Προς το περιεχόμενο

Τί αυτοκίνητο θα αγοράζατε σήμερα μέχρι 30000 ευρώ ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα μιλήσω για γερμανία που το βλέπω καθημερινά, όσοι αγοράζουν καινούργιο πάνε σε Hyundai, και ακόμα περισσότεροι σε Dacia. Γερμανικά/γαλλικά βλέπεις πλέον μόνο σε εταιρικά που τα παίρνουν σε άλλες τιμές οι εταιρείες. Α, και υπάρχουν και οι τούρκοι που αγοράζουν παλιές μερτσεντέ, που εξωτερικά είναι κούκλες αλλά λείπουν μερικά κουζινέτα από τον στρόφαλο, και η εξάτμιση βγάζει μπλέ χιόνια, λεπτομέρειες θα μου πείς.

• Συμφωνώ 1

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αυτοκίνητο, είναι σα τη κιθάρα, δλδ να σου κάνει τη δουλειά, αν είσαι ο Senna ίσως χρειάζεσαι κάτι σβέλτο, αν είσαι ο Παράγκας, θα χρειαστείς μια Παράγκα να πηγαίνει χωρίς να ζητάει πλην νερού και λαδιού.

Υπάρχει όλμος και μια συνομοταξία ανθρώπων τύπου πουλμουρ που παίζουν και στις 2 προαναφερθείσες κατηγορίες, είναι οι μοναδικοί που δεν το χρειάζονται γιατί αγνοούν τη χρήση του.

Γενικά τα σύγχρονα αυτοκίνητα, δεν είναι για παντρειά, όπως εγώ με τη Παράγκα που κλείνω το Γενάρη 25 χρόνια και ειδικότερα, όλα τα μικρομεσαία από 18-30 χηνόπουλα είναι τα ίδια θκατά. Λίγο πουλί τα καταφέρνουν τα γίδια, μέχρι να λήξει η εκάστοτε εργοστασιακή εγγύηση, μετά πας για άλλο, ή το πλερώνεις σα να είχες σύζυγο ή γύπσον.

Λόγο δουλειάς οδηγώ πλην του εταιρικού και όλα τα πιθανά και απίθανα νοικιάρικα που κατά καιρούς με πασάρουν, ακόμα και κάποια, άνω των 30 χηνόπουλων, όλα τα γίδια είναι, αξιοπρεπή και ευκολοοδήγητα... σα να τα βγάζει η γίδια μάνα, οικονομίες κλίμακας το λεν κι ας γράφει επάνω μερσντέ, ή ντάτσια Κία και νισσάν 

Στις 26/10/2024 στις 5:50 ΜΜ, Superfunk είπε

πεταμενα λεφτα, μετα το 2035 (αντε βαρΓια βαργια το 2040) δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα καταβολης συνταξης πανω απο 400 ευρω σε κανεναν Ελληνα (οσα και να εχει δωσει σε εισφορες) για τον απλο λογο οτι δεν θα υπαρχει ικανος αριθμος ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ για να πληρωνει τους συνταξιουχους που θα ειναι υπερδιπλασιοι των εργαζομενων λογω του τρομακτικου δημογραφικου προβληματος

οποτε σου προτεινα αυτα τα 30.000 να τα βαλεις στην ακρη για τα γεραματα σου. 

αλλα παιδια- σκυλια δεν εχεις, σπιτι δικο σου εχεις, οποτε εις τα ΜΕΖΕΑ σου ? 

Εγώ πιστεύω πως δε θα είναι έτσι τα πράγματα. Θα ανακάμψει σημαντικά το ασφαλιστικό λόγω των επενδύσεων, της πάταξης της φοροδιαφυγής και της αύξησης των θέσεων εργασίας. Πάμε πάρα πολύ καλά. Έχω μεγάλες προσδοκίες. ❤️

Αυτό που θα ήθελα να πάρω, ξεπερνά το όριο του topic  περίπου για ένα Yamaha MONTAGE

αυτό είναι

1.6 AT Hybrid 143 PS Invite Plus στα € 33.900

image.thumb.jpeg.9dba5409b2d53d5409d62e10a688f032.jpeg

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Στις 26/10/2024 στις 11:45 ΠΜ, LK είπε

Έχουν μπει σε αυτό γυναίκες....ίσα με 30.000 ?

Και εμένα με "κατηγορούν" πως κρατάω τα αυτοκίνητα και τις μηχανές πολύ.

Τη μηχανή την έχω 25 χρόνια, αλλά άμα μιλούσε..................?

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Moderator
46 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

Εδώ έχει λίγο παραπάνω από 30κ αλλά βασικά, αυτό:

image.jpeg.ab014a9e6bb93ce02b557d70613e9b72.jpeg

Πώς φαίνονται οι ανύπαντροι και χωρίς παιδιά... ?

• Like 1
  • Χαχα 1

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου