Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο καιρό η KORG ανακοίνωσε το FISA SUPREMA.

Το FISA SUPREMA είναι ένα ψηφιακό ακορντεόν, κατασκευασμένο σε στενή συνεργασία με την DEXIBELL (μέλος του ομίλου PROEL).

Να σημειωθεί πως το νέο ακορντεόν εκτός κάποιων καινοτόμων χαρακτηριστικών, φοράει γεννήτρια ήχων Advanced T2L της DEXIBELL.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της DEXIBELL που δούλεψε πάνω στο συγκεκριμένο όργανο είναι άτομα με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και όχι μόνο.

Το FISA SUPREMA υπάρχει σε δύο εκδόσεις. Με πλήκτρα στα €8200 και με κουμπιά στα €8500.

Για τα πλήρη χαρακτηριστικά πατήστε εδώ.

Αξίζει να δείτε το τρίτο βίντεο.

62b9499d12947d52d2f8dd9bde82bc0d.png

f03faacc58ae343640a4d313c179629b.png

Αξίζει να δείτε τα παρακάτω βίντεο.

Και εδώ ένα τέταρτο βίντεο για τους ψαγμένους.

Επεξεργασμένο από Μανώλης Χναράκης
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

To παράγγειλα. 

Πάρε μου το KK MK3 ??‍♂️?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Θα στο έπαιρνα ρε Cos, αλλά να, με τα ίδια λεφτά ή λίγο παραπάνω θα αλλάξω την μπαλκονόπορτα στο δωμάτιο που έχω το στούντιο, οπότε...?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

22 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

θα αλλάξω την μπαλκονόπορτα στο δωμάτιο που έχω το στούντιο, οπότε...

Αυτά τα λένε νωρίτερα,οτι είναι χαλασμένη η πόρτα.

Ελα τώρα να μας ανοίξεις απο κάπου αλλού,γιατί είμαι με τον @cos_dr στο μπαλκόνι απο το μεσημέρι και προσπαθούμε να ανοίξουμε την κωλόπορτα.

Επεξεργασμένο από MGs
  • Χαχα 2

3 λεπτά πριν, MGs είπε

Αυτά τα λένε νωρίτερα,οτι είναι χαλασμένη η πόρτα.

Ελα τώρα να μας ανοίξεις,γιατί είμαι με τον @cos_dr στο μπαλκόνι απο το μεσημέρι και προσπαθούμε να ανοίξουμε την κωλόπορτα.

Σε λάθος μπαλκόνι είσαι φίλος, η δικιά μου μπαλκονόπορτα ανοίγει με ένα απλό σπρώξιμο. Το θέμα είναι πως ανεβαίνεις στο μπαλκόνι για να την ανοίξεις...?

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Μπερδεύτηκα 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

14 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σε λάθος μπαλκόνι είσαι φίλος, η δικιά μου μπαλκονόπορτα ανολιγει με έαν απλό σπρώξιμο. Το θέμα είναι πως ανεβαίνεις στο μπαλκόνι για να την ανοίξεις...?

Βρε ισόγειο δέν μένεις?Που με έχει πάει ο άλλος ο παλαβός?Μια κυρία με δερμάτινα και ένα μαστίγιο που πέρασε πρίν,καμία σχέση?Εγώ νόμιζα οτι έμπλεξες με καμιά συμφωνική μεταλ μπάντα λόγο Montage.

Επεξεργασμένο από MGs

13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σε λάθος μπαλκόνι είσαι φίλος, η δικιά μου μπαλκονόπορτα ανοίγει με ένα απλό σπρώξιμο. Το θέμα είναι πως ανεβαίνεις στο μπαλκόνι για να την ανοίξεις...?

@MGs σημείωνε. Μην ανησυχείς. Είμαι διπλωματούχος πιστοποιημένος διασώστης. Θα φέρω ότι χρειάζεται για να ανέβουμε, για να ανοίξουμε. Θα μπούμε από όπου γουστάρουμε. Θα φέρω και υδραυλικό  διαστολέα. Αντί για τεχνική διάσωση θα κάνουμε τεχνική διάρρηξη...........?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου