Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο music studio pc.

LK

Καινούργιο studio PC  

9 μέλη ψήφισαν

1. 1. Ti configuration θα επιλέγατε.

• 1. Καινούργιο PC, με δυνατό επεξεργαστή, με windows 11 αλλά με παλαιό software και hardware.
    • 2. Καινούργιο PC, με όχι τόσο δυνατό επεξεργαστή, με windows XP και παλαιό software και hardware .

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
5 λεπτά πριν, foxxx είπε

Εντάξει είπα μια γνώμη αν τόσο πολύ σε έχει βολέψει πάω πάσο ?

Οχι δεν τρεχει τίποτα.

Απλά Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω νεο audio pc, είναι διότι αυτό που έχω είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 20ετίας, και κάποια στιγμή θα τα κακαρώσει,

Για να εχουν και νοημα αυτα που λέμε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, LK είπε

Οχι δεν τρεχει τίποτα.

Απλά Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω νεο audio pc, είναι διότι αυτό που έχω είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 20ετίας, και κάποια στιγμή θα τα κακαρώσει,

Για να εχουν και νοημα αυτα που λέμε.

Ποια CPU ΄έχεις πάνω?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

5 ώρες πριν, cos_dr είπε

image.jpeg.e1c767f584118c508f78d772795b9031.jpeg

Οπωσδήποτε λαμπάτο setup, εμείς οι κιθαρίστες είμεθα γνωστοί vintag-ολάγνοι.. Τα τρανζίστορ είναι μόνο για χαρντκόρ μέταλ-χετζ τζιτζικιστές...?

Πέρα από την πλάκα, κατά τη γνώμη μου αφού πας για καινούριο μηχάνημα πάρε κάτι με παραπάνω "αέρα" στον επεξεργαστή, ώστε να σε καλύψει για αρκετά χρόνια, αν αργότερα αποφασίσεις να φορτώσεις κάτι πιο βαρύ ή προκύψει θέμα συμβατότητας με παλιές εκδόσεις προγραμμάτων.

• Συμφωνώ 1

• Moderator
1 ώρα πριν, cos_dr είπε

Ποια CPU ΄έχεις πάνω?

Pentium 4

• Like 1

• Moderator
24 λεπτά πριν, Ampelofilosofos είπε

Οπωσδήποτε λαμπάτο setup, εμείς οι κιθαρίστες είμεθα γνωστοί vintag-ολάγνοι.. Τα τρανζίστορ είναι μόνο για χαρντκόρ μέταλ-χετζ τζιτζικιστές...?

Πέρα από την πλάκα, κατά τη γνώμη μου αφού πας για καινούριο μηχάνημα πάρε κάτι με παραπάνω "αέρα" στον επεξεργαστή, ώστε να σε καλύψει για αρκετά χρόνια, αν αργότερα αποφασίσεις να φορτώσεις κάτι πιο βαρύ ή προκύψει θέμα συμβατότητας με παλιές εκδόσεις προγραμμάτων.

Τελικά σήμερα δοκίμασα το native instruments guitar compos (βασικό εργαλείο μου) .

Δεν τρέχει σε τίποτα πάνω από xp sp3. (Ούτε καν στα 7 αρια).

Άρα τα xp είναι μονόδρομος. 

Έχω 10 pc στημένα,  δεν είναι το πρόβλημα μου τα pc ...έχω να φάνε και οι κότες.

Το πρόβλημά μου είναι το audio PC, σεταρισμενο όπως το χω τώρα,  ανταποκρίνεται 100% μόνο με xp.

• Like 1

5 λεπτά πριν, LK είπε

Pentium 4

Ανέβασε λίγο το FSB να τον κάνεις OC ?

• Like 1
  • Χαχα 1

• Moderator
5 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Ανέβασε λίγο το FSB να τον κάνεις OC ?

Βρε μια χαρα δουλεύει...20 χρόνια....αλλά λεμε τώρα.

• Like 1

4 λεπτά πριν, LK είπε

Βρε μια χαρα δουλεύει...20 χρόνια....αλλά λεμε τώρα.

Και άλλα 20 θα δουλεύει. Ο επεξεργαστής είναι το πιο γερό part ενός υπολογιστή. To τροφοδοτικό και η μητρική μην τα φτύσει κανάς πυκνωτής, αλλα τοτε έβγαζαν σκύλους. Ηταν πριν καταρρεύσει η Leehman Brothers. ?

Τι εργαλεία... Και εγώ είχα έναν στα 3.4 HT για μια φάση και έναν στα 2.66. Τι εποχές. Δεν είχαμε και αυτή τη δυστοπικη, λαοκτονα ακρίβεια. Τώρα νιώθω μισός άνθρωπος και μίσος ?για κάποιους που με χλευαζαν όταν εσχατολογουσα απελπισμένος, για αυτά που έρχονταν??

Ας πάνε να πάρουν τώρα εναν τενεκε λάδι που τους τον πουλάνε για έξτρα παρθένο ενώ το νοθευουν συννομα με 35% προσμιξη? και τα καλύτερα έρχονται ?????

• Like 1

• Moderator
2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Και άλλα 20 θα δουλεύει. Ο επεξεργαστής είναι το πιο γερό part ενός υπολογιστή. To τροφοδοτικό και η μητρική μην τα φτύσει κανάς πυκνωτής, αλλα τοτε έβγαζαν σκύλους. Ηταν πριν καταρρεύσει η Leehman Brothers. ?

Τι εργαλεία... Και εγώ είχα έναν στα 3.4 HT για μια φάση και έναν στα 2.66. Τι εποχές. Δεν είχαμε και αυτή τη δυστοπικη, λαοκτονα ακρίβεια. Τώρα νιώθω μισός άνθρωπος και μίσος ?για κάποιους που με χλευαζαν όταν εσχατολογουσα απελπισμένος, για αυτά που έρχονταν??

Ας πάνε να πάρουν τώρα εναν τενεκε λάδι που τους τον πουλάνε για έξτρα παρθένο ενώ το νοθευουν συννομα με 35% προσμιξη? και τα καλύτερα έρχονται ?????

Tη μητρική φοβαμαι

22 λεπτά πριν, LK είπε

Tη μητρική φοβαμαι

ε, ρίχτης μια ματιά αν είναι κανας πυκνωτής που βγάζει μάτι αλλά δε νομίζω. Άμα δουλεύει μη φοβάσαι και αν δε δουλέψει, πλέον τις φτιάχνουν πολύ εύκολα με μικρό σχετικά κόστος. Εγώ έχω ένα τροφοδοτικό ΄τωρα πάνω από το 2010? στο καλό PC και άμα τα φτύσει θα το αλλάξω, μέχρι στιγμής μια χαρά φαίνεται. Το ρίσκο το παίρνω μην πάρει κάτι μαζί του αν τα φτύσει, αλλά άμα δουλεύει δεν το αλλάζω. Εδώ κάτι καινούργια σκάνε στην πενταετία.

Μη σε ανησυχεί αν δεν έχεις κάποιο δείγμα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Το είπες και εσύ. Άμα δουλεύει, μην το πειράζεις.

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου