Προς το περιεχόμενο

Τι μας ενοχλεί στην αγοραπωλησία μεταχειρισμένων οργάνων;

Nekkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Maple είπε

Η αλήθεια ειναι ότι δε ξέρω  τι είναι χειρότερο

Να πέσεις σε φραγκοkiller ή να έχεις οδηγήσει 1 ώρα για να πας να τσεκάρεις όργανο που στις φωτογραφίες φαίνετε καινούργιο και απο κοντά..... Vintage!!!

θα σου πω γιατί την έχω πάθει. Να οδηγήσεις μια ώρα καθαρή, για να δεις ένα όργανο εντελώς ΑΛΛΟ από αυτό που ήταν στην μια φωτογραφία της αγγελίας. Στην φωτογραφία ήταν μια Gibson SG της δεκαετίας του ‘70 και πήγα και βρήκα  μια κινεζική απομίμηση της SG. Είχε φέρει και φίλο του στο σημείο συνάντησης, γιατί προφανέστατα ήξερε τί έκανε, μπας και τον δείρει κανένας. 

Γενικότερα πάντως με ενοχλεί η αγένεια. Όπως και αν αυτή εκδηλώνεται. 

• Like 2
  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάλι καλά που δε σε κλέψανε κιόλας.

Σπανίζει πλέον η εμπιστοσύνη!

Το να ζητήσει κάποιος συνάντηση έξω για συναλλαγή άνω των χιλίων ευρώ είναι red flag.

Η έστω λόγος να είσαι καχύποπτος.

Επεξεργασμένο από Maple
  • Συμφωνώ 1

52 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

θα σου πω γιατί την έχω πάθει. Να οδηγήσεις μια ώρα καθαρή, για να δεις ένα όργανο εντελώς ΑΛΛΟ από αυτό που ήταν στην μια φωτογραφία της αγγελίας. Στην φωτογραφία ήταν μια Gibson SG της δεκαετίας του ‘70 και πήγα και βρήκα  μια κινεζική απομίμηση της SG. Είχε φέρει και φίλο του στο σημείο συνάντησης, γιατί προφανέστατα ήξερε τί έκανε, μπας και τον δείρει κανένας. 

Γενικότερα πάντως με ενοχλεί η αγένεια. Όπως και αν αυτή εκδηλώνεται. 

Εδώ δυστυχως δεν πρόκειται για αγένεια αλλά για ξεκάθαρη απάτη (απόπειρα απάτης σιγουρα... )

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Μου αρέσει πολύ και γελάω κάθε φορά, με σχολιασμό κάτω από την αγγελία του τύπου:
"Τι να γράψω για αυτό το όργανο, τα λόγια είναι περιττά."

Επίσης σχολιασμός του τύπου:
"Το όργανο είναι φτιαγμένο στην Ινδονησία το 1989 και οι γνώστες ξέρουν ότι αυτά τα όργανα πατούσαν κάτω σαν χταπόδια τα αμερικάνικα εκείνη τη χρονιά".

Για το τέλος, ένα εξίσου αγαπημένο:
"Όταν την αγόρασα, δοκίμασα αντίστοιχες με 3 και 4 φορές την αξία της, ωστόσο ηχητικά ήταν πολύ ανώτερη και με κέρδισε. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία Custom Shop Made in USA".

Επεξεργασμένο από Nicholas_Chili
  • Χαχα 4

11 λεπτά πριν, Nicholas_Chili είπε

Μου αρέσει πολύ και γελάω κάθε φορά, με σχολιασμό κάτω από την αγγελία του τύπου:
"Τι να γράψω για αυτό το όργανο, τα λόγια είναι περιττά."

Επίσης σχολιασμός του τύπου:
"Το όργανο είναι φτιαγμένο στην Ινδονησία το 1989 και οι γνώστες ξέρουν ότι αυτά τα όργανα πατούσαν κάτω σαν χταπόδια τα αμερικάνικα εκείνη τη χρονιά".

Για το τέλος, ένα εξίσου αγαπημένο:
"Όταν την αγόρασα, δοκίμασα αντίστοιχες με 3 και 4 φορές την αξία της, ωστόσο ηχητικά ήταν πολύ ανώτερη και με κέρδισε. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία Custom Shop Made in USA".

'Αμα δε περιλαμβάνει και τα 3 είναι ακόμα πιο εκλεκτή η αγγελία.

Πιθανώς και μεγαλύτερος μπαγλαμάς ο πωλητής.

• Χαχα 1

Στις αγγελίες 2 πράγματα με ενοχλούν

Εκτός από την αγένεια ορισμένων με ενοχλεί αφάνταστα σαν 1η ερώτηση η ατάκα "φιλαράκι καλύτερη τιμούλα ;"

Γνωριζόμαστε απο παλιά, είμαστε φιλαράκια και δεν το ξέρω ;

Επίσης όταν λες πως δεν θέλεις ανταλλαγές και σου προτεινουν ένα σωρό άσχετα πράγματα πχ πετάλια, ενισχυτές

Οχι άλλο κάρβουνο

32 λεπτά πριν, bathan είπε

Επίσης όταν λες πως δεν θέλεις ανταλλαγές και σου προτεινουν ένα σωρό άσχετα πράγματα πχ πετάλια, ενισχυτές

Αν δεν το διευκρινίζεις, όπως κάνουν οι περισσότερες αγγελίες, είναι πιστεύεις θεμιτό να προτείνει κάποιος κάποια σχετική ανταλλαγή;

Never give up! 

1 λεπτό πριν, Nekkon είπε

Αν δεν το διευκρινίζεις, όπως κάνουν οι περισσότερες αγγελίες, είναι πιστεύεις θεμιτό να προτείνει κάποιος κάποια σχετική ανταλλαγή;

Αν καποιος ειναι ανοικτός σε καποια ανταλλαγή ίσως. Οταν όμως λες πως δεν θέλεις ανταλλαγές είναι ξεκάθαρο

• Συμφωνώ 1

Οχι άλλο κάρβουνο

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου