Maple Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Καιρό τώρα σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο μικρό ενισχυτή (να χωράει δηλαδή πάνω σε ενα pedalboard) συν κάποια ακουστικά. Ο μοναδικός λόγος που τα θέλω ειναι για να παίζω εύκολα, γρήγορα και σιωπηλά (), χρησιμοποιόντας ουσιαστικά μονο το pedalboard. Αυτη τη στιγμή έχω στη κατοχή μου και χρησιμοποίω με τον ίδιο τρόπο τα εξής: 1) EHX Headphone Amp 2) AKG K-512 headphones Αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με το ηχητικό αποτέλεσμα. Το budget είναι μεχρι 250 ευρά. Αξίζει να πάω σε διαφορετικό συνδιασμό των δύο? Πχ: Hotone Nano Legacy amp + κάποιο άλλο σετ ακουστικών? Μικροί transistor ενισχυτές μπορούν να κάνουν τη διαφορά οταν παράγεις το τελικό προιόν μέσα απο ακουστικά? Μήπως πρέπει απλά να επενδύσω σε καλά ακουστικά? Περιμένω τις απόψεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Είπες ότι θέλεις να χωρέσει μέσα σε ένα pedalboard. Μπορείς να μας περιγράψεις ακριβώς πως φαντάζεσαι να δουλεύει το όλο rig? Επίσης, τι περιλαμβάνει το pedalboard? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω το εξής signal chain: Guitar>pedals>amp>headphones Δε με απασχολεί το ενισχυτάκι να έχει επιλογές για εφέ η ακόμα και gain. Θα προτιμούσα να έχω ωραία καθαρά, εφόσον χρησιμοποιώ πετάλια για βρωμία, delay, κτλπα. Ο ήχος που έχω με το παρόν setup ειναι πολύ μουντός και λάσπη. Edit: εννοειται πετάλια και ενισχυτής πάνω στο board Επεξεργασμένο πριν 5 ώρες από Maple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Έχεις την επιλογή να βάλεις έναν vox mv50 clean ή ac, (υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως orange terror stomp κλπ) ώστε να έχεις κανονικό ενισχυτή στο τέλος της αλυσίδας. Στο line out μπορείς να βάλεις τα ακουστικά σου, και να το συνδέεις σε καμπίνα για παίξιμο σε πρόβες και λαιβ, Εναλλακτικα μπορείς να βάλεις ένα πετάλι στυλ strymon iridium, dream 65, Carl Martin ampster κλπ, όπου έχεις μόνο την προενισχυση και προσομοίωση ενισχυτή και καμπίνας. Το συνδέεις και σε μόνιτορ ή PA για να παίξεις δυνατά. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες (επεξεργασμένο) Ωραίο ενισχυτάκι αλλα VOXιζει φουλ πάντα με βάση τα clip που έχεις ανεβάσει. Ο terror stamp μία απτα ίδια.. Υπάρχει κάποιο fender amp pedal γύρω στο 100ρι. Οπότε να χτυπήσω και ακουστικά. Amp pedal is a new thing to me... Το strymon ομολογώ με βάζει σε σκέψεις αλλα εκεί θα πάμε κοντά στο 500ρι ακόμα και αν το βρώ on the used market. Επεξεργασμένο πριν 4 ώρες από Maple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν βοξιζει το clean. Blackface ήχο έχει. Ηotone ampero mini παρε και δεν χρειαζεσαι ούτε πετάλια… Με αυτο γράφω τα πάντα. Επεξεργασμένο πριν 4 ώρες από gkourmoul1 1 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες +1 για το ampero. Αξίζει να προσθέσω αλλα 150 για headphones? Εχω βρει τα παρακάτω: 1. Audio Technica Ath M50x 3. Beyerdynamic DT-770 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες (επεξεργασμένο) Νομίζω μέσα στο budget σου είναι και το Boss IR-2. Δεν το έχω αλλά θα κάνει εξαιρετικά την δουλειά που θες. Edit: επίσης έχω τα Bayerdynamic ακουστικά που έβαλες, και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ για αυτή την δουλειά. Επεξεργασμένο πριν 4 ώρες από Έκτορας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Οπότε ανακεφαλαιώνοντας ειναι προτημότερο κάποιο amp+cab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες ** amp+cab sim σε μορφή πεταλιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση