Προς το περιεχόμενο

Τί κιθάρα "χρειάζεται" να προσθέσω...?

Τί κιθάρα μου "λείπει" και πρέπει οπωσδήποτε να έχω...?   

30 μέλη ψήφισαν

1. 1. Διαλέξτε τύπο κιθάρας για να προσθέσω:

• Παραδοσιακή Strat
    • Les-paul-type με 2 P-90s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Nekkon είπε

Γιατί SSS και όχι HSS;

Γιατί μια HSS απλά ΔΕΝ είναι strat 

• Συμφωνώ 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Έκτορας είπε

Ειχα την τύχη και την πολυτέλεια πριν (αρκετά) χρόνια, να παίξω δίπλα-δίπλα την Αμερικανική G&L Legacy, με την Tribute (που φτιάχνεται στην Ινδονησία) και ξέρω ακριβώς πώς συγκρίνονται. Είναι αυτό που προσπαθείς να καταλάβεις διάφορες και αν βρεις κάποια, αναρωτιέσαι αν το μυαλό σου σε ξεγελά ή όντως ακούς / νιώθεις κατι. Έχουν επίσης τα ίδια ακριβώς ηλεκτρονικά και μαγνήτες που, από ότι διαβάζω, είναι η εκδοχή της G&L των Seymour Duncan SSL-1. 

Είχα την ευκαιρία να κάνω το ίδιο με 2 Legacy και 2 S-500 και ενώ οι αμερικάνες είχαν ένα κάτι που ξεχώριζε (και πιο προσεγμένη ταστοδουλειά θυμάμαι) ήταν εντυπωσιακό πόσο κοντά ερχόντουσαν οι Tribute σε άισθηση και ήχο, με ούτε τη μισή τιμή. Εξαιρετική επιλογή και να την χαρείς!

Συμπτωματικά η δοκιμή αυτή είχε γίνει σε ένα μουσικό κατάστημα στη Λεμεσό, το Leon αν θυμάμαι καλά, που μόλις είχε ξεκινήσει να τις φέρνει (πρέπει να ήταν γύρω στο 2008?). 

• Like 1

7 ώρες πριν, odis13 είπε

Είχα την ευκαιρία να κάνω το ίδιο με 2 Legacy και 2 S-500 και ενώ οι αμερικάνες είχαν ένα κάτι που ξεχώριζε (και πιο προσεγμένη ταστοδουλειά θυμάμαι) ήταν εντυπωσιακό πόσο κοντά ερχόντουσαν οι Tribute σε άισθηση και ήχο, με ούτε τη μισή τιμή. Εξαιρετική επιλογή και να την χαρείς!

Συμπτωματικά η δοκιμή αυτή είχε γίνει σε ένα μουσικό κατάστημα στη Λεμεσό, το Leon αν θυμάμαι καλά, που μόλις είχε ξεκινήσει να τις φέρνει (πρέπει να ήταν γύρω στο 2008?). 

Πλάκα κάνεις...? Στο ίδιο ακριβώς κατάστημα ( LMS - του Leo) είχα κάνει και εγώ ακριβώς το ίδιο! ?

3 ώρες πριν, Έκτορας είπε

Πλάκα κάνεις...? Στο ίδιο ακριβώς κατάστημα ( LMS - του Leo) είχα κάνει και εγώ ακριβώς το ίδιο! ?

Το σκέφτηκα οτι μπορεί να ήταν και το ίδιο μιας και έχεις αναφέρει οτι βρίσκεσαι Κυπρο. Είχα παίξει G&L πιο πριν στον Τσέλιο στη Θεσσαλονικη (είχε και ένα παιδί στο ωδείο μια αμερικάνα Legacy σε μπανανι χρώμα που τη θυμάμαι γιατί έκανε όσο όλων των υπολοίπων η κιθάρες μας μαζί) αλλά το A/B test με τις tribute έτυχε να γίνει εκεί μια φορα που βρέθηκα περαστικός. Είχε θυμάμαι και έναν ωραίο Hiwatt 100αρη που τις είχα κουμπώσει πάνω και έπαιζα του Αγαίου τα μπλούζ για καμια ώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου