sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 7 minutes ago, cos_dr said: Σαν χθες μου φαίνεται που η μάνα μου (δασκάλα πιάνου τότε) μου έφερε αυτό το δίσκο σε κασέτα να το ακούσω εμένα δε με το έφερε κανείς, γιατί τότε στα 18 μου δε μένανε λεφτά, τα χάλαγα στα σινεμά αντί στα πλήκτρα, και να τώρα....χωλαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε ααα, μέγα σφάλμα Όλοι οι πληκτροεραστές οφείλουν να τον παρακολουθούν Το παρακολουθώ, έχω κάνει subscribe. 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Εν αντιθέσει με μένα και το Κοζζζζζζζζζζζζζ, που ξεύρουμε που μένεις εσύ!!! Θα έρθουμε νύχτα και το μοντάζ θ' αλλάξει χέρια Εσύ κοίτα να έρθεις Χαλκίδα κάνα ΠΣ να βγούμε βράδυ να κεράσεις κάνα τζιν/τόνικ, όλο μεσοβδόμαδα μου έρχεσαι στα μουλωχτά και μένεις σε κάτι τριτοκλασάτα πανδοχεία. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 minute ago, Waterfall-K said: Εσύ κοίτα να έρθεις Χαλκίδα κάνα ΠΣ έσχος μόνο τους κλεφτες και ARMατΩλούς καλείς για levis. θέμε και μεις και είμεθα και ΖΩΟφιλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε εμένα δε με το έφερε κανείς, γιατί τότε στα 18 μου δε μένανε λεφτά, τα χάλαγα στα σινεμά αντί στα πλήκτρα, και να τώρα....χωλαίνω Ημουν πιο μικρός τότε και προφανώς μου το έφερε μεταγενέστερα, πρέπει να μου το έφερε όταν ήμουν 7-8 χρονών, δηλαδή περίπου 8 χρόνια από την κυκλοφορία του και τότε ήταν της μόδας οι κασέτες, θυμάμαι που είχε τόσα μαγαζιά και πιο μετά που πηγαίναμε και μας αντιγράφανε το άλμπουμ και μετά είχα διπλά κασετόφωνα και γράφαμε ο ένας στον άλλο και είχα πολλές κασέτες. Και έγραφα και σε κασέτες τις παραγωγές μου. Εγώ με κασέτες δουλευα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 minutes ago, cos_dr said: Ημουν πιο μικρός τότε και προφανώς μου το έφερε μεταγενέστερα, πρέπει να μου το έφερε όταν ήμουν 7-8 χρονών, δηλαδή περίπου 8 χρόνια από την κυκλοφορία του και τότε ήταν της μόδας οι κασέτες, θυμάμαι που είχε τόσα μαγαζιά και πιο μετά που πηγαίναμε και μας αντιγράφανε το άλμπουμ και μετά είχα διπλά κασετόφωνα και γράφαμε ο ένας στον άλλο και είχα πολλές κασέτες. Και έγραφα και σε κασέτες τις παραγωγές μου. Εγώ με κασέτες δουλευα και γω σε κασετα το έχω την έχω ακόμα Maxell UDXL I αθάνατη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, sultan of string είπε έσχος μόνο τους κλεφτες και ARMατΩλούς καλείς για levis. θέμε και μεις και είμεθα και ΖΩΟφιλοι Και δεν έρχεσαι? Ποιος σε εμποδίζει? Αλλά ξεχασα, εσύ μόνο στο εξωτερικο ταξιδεύεις... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 minute ago, Waterfall-K said: Και δεν έρχεσαι? Ποιος σε εμποδίζει? Αλλά ξεχασα, εσύ μόνο στο εξωτερικο ταξιδεύεις... δεν το έχω με τα γιοφύρια. Φοβάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε δεν το έχω με τα γιοφύρια. Φοβάμαι... Ε τότε τι παραπονιέσαι που δεν σε καλούμε? Πως θα έρθεις, με ελικόπτερο? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 15 minutes ago, Waterfall-K said: Ε τότε τι παραπονιέσαι που δεν σε καλούμε? Πως θα έρθεις, με ελικόπτερο? τουνελάκι δεν παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, sultan of string είπε τουνελάκι δεν παίζει? Ναι. Στην Μάγχη. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση