gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Φανταστικός ήχος, σε καθαρά και σε βρώμικα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Από ήχο σούπερ! Από playability πώς είναι η αίσθηση; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Από playability πώς είναι η αίσθηση; Φανταζομαι οσο καλο ειναι το set up της, οι κιθαρες δεν εχουν inherent playability Και αν κρινω απο οτι βλεπω ο φιλος που την συναρμολογησε κατι σκαμπαζει απο set up ... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Φανταζομαι οσο καλο ειναι το set up της, οι κιθαρες δεν εχουν inherent playability Και αν κρινω απο οτι βλεπω ο φιλος που την συναρμολογησε κατι σκαμπαζει απο set up ... Το σεταπ τι σχέση έχει με το πάχος του μπράτσου, το φάρδος στο Nut , το πώς γλιστράει από πισω το μανίκι ; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, LK είπε Το σεταπ τι σχέση έχει με το πάχος του μπράτσου, το φάρδος στο Nut , το πώς γλιστράει από πισω το μανίκι ; γιατι εκει μιλαμε για ΓΟΥΣΤΑ οχι για playability. εσυ ας πουμε ΠΩΣ τα θες αυτα που περιγραφεις? τα ΤΑΣΤΑ ας πουμε πως τα θες και το παχος? Επεξεργασμένο 27 Οκτωβρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε γιατι εκει μιλαμε για ΓΟΥΣΤΑ οχι για playability. εσυ ας πουμε ΠΩΣ τα θες αυτα που περιγραφεις? τα ΤΑΣΤΑ ας πουμε πως τα θες και το παχος? Καταρχας γιατί φωνάζεις; Ένα το κρατούμενο. Δεύτερο, εγω δεν έχω πιάσει μπράτσο από το αλι εξπρές και ρωτάω τον άνθρωπο να μας πει τί αίσθηση του άφησε το όργανο, διότι εμείς απλά το ακούμε δεν το πιάσαμε στα χέρια μας. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, LK είπε Καταρχας γιατί φωνάζεις; ετσιΙνετοΣτυλ μου αλλα δεν απαντησες σΤασ ερωτησεις μου... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε ετσιΙνετοΣτυλ μου αλλα δεν απαντησες σΤασ ερωτησεις μου... Τι να απαντήσω; Εγώ με ό,τι και να παίξω, καλά θα ακουστώ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ampelofilosofos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, LK είπε Από ήχο σούπερ! Από playability πώς είναι η αίσθηση; Καταρχήν είμαι ακόμη στη φάση της γνωριμίας με την κυρία...! Το μανίκι πάντως για φτηνό part ήταν αλφάδι -εντελώς ευθύ. Πέρα από μερικά τάστα που ήταν λίγο σηκωμένα και ήρθαν στη θέση τους με κανά-δυο σφυριές (με ματσόλα), γενικά ήταν πολύ οκ. Χρειαζόταν κι ένα γυάλισμα στα τάστα, αυτό κάνει μεγάλη διαφορά, ιδίως για τα bends. Και το nut (πλαστικό) ήθελε χαμήλωμα στις εγκοπές. Σαν σχήμα είναι C-shape, κανονικού πάχους, εμένα με βόλεψε. Γλιστράει μια χαρά, γιατί περάστηκε σάτιν βερνίκι βέβαια (δεν τα ανέφερα αυτά στο βίντεο της κατασκευής, για συντομία). Αυτό που δεν βολεύει εργονομικά είναι λίγο το Bigsby που έρχεται κάπως ψηλά και κάθεται πάνω από τα ποτενσιόμετρα, ίσως φάνηκε και στο βίντεο που σκοντάφτω πάνω του όταν πάω να γυρίσω το volume. Ωστόσο σαν τρέμολο πρώτη φορά βάζω σε κιθάρα μου, μου άρεσε πολύ, κρατάει μια χαρά κούρδισμα και είναι πολύ smooth! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ampelofilosofos είπε Πέρα από μερικά τάστα που ήταν λίγο σηκωμένα και ήρθαν στη θέση τους με κανά-δυο σφυριές (με ματσόλα), γενικά ήταν πολύ οκ. Χρειαζόταν κι ένα γυάλισμα στα τάστα, αυτό κάνει μεγάλη διαφορά, ιδίως για τα bends. Και το nut (πλαστικό) ήθελε χαμήλωμα στις εγκοπές τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω δει στο 90% των.... αμερικανικων Fender ετσι κι αλλιως οποτε μια χαρα απο εκει και περα οπως ειπα και πριν το Playability εχει να κανει μονο με το set up (Ναταλεμεκιαφτα ) Επεξεργασμένο 27 Οκτωβρίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση