκε η προβολή αντμίν μου...τεμάχια 5. Στην υγειά σας. Ευχαριστούμε δια την ενημέρωση. ....χικ.. 2 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο Τρίτη στις 03:23 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 03:23 PM 17 ώρες πριν, marathon είπε Kαι του Ronnie Scott's το DVD είναι εξαιρετικό στο τρόπο που προσεγγίζει το όργανο. Εϊχα τη τύχη να τον δώ στη σκηνή το 2004 και το 2009...με εξαιρετικούς μουσικούς και τζαμαρίσματα. Τι να λέμε τώρα... Από τις πιο ωραίες συναυλίες ever in my book.. ίσως και νο. 1, λόγω ζεστού χώρου και mood μεταξύ των μελών της μπάντας. Κατά τα άλλα σε ζηλεύω που τον πρόλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο Τρίτη στις 03:31 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 03:31 PM (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, fusionakis είπε Κατά τα άλλα σε ζηλεύω που τον πρόλαβες. όχι μόνο τον πρόλαβα...αλλά είδα αυτό το 2009!! Επεξεργασμένο Τρίτη στις 04:04 PM από marathon 2 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dixie Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:58 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:58 PM «Ιεροσυλία» ίσως αυτό που θα γράψω, αλλά ο ήχος του Beck ποτέ δεν μου έκανε «γκελ» στη ψυχή. Ως φοιτητής είχα αγοράσει το "Wired" (πριν 20 χρόνια και). Δεν με ενθουσίασε. Η τεχνική βέβαια του Beck ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και δικαίως έχει εκατομμύρια θαυμαστές. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο χθες στις 09:05 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 09:05 AM 12 ώρες πριν, Dixie είπε Ως φοιτητής είχα αγοράσει το "Wired" (πριν 20 χρόνια και). Εγώ πάλι τότε είχα κάνει το λάθος να αγοράσω το Blow by Blow...και σταμάτησα τη κιθάρα για 20 χρόνια!!!! 2 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο χθες στις 11:13 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 11:13 AM 2 ώρες πριν, marathon είπε Εγώ πάλι τότε είχα κάνει το λάθος να αγοράσω το Blow by Blow...και σταμάτησα τη κιθάρα για 20 χρόνια!!!! μετά τα 20 χρόνια ξαναξεκίνησες όμως...το Who else δεν το άκουσες;; www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο χθες στις 11:24 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 11:24 AM 8 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε μετά τα 20 χρόνια ξαναξεκίνησες όμως...το Who else δεν το άκουσες;; ...πλάκα-πλάκα δεν τον παρακολουθούσα για αρκετά χρόνια. Σε ένα ταξίδι στη Σοφία, σε ένα υπαίθριο παζάρι με πειρατικά cd, ένας φίλος μου αγόρασε ένα cd, "αφού σου αρέσει ο Jeff Beck"...το You Had It Coming...που είχε μέσα το Νadia...έτσι ξανακόλλησα!!!!...έκατσε και το GarageBand!!!!!! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση