MGs Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:36 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:36 PM 4 λεπτά πριν, fusionakis είπε Αυτός είναι ένας πολύ καλός κιθαρίστας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 04:52 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 04:52 AM 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 05:10 AM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 05:10 AM 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 01:21 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 01:21 PM Δεν νομίζω πως τα καλά τραγούδια των Μπίλτις σα μερικά που βάλατε ήδη, μπορούν να διασκευαστούν και να ακούγονται όμορφα. Ο μόνος τρόπος που να αξίζει κιόλας το κόπο είναι να ''γελοιοποιήσεις'' μια διασκευή τους 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 02:48 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 02:48 PM Για μένα πάντως το 'while my guitar' μου αρέσει περισσότερο από το original... Οπως κ κάποιες διασκευές του Working class hero(ξέρω δεν είναι ακριβώς Μπιτλς) Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:17 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:17 PM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:47 PM Moderator Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 06:47 PM 5 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ο μόνος τρόπος που να αξίζει κιόλας το κόπο είναι να ''γελοιοποιήσεις'' μια διασκευή τους Στο συγκεκριμένο βέβαια ο "στόχος" είναι ο Cocker. ΥΓ: Λατρεμένος Belushi all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GBU Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες (επεξεργασμένο) Regina Spektor - While My Guitar Gently Weeps Επεξεργασμένο πριν 3 ώρες από GBU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση