MGs Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, fusionakis είπε Αυτός είναι ένας πολύ καλός κιθαρίστας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου Δεν νομίζω πως τα καλά τραγούδια των Μπίλτις σα μερικά που βάλατε ήδη, μπορούν να διασκευαστούν και να ακούγονται όμορφα. Ο μόνος τρόπος που να αξίζει κιόλας το κόπο είναι να ''γελοιοποιήσεις'' μια διασκευή τους 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου Για μένα πάντως το 'while my guitar' μου αρέσει περισσότερο από το original... Οπως κ κάποιες διασκευές του Working class hero(ξέρω δεν είναι ακριβώς Μπιτλς) Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ο μόνος τρόπος που να αξίζει κιόλας το κόπο είναι να ''γελοιοποιήσεις'' μια διασκευή τους Στο συγκεκριμένο βέβαια ο "στόχος" είναι ο Cocker. ΥΓ: Λατρεμένος Belushi all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GBU Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Regina Spektor - While My Guitar Gently Weeps Επεξεργασμένο 31 Οκτωβρίου από GBU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση