Προς το περιεχόμενο

Salt (Madrugada cover) - Πώς το ακούτε;

SisyphusMustDie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την παρέα!

Έκανα το εν λόγω cover και επειδή έχω φάει φρίκες με το πώς ακούγεται στις διάφορες πηγές ήχου (translating), θα ήθελα να μου δώσετε κι εσείς τα φώτα σας. Πώς είναι από ισορροπία, ήχο, ένταση κλπ; 

https://drive.google.com/file/d/1VyR3DR6nGm16hjtuzFyl5l0hgp9IWm4o/view?usp=drivesdk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα να το ακούσω αλλά εκεί που το έχεις ανεβάσει φοβάμαι να πατήσω, είμαι τεχνοφοβικός... Μπορεί πιο γενναίοι εδώ μέσα να του κάνουν ένα review

kavagio for strings

22 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Θα ήθελα να το ακούσω αλλά εκεί που το έχεις ανεβάσει φοβάμαι να πατήσω, είμαι τεχνοφοβικός... Μπορεί πιο γενναίοι εδώ μέσα να του κάνουν ένα review

Αναρωτιέμαι γιατί... Από το google drive μου είναι το λινκ. Υπόσχομαι ότι δεν είμαι χάκερ. 😂

34 λεπτά πριν, SisyphusMustDie είπε

Αναρωτιέμαι γιατί... Από το google drive μου είναι το λινκ. Υπόσχομαι ότι δεν είμαι χάκερ. 😂

Το να μπεις στο google drive κάποιου άλλου και να κατεβάσεις κάτι είναι αρκετά πιο ασυνήθιστο από το να επισκεφτείς ένα youtube βίντεο. Αν και οι δυο κινήσεις καταγράφονται για πάντα στο λογαριασμό όποιου το επιχειρήσει, το google drive δεν επιβλέπεται τόσο όσο το youtube, θα μπορούσες να έχεις ανεβάσει οτιδήποτε εκεί πέρα και εγώ να πάω να το κατεβάσω βάζοντας αυτήν την κίνηση για πάντα στο ιστορικό μου.

Για να μην στα πολυλεω, ανέβασε το στο youtube να το δούμε

Επεξεργασμένο από Άγιος

kavagio for strings

βασικά το google drive του καθενός είναι προσωπικός χώρος και θέλει άδεια για πρόσβαση από τρίτους.

Κάνε ένα dropbox και βάλτο εκεί με δημόσιο λίνκ

Το είχα έτοιμο στο drive γι' αυτό είπα να το μοιραστώ κατευθείαν. Μοιράζεσαι και από εκεί αρχεία για προεπισκόπηση ή κατέβασμα όπως και σε κάθε άλλο box, drive κλπ. Και φυσικά δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις. Πατάς το λινκ και το ακούς από εκεί. 

Δεν το ανεβάζω ακόμα στο youtube γιατί δεν είμαι σίγουρος αν είναι έτοιμο.

Εν πάση περιπτώσει, το ανέβασα στο dropbox. 

https://www.dropbox.com/scl/fi/6g8vpmrl6se1jq3rmach7/Salt-Madrugada-cover-1.mp3?rlkey=nv7tkjoghvdm1q6w3htp4yw3i&st=fbnugz7s&dl=0

Επεξεργασμένο από SisyphusMustDie

σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό.

Η φωνή είναι καλή, η προφορά σωστή.

Υπάρχει μόνο ένα γενικό μπούκωμα στην παραγωγή και κυρίως στο πρώτο μέρος και κάπου αλλού μετά τα τύμπανα είναι ενοχλητικά επαναλαμβανόμενα. Το δείγμα που έχεις βάλει είναι πειστικό αλλά θέλει χέριασμα να γίνει πιό διαφορετικό απο μέτρο σε μέτρο.

Γενικά μου άρεσε.

Σημειωτέον δεν έχω ακούσει το ορίτζιναλ. Αν, θα είναι τυχαία στο ράδιο χωρίς να ξέρω τι είναι.

6 λεπτά πριν, sultan of string είπε

σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό.

Η φωνή είναι καλή, η προφορά σωστή.

Υπάρχει μόνο ένα γενικό μπούκωμα στην παραγωγή και κυρίως στο πρώτο μέρος και κάπου αλλού μετά τα τύμπανα είναι ενοχλητικά επαναλαμβανόμενα. Το δείγμα που έχεις βάλει είναι πειστικό αλλά θέλει χέριασμα να γίνει πιό διαφορετικό απο μέτρο σε μέτρο.

Γενικά μου άρεσε.

Σημειωτέον δεν έχω ακούσει το ορίτζιναλ. Αν, θα είναι τυχαία στο ράδιο χωρίς να ξέρω τι είναι.

Μπούκωμα, δηλαδή πολλά μπάσα; Θα βοηθούσε να του έδινα αέρα στα πρίμα; Η αλήθεια είναι ότι το ακούω αυτές τις μέρες από διάφορες πηγές και αλλού μου ακούγεται πιο μπουκωμένο, άλλου πιο αεράτο. 

Τα τύμπανα τα έγραψα βασισμένος πολύ πάνω στο αυθεντικό. Επί της ουσίας αντέγραψα σχεδόν πλήρως το αυθεντικό στα τύμπανα. Κυρίως μετά το πρώτο ρεφραίν. Τα τύμπανα της αρχής δεν κατάφερα να τα βγάλω τόσο πιστά είναι η αλήθεια. Ίσως θέλει καλύτερο humanize ώστε να ακούγονται πιο αληθινά. 

Σ' ευχαριστώ πολύ!

θα το ακούσω ξανα. Αλλιώς.

Το εντοπίζω στα μεσοχαμηλά.

Δεν λέω ότι δεν αντέγραψες το κανονικό. Μετα το πρώτο ρεφραίν είναι πιό καλά. Το πρωτο verse είναι άσχημο.

Το παίξιμο όμως της μηχανής ακούγεται και ενοχλεί. Θέλει να μπείς με το ποντίκι να αλλάξεις velocities κλπ, εδώ και εκεί. Όχι απαραίτητα humanize.

• Συμφωνώ 1

15 λεπτά πριν, sultan of string είπε

Θέλει να μπείς με το ποντίκι να αλλάξεις velocities κλπ, εδώ και εκεί.

Το έχω ήδη κάνει αυτό. Θα το δω μήπως μπορέσω να το διορθώσω κάπως. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου