Προς το περιεχόμενο

cubase 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα πριν λίγο ένα άλλο βιντεάκι και δεν βρήκα κάτι ουάου. Αυτό όμως δείχνει αρκετά ωραία πραγματάκια. Από το 12 στο 14 νομίζω θα ναι καλό upgrade.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, Alex Raptakis said:

Είδα πριν λίγο ένα άλλο βιντεάκι και δεν βρήκα κάτι ουάου. Αυτό όμως δείχνει αρκετά ωραία πραγματάκια. Από το 12 στο 14 νομίζω θα ναι καλό upgrade.

2 3 ενδιαφεροντα που τα ηθελα τα έχει 

Απο το 12 στο 14 δεν ξερω αν ειναι 100...

Έχω να δουλέψω με cubase δεκαετίες αλλά βλέπω τα βίντεο και άλλες απόψεις και μου φαίνεται πως το Studio One το σκοτώνει, είναι πιο πρακτικό, πιο γρήγορο, γι αυτό τελικά ένα χρόνο ξεπετάω τα κομμάτια στο πι και φι.

Είναι πλέον για εμένα σαν αντί να τα ζεσταίνω στο φούρνο, να τα ζεσταίνω στον φούρνο μικροκυμάτων. ?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

8 minutes ago, cos_dr said:

Έχω να δουλέψω με cubase δεκαετίες αλλά βλέπω τα βίντεο και άλλες απόψεις και μου φαίνεται πως το Studio One το σκοτώνει, είναι πιο πρακτικό, πιο γρήγορο, γι αυτό τελικά ένα χρόνο ξεπετάω τα κομμάτια στο πι και φι.

Είναι πλέον για εμένα σαν αντί να τα ζεσταίνω στο φούρνο, να τα ζεσταίνω στον φούρνο μικροκυμάτων. ?

δεν νομίζω ότι μπορεί το studio one να φανταστεί αυτά που κάνει το cubase

12 λεπτά πριν, sultan of string είπε

δεν νομίζω ότι μπορεί το studio one να φανταστεί αυτά που κάνει το cubase

Εγώ νομίζω πως μπορεί και τα κάνει πιο γρήγορα, είναι πιο γρήγορο στο drag & drop και ακριβώς το cubase είναι κατά τη γνώμη μου σούπερ αλλά too much, Το Studio One είναι για εμένα το Sonar μαζί με το Ableton, είναι πρακτικός παράδεισος αν δουλεύεις με VST, γράφεις multri-track, είναι πιο κατάλληλο για home studio και το Cubase μπορεί να έχει πιο κατάλληλα ενσωματωμένα plug-in για vocals αλλα αλλά αυτό αντισταθμίζεται από 3rd party software.

Το Presonus είναι φθηνότερο, πετάει, φορτώνει ακόμα και τα παλιά plugin μου απροβλημάτιστα, έχει πολύ όμορφο user interface, κατανοητό, γι αυτό προσαρμόστηκα από την πρώτη στιγμή αμέσως και όλα αυτά βέβαια τα λέω από βίντεο που έχω δει και για τις casual ανάγκες.

Η απόλυτη σύγκριση μπορεί να ευνοεί τo Cubase, αλλά η καθημερινότητα θέλει αμεσότητα και το Home Studio γρήγορο workflow και το εργαλειο όπως είπα ακόμα και στις δρομολογήσεις των καναλιών, το midi editing και κυρίως το drag & droρ, ακόμα και ο τρόπος που δουλεύεις πάνω στο clip είναι αμέσως κατανοητός, διασκεδαστικός και γιούπι STUDIO ONE είμαι FAN!! Πετάω με Studio One. ? Yeah!!!

• Like 1

1 ώρα πριν, sultan of string είπε

2 3 ενδιαφεροντα που τα ηθελα τα έχει 

Απο το 12 στο 14 δεν ξερω αν ειναι 100...

200 είναι... από 11 και κάτω είναι 250... χμμμ

• Like 1

21 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε

Θα κατσω στο 10.

Εγώ θα κάτσω στην AI free έκδοση που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν τα synths της.? Άσχετα αν δεν την χρησιμοποιώ (ακόμα).?

image.thumb.png.f7311c1c70c59810bd8b3e273612293e.png

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Like 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

39 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Εγώ θα κάτσω στην AI free έκδοση που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν τα synths της.? Άσχετα αν δεν την χρησιμοποιώ (ακόμα).?

image.thumb.png.f7311c1c70c59810bd8b3e273612293e.png

Μια χαρά είναι θα έλεγα, στη θέση σου θα με κάλυπτε, 48 κανάλια audio μπορεί να τρέξει, θα τα περνουσα όλα τα synth απο την κονσόλα την ONYX και μέσω USB θα έκανα ότι δρομολόγηση ήθελα, μέσω midi through θα έλεγχα όλα το synths με το Montage σαν master keyboard, πολλοί συνδυασμοί και επιτρέπει και 2 instances του Montage ESP του VST.

Γράφεις ολόκληρη τριλογία ΜARVEL με όλα αυτά. ?

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου