cos_dr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Το δοκιμάζεις και εάν δεις ότι δεν σου κάνει, το ανταλλαζεις με κάνα διαμέρισμα. Πέρασαν πάντως εποχές που πολλοί με ένα τέτοιο, έπαιζαν σε μαγαζιά και αγόρασαν διαμέρισμα. Εμένα πάντως που μου λένε να πουλήσω το V-Synth, τους απαντάω πως δεν το πουλάω αλλά άμα το πουλούσα, δεν το έδινα κάτω από 350.000 ευρώ 3 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, LK είπε Αν έπαιρνα πάντως συνθ, θα έπαιρνα αυτό, λόγω της τιμής . Πρέπει να είναι πολύ καλό Τουλάχιστον ας ήταν η Τιμή Συζητήσιμη και ίσως κάτι να γινόταν........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 11 ώρες πριν, LK είπε Αν έπαιρνα πάντως συνθ, θα έπαιρνα αυτό, λόγω της τιμής . Πρέπει να είναι πολύ καλό Πάντως εάν είναι να επενδύσεις 70Κ ευρώ, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις την παρακάτω αγγελία. Παίρνεις τρία πετάλια και έτσι μοιράζεις το ρίσκο…. Και σου μένουν και 4.880 για μπύρες και χορδές. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 31 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Πάντως εάν είναι να επενδύσεις 70Κ ευρώ, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις την παρακάτω αγγελία. Παίρνεις τρία πετάλια και έτσι μοιράζεις το ρίσκο…. Και σου μένουν και 4.880 για μπύρες και χορδές. Πεντακόσιες Εκατόν Τριάντα Πέντε Χιλιάδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Πάντως εάν είναι να επενδύσεις 70Κ ευρώ, είναι προτιμότερο να κοιτάξεις την παρακάτω αγγελία. Παίρνεις τρία πετάλια και έτσι μοιράζεις το ρίσκο…. Και σου μένουν και 4.880 για μπύρες και χορδές. Τζάμπα τα δίνει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Στις 6/11/2024 στις 11:19 ΜΜ, cos_dr είπε Τι γίνεται εκεί Ζηλεύω Παίξε κιθάρα να του μπεις στο μάτι του ΛΚ 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Τόσο influencer o LK που γνωστή αλυσίδα άλλαξε τη διαφημιστική καμπάνια της. -Αφού παίζει ο Λάκης τότε κι εμείς αυτό προμοτάρουμε. Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου από Nestoras 1 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Τόσο influencer o LK Εμένα πάλι, μόλις είδα το αγόρι μας με αυτά τα συγκεκριμένα πλήκτρα, μου θύμισε το ακόλουθο: 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εμένα πάλι, μόλις είδα το αγόρι μας με αυτά τα συγκεκριμένα πλήκτρα, μου θύμισε το ακόλουθο: Τι να κάνουμε, το rapman , όταν είναι σε rap mode....μπορείς να παίξεις μόνο one note at a time. Από άποψη πολυφωνίας one note at a time στα patterns , αλλιώς 4 notes at a time. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 11 λεπτά πριν, LK είπε Τι να κάνουμε, το rapman , όταν είναι σε rap mode....μπορείς να παίξεις μόνο one note at a time. Από άποψη πολυφωνίας one note at a time στα patterns , αλλιώς 4 notes at a time. Ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ θα επαναλάβω... Θα έρθεις στον 21ο πρώτο αιώνα; Θα πάρεις Montage; Βλέπεις στο τίμιο forum μας... Το Montage έχει κάνει θραύση λαίμαι Θέλουν όλοι. Πρέπει να εκμοντερνιστείς. Φτάνει πια με τις κιθάρες. Θέσε νέους, τεχνολογικά υψηλούς στόχους. Πάρε... Montage 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση