Προς το περιεχόμενο

Τί κιθάρα "χρειάζεται" να προσθέσω...?

Τί κιθάρα μου "λείπει" και πρέπει οπωσδήποτε να έχω...?   

30 μέλη ψήφισαν

1. 1. Διαλέξτε τύπο κιθάρας για να προσθέσω:

• Παραδοσιακή Strat
    • Les-paul-type με 2 P-90s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
1 λεπτό πριν, LK είπε

Εγώ μέχρι του χρόνου δεν θα πάρω κιθάρα.

Αν σε έπιασε φτέρνισμα χτες το απόγευμα ήταν που είχαμε την κουβέντα σου με τον @Nestoras. Ξέρεις... τι κάνει ο Λάκης, είναι καλά; έχει καιρό να πάρει κιθάρα... Μας έχεις ανησυχήσει λίγο. ?

ΥΓ: Του χρόνου είναι σε λιγότερο από δύο μήνες ?

• Χαχα 3

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

49 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Shoreline gold είναι το Roscoe Beck μου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί to λένε gold αφού επί της ουσίας είναι silver ?

Με γρίφους μιλάς γέροντα... Τι εννοείς; 

ΥΓ: Μην μου πεις ότι μας βρήκε άλλος... @LK ? Τι, κάτι ΗΒ;

Μη σε κρατάω σε αγωνία. Η παραγγελία πέφτει και θα ακολουθήσει νήμα όταν με το καλό την παραλάβω. Αποφάσισα και το χρώμα, τελικά.

image.thumb.jpeg.36ba722ecdc7b75aadb8b5e1e97bf9d2.jpeg

• Like 5

• Moderator
1 ώρα πριν, Έκτορας είπε

Μη σε κρατάω σε αγωνία. Η παραγγελία πέφτει και θα ακολουθήσει νήμα όταν με το καλό την παραλάβω. Αποφάσισα και το χρώμα, τελικά.

image.thumb.jpeg.36ba722ecdc7b75aadb8b5e1e97bf9d2.jpeg

Έχει standard size μαγνήτες ή θα χρειαστείς άλλο pickguard αν δε σου αρέσουν και θες να τους αλλάξεις;

1 λεπτό πριν, kpeyos είπε

Έχει standard size μαγνήτες ή θα χρειαστείς άλλο pickguard αν δε σου αρέσουν και θες να τους αλλάξεις;

Standard είναι το μέγεθος

• Ευχαριστώ 1

Γιώργος

Είχα μια μικρή, οπως αποδείχτηκε, αναποδιά και παραλίγο να φάω μεγάλη ήττα: η surf green δεν αποστέλλεται Κύπρο! Μικρό το κακό, τελικά η Shoreline Gold (που βασικά είναι ασημί, όπως είπε και ο @Terry RoscoeBeck5 ) θα έρθει στην θέση της. Δεν είχα θέμα ανάμεσα στα δυο χρώματα, διαφορετικά αλλά και τα δυο εξαιρετικά. 

Ειχα την τύχη και την πολυτέλεια πριν (αρκετά) χρόνια, να παίξω δίπλα-δίπλα την Αμερικανική G&L Legacy, με την Tribute (που φτιάχνεται στην Ινδονησία) και ξέρω ακριβώς πώς συγκρίνονται. Είναι αυτό που προσπαθείς να καταλάβεις διάφορες και αν βρεις κάποια, αναρωτιέσαι αν το μυαλό σου σε ξεγελά ή όντως ακούς / νιώθεις κατι. Έχουν επίσης τα ίδια ακριβώς ηλεκτρονικά και μαγνήτες που, από ότι διαβάζω, είναι η εκδοχή της G&L των Seymour Duncan SSL-1. 

Ευχαριστώ την παρέα για τα σχόλια και το όλο input σας! 

• Like 1

• Moderator
22 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

η surf green δεν αποστέλλεται Κύπρο!

Εεεεε... ;;; Αν σε κατάλαβα ορθώς: G&L surf green δεν έρχεται, αλλά G&L shoreline gold έρχεται; ?

Και πώς αιτιολογείται αυτό; 

2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Εεεεε... ;;; Αν σε κατάλαβα ορθώς: G&L surf green δεν έρχεται, αλλά G&L shoreline gold έρχεται; ?

Και πώς αιτιολογείται αυτό; 

Διαφορετικοί sellers. 

Για πόσταρε καμία φωτό του μπάσου σου που έλεγες, να δούμε χρώμα. Έτσι, να μπαίνω στο κλίμα. 

• Moderator
5 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

Για πόσταρε καμία φωτό του μπάσου σου που έλεγες, να δούμε χρώμα. Έτσι, να μπαίνω στο κλίμα.

Τα αναγραφόμενα προσπέρασε τα, είναι του κανάγια του Παράγκα. Νεράκι πίναμε με τον sir ?

RB.JPG

• Χαχα 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου