argytar Δημοσιευμένο Σάββατο στις 08:36 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 08:36 PM Καλησπέρες, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στα live τεκταινόμενα της Θεσσαλονίκης, οι Σταγόνες αποφασίσαμε να κυκλοφορίσουμε έναν δίσκο με την PlusRec. Το πρώτο single λέγεται Θέλω να ζήσω και είναι ένα ποπ ροκ κομμάτι, με στόχο να ανεβάσει τη διάθεση. Μαζί του κυκλοφόρησε και το Video Clip που γυρίστηκε σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης και περιχώρων. Το παραθέτω και αναμένω τα σχόλιά σας. By the way τρεις κιθάρες που έχουν παρουσιαστεί στο forum ως κατασκευές μου φαίνονται στο κλιπ, side challenge να τις βρει όποιος θέλει! Enjoy!! 12 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Σάββατο στις 08:40 PM Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 08:40 PM μπράβο ρε Αργύρη ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο Σάββατο στις 08:42 PM Moderator Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 08:42 PM 2 λεπτά πριν, argytar είπε side challenge να τις βρει όποιος θέλει! H κοκκινούλα η "σκάφη", η explorer και η V. Το βρήκα; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο Σάββατο στις 09:23 PM OP Share Δημοσιευμένο Σάββατο στις 09:23 PM (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε H κοκκινούλα η "σκάφη", η explorer και η V. Το βρήκα; Σωστοοοοος! Ολόσωστος!!! Όλος σχεδόν ο δρόμος για την 335! 43 λεπτά πριν, sultan of string είπε μπράβο ρε Αργύρη ! Ευχαριστούμε πολύ! Επεξεργασμένο Σάββατο στις 09:24 PM από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:58 AM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:58 AM (επεξεργασμένο) Αριστον εις το ειδος του (αν και αυτό που λέμε "ελληνικό ροκ" δεν ειναι ακριβως mu cup of tea ). Ωραια σπαρτιατικη παραγωγη. Επεξεργασμένο Κυριακή στις 07:59 AM από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:20 AM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:20 AM (επεξεργασμένο) Γιατρέ ελπίζω να μη πέσω στα χέρια σου Δεν θα ζήσω. Είναι κοινότυπο, το ίδιο και το οβινδεο. Και καλά να μη με σώσεις, μη τύχει και με κυνηγήσεις ΥΓ η παραγωγή έχει συμπιέσει το άπαν Επεξεργασμένο Κυριακή στις 08:23 AM από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:23 AM OP Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:23 AM 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε Γιατρέ ελπίζω να μη πέσω στα χέρια σου Δεν θα ζήσω. Είναι κοινότυπο, το ίδιο και το οβινδεο. Και καλά να μη με σώσεις, μη τύχει και με κυνηγήσεις ΥΓ η παραγωγή έχει συμπιέσει το άπαν Ο σωστός όρος είναι «κοινότοπο». Ευχαριστούμε για τη θέαση/ακρόαση. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:28 AM OP Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:28 AM 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Αριστον εις το ειδος του (αν και αυτό που λέμε "ελληνικό ροκ" δεν ειναι ακριβως mu cup of tea ). Ωραια σπαρτιατικη παραγωγη. Θενξ μαν , είχε και ένα σολάκι μου εκεί μέσα κάπου που το έφαγε η μαρμάγκα. Δεν ήταν ραδιοφωνικό είπαν. Από παραγωγές και τα τοιαύτα δεν ξέρω τίποτα, είναι των ηχοληπτώνε αυτά του σατανά τα πράματα. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:43 AM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:43 AM 16 λεπτά πριν, argytar είπε Ο σωστός όρος είναι «κοινότοπο». Ευχαριστούμε για τη θέαση/ακρόαση. Επ αυτού ημπορούμε να κουβεντιάζουμε όσο θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Κυριακή στις 01:05 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 01:05 PM Εμένα μου άρεσε η παραγωγή. Είναι λίγο .... compressed αλλά του πάει. Και το κομμάτι, μου άρεσε!!! Μπράβο!!!! Είστε εξαιρετικοί. Καλή σας επιτυχία!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση