Προς το περιεχόμενο

ΡΑΓΟΥ- SAMY & THE PARAGAS

Σαμη Παραγκα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Πάω μια μέρα εις το στούνδιο και έχω υπολογίσει να έχω μια Χ ποσότητα τσιπούρ δια τας ανάγκας της ηχογράφησης και σκάνε μούρη δυο κρασοκανάτες ( απ αυτές που όλο απολύονται κι όλο τριγύρω μένουν και εισπράττουν και ταμείο ανεργίας)  και με πίνουν το τσιπούρ πριν καν ξεκινήσουμε να γράψουμε.

Ξαφνικά χάνουμε το Τάκη (ο ηχολήπτης)

Βρε που είναι Τάκης?

Επιστρέφει μετά από ένα τέταρτο με μια φυάλη Τσιπούρ .

Αυτιά όλμος οι εργατοπατέρες που έχω για μουζίκους, δεν τα υπολογίζουν και αμφιβάλω αν γνωρίζουν πόσο είχε η φυάλη τσιπούρ που εφερε ο Τάκης και πόσο τη χρεώθηκα.

Ένα παράδειγμα απ τα πολλά δια το πόσο αγνώμονες είναι οι μουζίκοι μου. Εγώ φταίω, το ξεύρω, εμ τους καλοπλερώνω, εμ τους κάμνω διάσημους, εμ με ζητάν και τα ρέστα.

Με βρήκαν λααααααααρζ και το παίζουν αναρχοαυτόνομοι.

Να φύγετε κύριοι να πάτε στον ΣΦ που είναι και ΣΕΟς  να σας δω αν θα πουλάτε μαγκιά, μέχρι και το νερό  του καζανακίου που καταναλώνετε στο κατούρημα  θα σας βάζει να πλερώνετε παλιοκουνάβια συνδικαλίστριες 

Επεξεργασμένο από Σαμη Παραγκα
  • Χαχα 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Πάω μια μέρα εις το στούνδιο και έχω υπολογίσει να έχω μια Χ ποσότητα τσιπούρ δια τας ανάγκας της ηχογράφησης και σκάνε μούρη δυο κρασοκανάτες ( απ αυτές που όλο απολύονται κι όλο τριγύρω μένουν και εισπράττουν και ταμείο ανεργίας)  και με πίνουν το τσιπούρ πριν καν ξεκινήσουμε να γράψουμε.

Ξαφνικά χάνουμε το Τάκη (ο ηχολήπτης)

Βρε που είναι Τάκης?

Επιστρέφει μετά από ένα τέταρτο με μια φυάλη Τσιπούρ .

Αυτιά όλμος οι εργατοπατέρες που έχω για μουζίκους, δεν τα υπολογίζουν και αμφιβάλω αν γνωρίζουν πόσο είχε η φυάλη τσιπούρ που εφερε ο Τάκης και πόσο τη χρεώθηκα.

Ένα παράδειγμα απ τα πολλά δια το πόσο αγνώμονες είναι οι μουζίκοι μου. Εγώ φταίω, το ξεύρω, εμ τους καλοπλερώνω, εμ τους κάμνω διάσημους, εμ με ζητάν και τα ρέστα.

Με βρήκαν λααααααααρζ και το παίζουν αναρχοαυτόνομοι.

Να φύγετε κύριοι να πάτε στον ΣΦ που είναι και ΣΕΟς  να σας δω αν θα πουλάτε μαγκιά, μέχρι και το νερό  του καζανακίου που καταναλώνετε στο κατούρημα  θα σας βάζει να πλερώνετε παλιοκουνάβια συνδικαλίστριες 

Ούτε ο Αίσωπος τέτοια μυθεύματα.

• Χαχα 3

InfluenSir!

6 λεπτά πριν, Nestoras είπε

Ούτε ο Αίσωπος τέτοια μυθεύματα.

Η αλήθεια είναι πως ΄΄κάποιοι'' δεν προσέχουν τι λένε και μετά βρίσκονται να εργάζονται δια λιγότερα απ όσα ίσως άξιζαν ή και 0 , καθότι δεν πρόσεχαν πως υπάρχουν γύρω κάμΑρες και οβίνδεα.

Δεν πραζ, η δουλειά να βγαίνει κι ας πάτε και στην επιθεώρηση εργασίας. Τα λεφτούλια που είναι να βγάλω θα τα βγάλω συνδικαλίστρες της ροκ

Τελικά τι έγινε με το Τσιπούρ ποιος το ήπιε;Και στην τελική πόσο έχει μια μπουκάλα Τσιπούρ;

Ομολογώ ότι δεν ξέρω ποιο ποτό είναι αυτό.

• Συμφωνώ 1

19 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Η αλήθεια είναι πως ΄΄κάποιοι'' δεν προσέχουν τι λένε και μετά βρίσκονται να εργάζονται δια λιγότερα απ όσα ίσως άξιζαν ή και 0 , καθότι δεν πρόσεχαν πως υπάρχουν γύρω κάμΑρες και οβίνδεα.

Δεν πραζ, η δουλειά να βγαίνει κι ας πάτε και στην επιθεώρηση εργασίας. Τα λεφτούλια που είναι να βγάλω θα τα βγάλω συνδικαλίστρες της ροκ

Μήπως μας λες ψέματα και δεν έγιναν ποτέ αυτές οι ηχογραφήσεις τόσο θεαματικά και με τόσο παρασκήνιο που περιγράφεις ? Μήπως είσαι χρονοταξιδιώτης? ?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

55 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Μήπως μας λες ψέματα και δεν έγιναν ποτέ αυτές οι ηχογραφήσεις τόσο θεαματικά και με τόσο παρασκήνιο που περιγράφεις ? Μήπως είσαι χρονοταξιδιώτης? ?

Κάτι σαν

https://www.google.com/gasearch?q=tremore beach&source=sh/x/gs/m2/5#ebo=0

InfluenSir!

12 λεπτά πριν, Nestoras είπε

Δεν το ξέρω αυτό.

Από αυτό επηρεάστηκα που έχω κολλήσει αυτές τις μέρες και αποχαυνώνομαι (πάλι)  στο NETFLIX,

https://www.imdb.com/title/tt5651844/

θα κόψω τη συνδρομή?, πήρα ιδέες όμως από το soundtrack και γράφω κάποιο θέμα  τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές.

Μου έλεγαν από την πανδημία, μη βάλεις NETFLIX και μη βλέπεις παραγωγές του Samy, θα εθιστείς και θα κολλήσεις και θα αποχαυνωθείς τελείως.?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 ώρα πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Τελικά τι έγινε με το Τσιπούρ ποιος το ήπιε; Και στην τελική πόσο έχει μια μπουκάλα Τσιπούρ;

Ομολογώ ότι δεν ξέρω ποιο ποτό είναι αυτό.

Ξοδεύτηκε πάλι...?

image.png.5a2daccc9b48806aedfb1636c199b816.png

• Like 1
  • Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου