Προς το περιεχόμενο

Guitar Headphone amp + headphone suggestions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε όποιον εξοπλισμό και με όποια σειρά κι αν καταλήξεις,καίρια σημασία θα έχει ο τύπος των ακουστικών που θα επιλέξεις.

Σαν bedroon player τον τελευταίο καιρό,θα σου προτείνω να μην πας σε ακριβά ακουστικά.Και αυτό γιατί πολύ μεγάλο μέρος του ήχου που θα φτάσει στα αυτιά σου θα είναι των ακουστικών και όχι του ενισχυτή/πεταλιέρας.

Δοκιμάζοντας κάμποσα ακριβά κλειστού τύπου(μεταξύ αυτών και τα Audio Technica που αναφέρεις),τελικά κατέληξα σε φθηνά ανοικτού τύπου.Τα πρώτα μου έβγαζαν όλα μια έντονη και αφύσικη ψηφιακίλα,τα δεύτερα αφήνουν να βγει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του ήχου του ενισχυτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 hours ago, Maple said:

+1 για το ampero.

Αξίζει να προσθέσω αλλα 150 για headphones?

Εχω βρει τα παρακάτω:

1. Audio Technica Ath M50x

3. Beyerdynamic DT-770 Pro

Οποιαδηποτε απο τα δυο ειναι ασφαλής αγορα

Λοιπόν...

Δε κρατήθηκα και πήρα τα beyerdynamic.

Μεχρι στιγμής εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απο τη ποιότητα ήχου αλλα και κατασκευής - η μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με τα προηγούμενα ακουστικά.

Τώρα για το amp/cab pedals + ampero οσο το ψάχνω τόσο ποιο αναποφάσιστος γίνομαι.

Νομίζω στο τέλος θα πάω σε ότι μου φανεί πιο χρήσιμο για να μπορώ να δικαιολογήσω και το κόστος.

Έχεις σκεφτεί ένα Tonex One για τελευταίο στην σειρά; Μπορεί να κάνει αυτό που θες, έχει μερικούς αξιοπρεπείς ήχους included και το πιο βασικό, περιλαμβάνει και το IR κομμάτι στα captures που ειναι το βασικό που θα σου κάνει διαφορά στα ακουστικά.

• Like 1

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Στις 31/10/2024 στις 11:12 ΜΜ, Maple είπε

** amp+cab sim σε μορφή πεταλιού

https://www.thomann.de/gr/zoom_ms_80ir.htm?glp=1&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIjuyApZnLiQMVuZqDBx25rwMvEAQYAyABEgLeXvD_BwE

(Είναι και audio interface)

Επεξεργασμένο από kosthrash
  • Like 1

ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!

Αποφάσισα τελικά να μη δώσω λεφτά για καποιο amp η sim.

Δε πιστεύω οτι αξίζει για αυτή τη δουλειά, οι προτάσεις σας όμως μου έδωσαν άλλες ιδέες!

Χρησιμοποιώ τα ίδια + τα ακουστικά, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά εν τέλη.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου