Ampelofilosofos Δημοσιευμένο Κυριακή στις 03:05 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 03:05 PM Καλοτάξιδο το άλμπουμ! Ωραίο και το βιντεοκλίπ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:13 PM OP Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:13 PM 5 ώρες πριν, cos_dr είπε Εμένα μου άρεσε η παραγωγή. Είναι λίγο .... compressed αλλά του πάει. Και το κομμάτι, μου άρεσε!!! Μπράβο!!!! Είστε εξαιρετικοί. Καλή σας επιτυχία!!! Ευχαριστούμε Κωνσταντίνε! Να είσαι καλά! 3 ώρες πριν, Ampelofilosofos είπε Καλοτάξιδο το άλμπουμ! Ωραίο και το βιντεοκλίπ! Thank you so much! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:15 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:15 PM 1 λεπτό πριν, argytar είπε Ευχαριστούμε Κωνσταντίνε! Να είσαι καλά! Ξέχασα να πω πως υποκλίνομαι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:40 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:40 PM ο γιατρός είναι σοβαρός είτε φτιάχνει είτε παίζει είτε επιδιορθώνει, θεραπεύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:52 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:52 PM Μου άρεσε πολύ το κομμάτι. Για το είδος του, νομίζω κάνατε σπουδαία δουλειά. Άψογο από κάθε άποψη, και καλώς δεν έχει σόλο μέσα (μπορείτε να σολάρετε στα λάιβ αν θέλετε). Μια χαρά η παραγωγή, ωραία παιξίματα, με το ταλέντο (εμφανώς) να περισσεύει. Το βίντεο κλιπ μου άρεσε. Φαντάζομαι ότι για τους "περιορισμένους" πόρους που είχατε, έχετε κάνει και εκεί ο,τι καλύτερο μπορούσατε. Καλη σκηνοθεσία, και δεν έχω καμία ένσταση (μόνο το "I want to live" που είπε η κοπελιά με χάλασε λίγο, σαν προφορά). Πολλά μπράβο! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:38 AM OP Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:38 AM 14 ώρες πριν, cos_dr είπε Ξέχασα να πω πως υποκλίνομαι Επίσης θα πω ω παίκτη! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:39 AM OP Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:39 AM 12 ώρες πριν, sultan of string είπε ο γιατρός είναι σοβαρός είτε φτιάχνει είτε παίζει είτε επιδιορθώνει, θεραπεύει Ευχαριστώ δια την υποστήριξην! Θα κοκκινίσω! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:46 AM OP Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 08:46 AM 12 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Μου άρεσε πολύ το κομμάτι. Για το είδος του, νομίζω κάνατε σπουδαία δουλειά. Άψογο από κάθε άποψη, και καλώς δεν έχει σόλο μέσα (μπορείτε να σολάρετε στα λάιβ αν θέλετε). Μια χαρά η παραγωγή, ωραία παιξίματα, με το ταλέντο (εμφανώς) να περισσεύει. Το βίντεο κλιπ μου άρεσε. Φαντάζομαι ότι για τους "περιορισμένους" πόρους που είχατε, έχετε κάνει και εκεί ο,τι καλύτερο μπορούσατε. Καλη σκηνοθεσία, και δεν έχω καμία ένσταση (μόνο το "I want to live" που είπε η κοπελιά με χάλασε λίγο, σαν προφορά). Πολλά μπράβο! Αυτό το I want to live κι εμένα δε με τρέλανε αλλά πέρασε από τα κεντρικά τι να κάνω… Για το βίντεο κλιπ έκανε τεράστια προσπάθεια ο σκηνοθέτης Αργύρης Λιάπης με , όπως λες, λίγους πόρους οπότε θα του μεταφέρω τα καλά σου λόγια! Ευχαριστούμε πολύ! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση