SibLt Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:45 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:45 PM (επεξεργασμένο) Έλεγα στην Κ. χθες ότι έψω μαζέψει πολλές κιθάρες, εντελώς άχρηστες, αφού δεν παίζω πάνω από 10 λεπτά τη βδομάδα. Της είπα ότι σκέφτομαι να αρχίσω να τις δίνω. "Κοίτα, μου είπε. Εδώ έχουμε χώρο για μια ακόμα δίπλα στην άσπρη τη γιαπωνέζα. Νομίζω ότι μια κόκκινη θα ταίριαζε τέλεια" Εγώ πάλι είμαι αλλού Επεξεργασμένο Κυριακή στις 08:53 PM από SibLt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:47 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:47 PM Πουλά αυτές που δεν παίζεις και παρε και τις δυο που προτείνονται. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο Κυριακή στις 09:15 PM OP Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 09:15 PM 21 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Πουλά αυτές που δεν παίζεις και παρε και τις δυο που προτείνονται. Μα δεν παίζω σχεδόν καμία, και ούτε θα παίζω κάποια από αυτές που προτείνονται Μια σωστή διατύπωση της ερώτησής μου θα μπορούσε να είναι : Δείξτε μας κιθάρες που γουστάρετε αισθητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Κυριακή στις 09:20 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 09:20 PM tele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο Κυριακή στις 09:44 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 09:44 PM Και οι δυο κούκλες. Η τελε πιο πολύ. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:09 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:09 PM (επεξεργασμένο) Ήθελα να πουλήσω αυτή την PRS SE Custom 24 αλλά η Ν. δεν με άφησε. Παρότι δεν είναι και τόσο των PRS. Μου λέει τέτοια κιθάρα με τόσο ιδιαίτερο τοπ δεν θα ξαναβρείς. Οπότε την άκουσα και την κράτησα. Να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος παικτικα με την συγκεκριμένη, δεν έχει κανένα κουσουρι, απλά ίσως αλλάξω τους μαγνήτες που δεν μου πολυαρεσουν Επεξεργασμένο Κυριακή στις 10:10 PM από John Goumis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 05:01 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 05:01 AM Ήθελα να πάρω αυτήν αλλά η Μ. μου είπε ότι είναι πολύ άσχημη 2 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 05:04 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 05:04 AM 8 ώρες πριν, SibLt είπε "Κοίτα, μου είπε. Εδώ έχουμε χώρο για μια ακόμα δίπλα στην άσπρη τη γιαπωνέζα. Νομίζω ότι μια κόκκινη θα ταίριαζε τέλεια" Κάνε το χατίρι του κοριτσιού δίνοντας λιγότερα https://www.thomann.de/gr/gretsch_g5420tg_electromatic_ws.htm Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:53 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:53 AM (επεξεργασμένο) I don't get it. Ή είσαι παίκτης ή είσαι συλλέκτης. Ό,τι δεν χρησιμοποιώ, με μεγάλη χαρά είτε θα το πωλήσω, είτε θα το χαρίσω (όπως έχω κάνω στο παρελθόν με κιθάρες και πετάλια). Από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείται, μου πιάνει χώρο, είναι χρήματα δεσμευμένα και είναι και νοητικό βάρος. Τώρα, αν θεωρείς τον εαυτό σου συλλέκτη, είναι άλλη ιστορία. Επεξεργασμένο Δευτέρα στις 06:54 AM από Έκτορας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:56 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:56 AM H K. είναι η συλλέκτης..... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση