odis13 Δημοσιευμένο Κυριακή στις 12:00 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 12:00 PM 'Ακουγα ένα album του George Benson σήμερα το πρωί, το The Other Side of Abbey Road του 1970, ένα άλμπουμ-διασκευή του μαντέψτε τι, και σκεφτόμουν ότι ίσως και να έχω ακούσει παραπάνω διασκευές απο Beatles παρά originals (τους κρατάω για τα γεράματα). Δε θα εξέπλητε καθόλου αν είναι και η πιο "διασκευασμένη" μπάντα όλων των εποχών. Ποστάρετε λοιπόν τις αγαπημένες σας διασκεύες σε κομμάτια των Beatles, με κατα προτίμηση έμφαση σε ουσιαστικό reworking του υλικού παρά απλή επανεκτέλεση. Ξεκινάω με το A Day in the Life απο Wes Montgomery, απο έναν απο τους τελευταίους δίσκους του στην A&M Και τη φυσική του συνέχεια (και αφορμή του ποστ), έναν απο τους πρώτους δίσκους του Benson στην A&M O Bill Frisell έχει κάνει κατα καιρούς πολλά Beatles cover και δε βρίσκω τώρα το περφορμανς που έχω κατα νού αλλα δε πειράζει, Strawberry Fields Forever σε σολο ακουστικη Kαι speaking of strawberry fields, η αγαπημένη μου εκδοχή και ίσως και το αγαπημένο μου Beatles cover γενικά, απο Otomo Yoshihide και την φασαριόζικη παρέα του Και κλείνω με τον τεράστιο Jeff Healey και το While My Guitar Gently Weeps live στον Letterman (για να κάνω και appease τους μαμπεμπεζεγκώνηδες). 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο Κυριακή στις 12:44 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 12:44 PM Ο Andy Timmins έκανε μια ενδιαφέρουσα διασκευή όλου του Sgt. Peppers το 2011 ως power trio. Εδώ το With a little help... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Κυριακή στις 12:54 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 12:54 PM 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο Κυριακή στις 01:40 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 01:40 PM Και μιας και ανέφερα το With a little help from my friends, να βάλω και την εκπληκτική εκτέλεση του Joe Cocker στο Woodstock. Και κλείνω με μια εκτέλεση από το αγαπημένο μου I want you (She's so heavy) από μια ελληνική μπάντα (Fool in the box) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο Κυριακή στις 01:44 PM OP Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 01:44 PM Καλά ειδικά το With a Little Help from my Friends έχει γίνει jam standard, στις μισές εκτελέσεις που θα βρείς κατεβάζουν ολόκληρη 11αδα στη σκηνή. Πάμε και ενα bluegrass βερσιό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Κυριακή στις 05:48 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 05:48 PM 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:07 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:07 PM να βαλω κ αυτη που για μενα ειναι η κορυφαια εμφανιση γκεστ στην ιστορια.... 4 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:10 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:10 PM (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο Κυριακή στις 06:11 PM από Waterfall-K 6 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:52 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 07:52 PM 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:22 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 08:22 PM Μαύρα covers. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση