sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 48 minutes ago, Waterfall-K said: Είμεθα, είμεθα. Το είδες το βίντεο, ή κι εσύ το ήθελες "ατόφιο"? Εγω τα βλεπω αμεσως. Με παιρνει τηλέφωνο ο δόκτωρ Μυξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, sultan of string είπε Εγω τα βλεπω αμεσως. Με παιρνει τηλέφωνο ο δόκτωρ Μυξ Κι εγώ παίρνω τηλ. τον δόκτωρ Μυξ και του προτείνω τι να ανεβάσει. Καλό παιδί, και γνώστης. Όχι σαν τον Samy βέβαια, που παίζει τη δισκογραφία του Jarre στα δάχτυλα των ποδιών του, αλλά οκ, κι αυτός καλά το πάει... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 minute ago, Waterfall-K said: Κι εγώ παίρνω τηλ. τον δόκτωρ Μυξ και του προτείνω τι να ανεβάσει. Καλό παιδί, και γνώστης. Όχι σαν τον Samy βέβαια, που παίζει τη δισκογραφία του Jarre στα δάχτυλα των ποδιών του, αλλά οκ, κι αυτός καλά το πάει... Καλο παιδί αν και ιταλιανος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε Καλο παιδί αν και ιταλιανος... Δεν έχω καταλάβει τι είναι. USA δεν μένει? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 minutes ago, Waterfall-K said: Δεν έχω καταλάβει τι είναι. USA δεν μένει? Γιου χεβ λοστ επισοντς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Σαν χθες μου φαίνεται που η μάνα μου (δασκάλα πιάνου τότε) μου έφερε αυτό το δίσκο σε κασέτα να το ακούσω για να ακούσω "τα συνθεσάιζερ" επειδή έκανα πιάνο αλλά ρωτούσα τι είναι αυτοί οι ήχοι που ακούγονται στα τραγούδια, καμπανάκια και τέτοια και έχουν τονικότητα, πως τους παίζουν και μου έλεγε με συνθεσάιζερ. Το ξέρω απέξω αυτό το άλμπουμ, ακόμα το θυμάμαι όλο από τις φορές που το άκουσα και ήταν αυτό τελικά που με έκανε να ασχολούμαι με τόσο πάθος με τα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ. Το έχω γράψει ξανά και το ξαναγράφω και το είδα το βίντεο προχθές και θα το ξαναδώ από τον φίλο μας τον καλό . Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε Γιου χεβ λοστ επισοντς Ούτος είναι χαμένος έτσι κι αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε Γιου χεβ λοστ επισοντς Δεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Δεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει? Εν αντιθέσει με μένα και το Κοζζζζζζζζζζζζζ, που ξεύρουμε που μένεις εσύ!!! Θα έρθουμε νύχτα και το μοντάζ θ' αλλάξει χέρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 3 minutes ago, Waterfall-K said: Δεν ξημεροβραδιάζομαι στο κανάλι του ωρέ Sultan, που να ξέρω από που είναι και που μένει? ααα, μέγα σφάλμα Όλοι οι πληκτροεραστές οφείλουν να τον παρακολουθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση