fenderiarhs Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:54 AM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:54 AM Τωρα αυτος πηρε αυτο το "πραγμα" για να παιζει αυτα που παιζει στο βιντεο? Για να μην πουμε για το R&D......που κανει R&D για επαναστατικους περιστροφικους διακοπτες και κοντη κλιμακα....... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:01 AM OP Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:01 AM 8 hours ago, Nekkon said: Στην μπλε offset κιθάρα που πήγε και έφτιαξε ο γίγαντας. Ωραίο ήχο βγάζει, αλλά δεν είναι Τελε. Έπρεπε να είναι Τελε Νομιζω εχει τελε. Τετοιο ήθελε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο Κυριακή στις 09:45 AM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 09:45 AM (επεξεργασμένο) Εμένα μου αρέσει η κιθάρα. Μόνο λιγο τρελιάρικα τα ρυθμιστικά της βρίσκω. Κλασική jazz δεν τη λες, αλλά ποιος νοιάζεται κιόλας. Ένα πράγμα μονο βρίσκω ασχεδίαστο σε jazzmaster κατασκευές. Τον διακόπτη του επιλογέα σε εκείνη τη θέση. Ειδικά αν ειναι παραδοσιακό toggle το χτυπάω όλη την ώρα με το χέρι που παίζει και το φέρνω στη μέση. Επεξεργασμένο Κυριακή στις 09:45 AM από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:36 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:36 PM Μου είναι εξαιρετικά συμπαθής ο συγκεκριμένος, έχει γνώση & ικανότητα πάνω στο όργανο και στην μουσική. Μου αρέσουν οι κιθάρες και οι ενισχυτές που δείχνει κατά καιρούς στα βίντεο του και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Jaguar (η οποία αποτελεί την βάση για την δικιά του) είναι η αγαπημένη μου Fender και ο ήχος που βγάζει είναι πανέμορφος για το γούστο μου. Πάντα όμως έχει πολύ καλό ήχο, πιστεύω απόλυτα ότι το χέρι μας έχει ηχητική ταυτότητα και με ότι να παίξει ο Tim μια χαρά ήχο θα έχει. Για την κιθάρα συγκεκριμένα, κι εγώ Jaguar θα διάλεγα αν μπορούσα να φτιάξω μία Fender όπως την θέλω. Τα ανάποδα headstock μου αρέσουν, το ίδιο και τα βαμμένα και σωστά δεν έβαλε παπουδίστικo sunburst ή natural, οι Fender θέλουν funky χρώματα. Αυτό που μου έκανε έκπληξη είναι το πόσο καλό είναι το tortoise pickguard, επιπέδου Spitfire θυμίζει τα vintage και όχι τα μίζερα που βάζουν σήμερα οι περισσότερες εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:39 PM OP Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:39 PM 1 hour ago, KostasP said: Μου είναι εξαιρετικά συμπαθής ο συγκεκριμένος, έχει γνώση & ικανότητα πάνω στο όργανο και στην μουσική. Μου αρέσουν οι κιθάρες και οι ενισχυτές που δείχνει κατά καιρούς στα βίντεο του και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Jaguar (η οποία αποτελεί την βάση για την δικιά του) είναι η αγαπημένη μου Fender και ο ήχος που βγάζει είναι πανέμορφος για το γούστο μου. Πάντα όμως έχει πολύ καλό ήχο, πιστεύω απόλυτα ότι το χέρι μας έχει ηχητική ταυτότητα και με ότι να παίξει ο Tim μια χαρά ήχο θα έχει. Για την κιθάρα συγκεκριμένα, κι εγώ Jaguar θα διάλεγα αν μπορούσα να φτιάξω μία Fender όπως την θέλω. Τα ανάποδα headstock μου αρέσουν, το ίδιο και τα βαμμένα και σωστά δεν έβαλε παπουδίστικo sunburst ή natural, οι Fender θέλουν funky χρώματα. Αυτό που μου έκανε έκπληξη είναι το πόσο καλό είναι το tortoise pickguard, επιπέδου Spitfire θυμίζει τα vintage και όχι τα μίζερα που βάζουν σήμερα οι περισσότερες εταιρείες. ο άνθρωπος απλά είναι μέγας. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο παίζει σε γκραμυ και δεν συμμαζεύεται. Εχει χέρι απίστευτο. Χαλάλι του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση