cos_dr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου H NΑΤΙVE INSTRUMENTS έφερε αναβάθμιση του Maschine Software στην έκδοση 3, μια αναβάθμιση που θα συζητηθεί Τα κύρια σημεία της https://blog.native-instruments.com/why-upgrade-to-maschine-3-heres-whats-new/ Stem separation Audio Bounce ( καλώς το και ας άργησε) Και για όσους παραπονέθηκαν, τώρα δουλεύει και με τα KOMPLETE KONTROL S Keyboards Στο πακέτο περιλαμβάνεται software, εργαλεία mastering, έτοιμο για να καλύψει ανάγκες οποιουδήποτε μουσικού είδους . Μόνο με €29 ψωροευρώ. Δεν το εγκατέλειψαν τελικά. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Μεγάλη αναβάθμιση, έφερε τα STEMS μια κίνηση πολύ καλή καθώς και μεγάλη αναβάθμιση στα tools editing στο Midi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες (επεξεργασμένο) Μιας και σήμερα κάναμε το update και ψωνίσαμε αλλά Black Friday το νέο Maschine 3 και κάποια νέα κιτ είπα να σας ανεβάζω ένα βίντεο με το νέο περιβάλλον του Maschine 3 που δεν έχουν αλλάξει πολλά Αλλά κυρίως να δείτε και κάποια νέα εργαλεία όσο αφορά το grid view που έρχεται πλέον και αυτή η πλατφόρμα πολύ κοντά σε ένα DAW περιβάλλον και την κάνει αρκετά πιο ενδιαφέρον. Ο ήχος δεν είναι ψηφιακός είναι οτι έπιασε το κινητό αλλά είναι αξιοπρεπείς IMG_3387.mov Επεξεργασμένο πριν 2 ώρες από foxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα OP Share Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα 1 ώρα πριν, foxxx είπε Μιας και σήμερα κάναμε το update και ψωνίσαμε αλλά Black Friday το νέο Maschine 3 και κάποια νέα κιτ είπα να σας ανεβάζω ένα βίντεο με το νέο περιβάλλον του Maschine 3 που δεν έχουν αλλάξει πολλά Αλλά κυρίως να δείτε και κάποια νέα εργαλεία όσο αφορά το grid view που έρχεται πλέον και αυτή η πλατφόρμα πολύ κοντά σε ένα DAW περιβάλλον και την κάνει αρκετά πιο ενδιαφέρον. Ο ήχος δεν είναι ψηφιακός είναι οτι έπιασε το κινητό αλλά είναι αξιοπρεπείς IMG_3387.mov 49.57 MB · 1 download Bill, επειδή σε γνωρίζω χρόνια και έχουμε γνωριστεί και από κοντά, είμαι δίκαια προκατειλημμένος θετικά για την αξία σου σαν παίκτης και προγραμματιστής αλλά κυρίως για τη μακρόχρονη αφοσίωσή σου στο "'άθλημα". Εγώ, ενώ έχω τη δυνατότητα, αλλά δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ σοβαρά, βιοποριστικά θα έλεγα με τη μουσική, τη σύνθεση κλπ. ευτυχώς, όμως έχω τη δυνατότητα και μέσω του noiz να θαυμάζω συμφορουμίτες που πραγματικά αξίζουν και προχωρούν. Περιμένουμε και άλλα στο noiz και χαίρομαι που είσαι πάλι ενεργός στην παρέα μας των πληκτρομπλιμπλικάδων και γενικά των noiz-αδων!!! Τα ανανεωμένα εργαλεία, είναι σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ χέρια!!!!!!!!! 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα Share Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα Για το + θα βγαλουν τιποτα η μπαααα?.... 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα Share Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Bill, επειδή σε γνωρίζω χρόνια και έχουμε γνωριστεί και από κοντά, είμαι δίκαια προκατειλημμένος θετικά για την αξία σου σαν παίκτης και προγραμματιστής αλλά κυρίως για τη μακρόχρονη αφοσίωσή σου στο "'άθλημα". Εγώ, ενώ έχω τη δυνατότητα, αλλά δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ σοβαρά, βιοποριστικά θα έλεγα με τη μουσική, τη σύνθεση κλπ. ευτυχώς, όμως έχω τη δυνατότητα και μέσω του noiz να θαυμάζω συμφορουμίτες που πραγματικά αξίζουν και προχωρούν. Περιμένουμε και άλλα στο noiz και χαίρομαι που είσαι πάλι ενεργός στην παρέα μας των πληκτρομπλιμπλικάδων και γενικά των noiz-αδων!!! Τα ανανεωμένα εργαλεία, είναι σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ χέρια!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα με τιμούν ιδιαίτερα τα λόγια σου αν και αυτό δεν ήταν κάτι, ένα βίντεο πολύ μικρό έτσι για μια ιδέα πάνω σε ένα από τα τελευταία κιτ που εχω πάρει για τις δουλειές μου σε αυτό που ασχολούμαι αλλά σε ευχαριστώ θερμά και πάλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση