Nekkon Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:58 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:58 AM 4 λεπτά πριν, Έκτορας είπε I don't get it. Ή είσαι παίκτης ή είσαι συλλέκτης. Ό,τι δεν χρησιμοποιώ, με μεγάλη χαρά είτε θα το πωλήσω, είτε θα το χαρίσω (όπως έχω κάνω στο παρελθόν με κιθάρες και πετάλια). Από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείται, μου πιάνει χώρο, είναι χρήματα δεσμευμένα και είναι και νοητικό βάρος. Τώρα, αν θεωρείς τον εαυτό σου συλλέκτη, είναι άλλη ιστορία. Μα και παίκτης να είσαι, δεν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ πάνω από 2 κιθάρες. Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. ΘΕΣ παραπάνω από δυο κιθάρες 2 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 07:01 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 07:01 AM 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Μα και παίκτης να είσαι, δεν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ πάνω από 2 κιθάρες. Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. ΘΕΣ παραπάνω από δυο κιθάρες Ε, όχι. Δεν ισχύει. Το τί χρειάζεσαι έχει να κάνει με το τί ήχους θέλεις να βγάλεις. Επίσης, τί σημασία έχει αν το "χρειάζεσαι" ή αν απλά θέλεις να το έχεις διαθέσιμο για περιστασιακή χρήση; Από την στιγμή που κάτι χρησιμοποιείται έστω περιστασιακά, για εμένα είναι μια χαρά να το έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 09:55 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 09:55 AM Πάντως για καλή εμφάνιση κιθάρας η αλήθεια είναι η εξής. Σώμα: Μείνε παραδοσιακός. Μακριά από offset σώματα και πολλές γωνίες. Χρώμα: Μείνε παραδοσιακός. Αποχρώσεις του ξύλου, είτε ανοιχτές είτε σκούρες. Ταστιέρα: Έβενος ή σκούρο rosewood. Μαγνήτες: Μακριά από ζεβρέ humbuckers Από ομορφιά θέλουμε Gretsch. 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 10:19 AM Moderator Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 10:19 AM 22 λεπτά πριν, Nekkon είπε Από ομορφιά θέλουμε Gretsch. Η αλήθεια είναι ότι η Gretsch έχει μια απαράμιλλη vintage αισθητική. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 07:49 PM OP Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 07:49 PM (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Έκτορας είπε I don't get it. Ή είσαι παίκτης ή είσαι συλλέκτης. Δεν νομίζω ότι είμαι κάτι από αυτά. Έχω 3 ηλεκτρικές με μακρά πιο αγαπημένη από όλες τους την πρώτη μου. Strat AM Standard 50th anniversary. Μετά την αγορά της LP πούλησα ή χάρισα 335, SG και Τele Αm Standard (έτσι για να αποφύγω το "νοητικό βάρος" που λες και εσύ). H τρίτη και τελευταία μου, η White Falcon, προέκυψε από μια συζήτηση που παρακολουθούσα στο Noiz. Εκπληκτική κατασκευή (οι Γιαπωνέζοι είναι ικανοί για το απολύτως τέλειο σε πολλά είδη), ιδιαίτερος ήχος από τους TV Jones και το σκάφος, αλλά, αν η Strat είναι γάτα αυτή είναι γαϊδούρι - και ποιός θέλει ένα γαϊδούρι στον καναπέ του? Θα την κρατήσω όμως έτσι για να τη βλέπω, να τη χαϊδεύω και να την γρατζουνάω όταν έχω όρεξη να παίξω το Southern Man. Θέλω όμως ακόμα μία προτελευταία, αλλά δεν έχω βρει κάποια να μου αρέσει. ΥΣ. Η Κ. είναι πλάσμα της φαντασίας μου. Αν ξέρετε κάποια με αυτά τα χαρακτηριστικά παρακαλώ να μου τη γνωρίσετε και μένα Επεξεργασμένο Δευτέρα στις 07:57 PM από SibLt 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:48 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:48 PM 58 λεπτά πριν, SibLt είπε Θέλω όμως ακόμα μία προτελευταία, αλλά δεν έχω βρει κάποια να μου αρέσει. Telecaster σε butterscotch χρώμα Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο Τρίτη στις 04:27 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 04:27 PM 20 ώρες πριν, SibLt είπε ΥΣ. Η Κ. είναι πλάσμα της φαντασίας μου. Αν ξέρετε κάποια με αυτά τα χαρακτηριστικά παρακαλώ να μου τη γνωρίσετε και μένα Εγώ ακούω φωνές πολλές. Πάρε Dean , πάρε Bc Rich, πάρε tele πούλα tele φτιάξε strat , πούλα strat. Αλλά φεύγουν από μόνες, μόλις ανοίξω και δουν το πορτοφόλι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:17 PM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:17 PM 3 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Εγώ ακούω φωνές πολλές. Πάρε Dean , πάρε Bc Rich, πάρε tele πούλα tele φτιάξε strat , πούλα strat. Αλλά φεύγουν από μόνες, μόλις ανοίξω και δουν το πορτοφόλι Εγώ πάλι δεν έχω τέτοιο θέμα. Η Κ. μου υποσχέθηκε ότι θα μου δανείσει το δικό της για μια μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση