Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 07:41 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 07:41 PM Το νέο μας άσθμα μετά οβίνδεο κλίπ οφιτσιάλε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 09:59 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 09:59 PM Αυτό το κομμάτι πρέπει να το έχω ακούσει πιο πολλές φορές κι απ'το Smoke On the Water... Τι θα γίνει ρε (Bob) μάστορα, πόσα βίντεο θα φτιάξεις ακόμα μ'αυτό το άσθμα? Ή αυτό είναι το τελικό? 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:02 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:02 AM οβίνδεο κλίπ οφιτσιάλε 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:56 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:56 AM αυτό με τους τίτλους των συντελεστών κατά τη διάρκεια των κλίπς είναι πολύ 90ish, σαν βίντεο κλιπ σκηνοθεσίας Γιώργου Γκάβαλου .Θα ήθελα να λείπει. Και θα ήθελα πλουσιότερο το θέμα των σκηνικών εναλλαγών και του timing, ως περφεξιονίστας. Η ενορχήστρωση, η παραγωγή σε υψηλό επίπεδο, μάλλον όμως όσο το ακούω, η σταθερότητα του ρυθμού, χωρίς κάποια εναλλαγή, κάποια μέτρα πιο πλούσια, πιο ροκ θα έλεγα, του προσδίδει μια σταθερότητα. Βέβαια το αφηγηματικό λειτουργεί, απλά η μουσική θα ήθελα να ακολουθεί λίγο κάποια ξεσπάσματα στην αφήγηση και σε αυτό παίζει ρόλο ο ρυθμός. Μιλάω βέβαια ως ειδικός διπλωματούχος πιανίστας, εξειδικευμένος προγραμματιστής - ενορχηστρωτής, διδάκτωρ γιουροβιζιονολογίας, πληκτρολόγος- ηλεκτρολόγος πάστορας τους συνδικαλισμού, αναρχικός μέχρι σφουγκοκωλάριος ανάλογα με όπου φυσάει ο άνεμος ή όπου μας παίρνει. Το κομμάτι είναι αδιαμφισβήτητα καλό, ΄όπως είπα αλλά η παραγωγή, για τα δικά μου τουλάχιστο δεδομένα και αισθητική δεν φτάνει το 100%. Σαν παραγωγός θα το εμπλούτισα με κάποια από τα στοιχεία που αναφέρω παραπάνω για να στοχεύσουμε και πιο εμπορικά. Ο @Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε, πάντα ο αγαπημένος μου, ο λατρεμένος μου, πόσο τον θαυμάζω, το πιο ταλαντούχο, το καλύτερο παιδί, άλλη μια πηγαία καλλιτεχνική ψυχή με υψηλή τεχνική κατάρτιση και απόδοση φυσικά, στο χαλαρό του κιόλας, αποδίδει τα μέγιστα. Διότι αγαπά πραγματικά τη μουσική και δουλεύει επιμελώς, δεν είναι ρεμάλι σαν εμένα που είχα εξαιρετικές εξάρσεις στη ζωή μου αλλά παρατεταμένες, τεμπελχανικές θα έλεγα υφέσεις και πολύ audio και midi editing. Αυτά σαν πρώτο, πρόχειρο σχόλιο. Πραγματικά μπράβο για όλους τους συντελεστές, τους αφηγητές, τους τεχνικούς, τους μουσικούς, τους ηχολήπτες, βιντεολήπτες, αυτούς που έβαλαν τα καλώδια και τα μικρόφωνα στο τεράστιο στούντιο με το υπέροχο ιστορικό πιάνο. Σημασία δεν έχει μόνο το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σημασία έχει πως περνάτε όλοι καλά. Είστε άνθρωποι που αγαπάτε τη μουσική και την υπηρετείτε επάξια, δημιουργικοί, με γούστο και καλαισθησία και σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους και σας αγαπώ πολύ. περιμένω κι άλλα τέτοια με αγάπη, με αγωνία και με νοσταλγία. Μπράβο!!! Μπράβο!! 2 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:02 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:02 AM @cos_dr Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για ότι έγραψες για μένα. Ντρέπομαι. Τώρα σχετικό με το άσμα.. Αν δεν έρθει σήμερα η επιταγή..το άλλο σκ σίγουρα θα έχει ραγού. Ο Σαμι είναι πανκ με την έννοια του δεν κλειδώνεται, δεν μπαίνει σε καλούπια, απλά εκφράζεται. Φαίνεται αυτό από το στιλ και το video. Ξέρω πως αν είχε χρόνο και διάθεση να μελετήσει θα έγραφε πολλά και καλά, καλύτερα, με πιο ριφ και πιο να το γράψω πχιοτικά. Αλλά από την άλλη είναι καλλιτεχνική φύση, και ακόμα κι έτσι το δείχνει, εκτίθεται αυτοπροσδιορίζεται. Παρέα του κι εμείς, περνάμε υπέροχα και σαν παρέα και σαν μουσικοί . 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:29 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:29 AM 2 ώρες πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Παρέα του κι εμείς, περνάμε υπέροχα και σαν παρέα και σαν μουσικοί . Εγω για αυτά κομμάτια έχω συμμετάσχει στους Paragas, θα διεκδικήσω χρήματα. Θέλω 736 ευρώ συν τους τόκους. Καλή η παρέα φίλε, αλλά δεν τρώγεται, γι αυτό και δεν συνέχισα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:31 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 11:31 AM 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Εγω για αυτά κομμάτια έχω συμμετάσχει στους Paragas, θα διεκδικήσω χρήματα. Θέλω 736 ευρώ συν τους τόκους. Καλή η παρέα φίλε, αλλά δεν τρώγεται, γι αυτό και δεν συνέχισα Αν δεν έρθει σήμερα η επιταγή..το άλλο σκ σίγουρα θα έχει ραγού. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 01:08 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 01:08 PM Paragka μπες στο γιουτιουμπ και κανε επεξεργασία το ονοματεπώνυμό μου... να είμαστε αλφάδι www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο Τρίτη στις 01:52 PM Moderator Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 01:52 PM 2 ώρες πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Αν δεν έρθει σήμερα η επιταγή..το άλλο σκ σίγουρα θα έχει ραγού. Κωστάκης (και Κωστάκης Cos), welcome to the club... Ο κανάγιας Παράγκας μας είχε τάξει πλουσιοπάροχες αμοιβές, έξτρα μπόνους, παγκόσμια περιοδεία με τους Rolling Stones... της Παναγιάς τα μάτια. Και έρχεται μια μέρα και λέει "συγνώμη, αλλά ξέχασα το ραγού στην κατσαρόλα και κόλλησε". Καταλαβαίνεις τη συνέχεια... Πεινάμε (που λέει και ο Cos) 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο Τρίτη στις 02:11 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 02:11 PM 17 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Καταλαβαίνεις τη συνέχεια... Η οποία είναι το: -Απολύεσαι. 1 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση