Προς το περιεχόμενο

Τί αυτοκίνητο θα αγοράζατε σήμερα μέχρι 30000 ευρώ ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να μπώ σε αυτό απο πάνω και να με δεί και με αυτό καμιά γυναίκα,εγώ θα ζητούσα 30.000.

(Ειχα χειρότερο,Maruti 800 ?)

Επεξεργασμένο από MGs
  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, LK είπε

30.000 toyota corolla....και παλιό;;;

Σου πουλάω το δικό μου αν θες με 28.000 ,που δεν θέλει και τίποτα....του 1983. ?

FB_IMG_1729931062914.jpg

FB_IMG_1729931158201.jpg

Λάθος, μέτρησα ένα μηδενικό παραπάνω φίλος, ήμεθα και κάποιας ηλικίας πχιά.

Με τριάντα χήνες αλλάζει το πράμα (και όχι δεν θα έπαιρνα δέκα τογιότα).

Ώραίο το τεμάχιο, να το χαίρεσαι.

Επεξεργασμένο από kwstas79
  • Χαχα 1

LEGO people live in houses made of their own flesh.

• Moderator
13 λεπτά πριν, MGs είπε

Για να μπώ σε αυτό απο πάνω και να με δεί και με αυτό καμιά γυναίκα,εγώ θα ζητούσα 30.000.

(Ειχα χειρότερο,Maruti 800 ?)

Έχουν μπει σε αυτό γυναίκες....ίσα με 30.000 ?

• Like 1
  • Χαχα 2

• kpeyos changed the title to Τί αυτοκίνητο θα αγοράζατε σήμερα μέχρι 30000 ευρώ ?

Λογικά το νέο Mazda 3, λογικά hatchback αν και μου αρέσουν πολύ τα sedan. Mη σου πω και το 6, αλλά νομίζω φεύγει εκτός budget. Έχω αγαπήσει το design μέσα-έξω, και ξέρω ότι είναι τζαπάν οπότε μηχανικά θα είναι αρκετά καλό.

Καινούργιο διαστημόπλοιο/τραμ δεν θα έπαιρνα με τίποτα πάντως, ότι θα γλίτωνα από τον βενζινά θα μου τα έτρωγε το συνεργείο...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

22 ώρες πριν, LK είπε

10 χρόνια ασφαλιστικές εισφορές και θα έβγαινα στη σύνταξη ΤΩΡΑ.

22 ώρες πριν, LK είπε

Δεν πειράζει,  θα περίμενα μέχρι τα 62

πεταμενα λεφτα, μετα το 2035 (αντε βαρΓια βαργια το 2040) δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα καταβολης συνταξης πανω απο 400 ευρω σε κανεναν Ελληνα (οσα και να εχει δωσει σε εισφορες) για τον απλο λογο οτι δεν θα υπαρχει ικανος αριθμος ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ για να πληρωνει τους συνταξιουχους που θα ειναι υπερδιπλασιοι των εργαζομενων λογω του τρομακτικου δημογραφικου προβληματος

οποτε σου προτεινα αυτα τα 30.000 να τα βαλεις στην ακρη για τα γεραματα σου. 

αλλα παιδια- σκυλια δεν εχεις, σπιτι δικο σου εχεις, οποτε εις τα ΜΕΖΕΑ σου ? 

εις το θεμα μας τωρα, σπανιως οδηγω (ειδικα μεσα στην Αθηνα ποτε) μια και μενω κεντρο, αλλα μου εχουν δωσει ενα DS4 ως εταιρικο , και ειναι σαφως το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει ποτε.... (ο πατερας μου ηταν οδηγος αγωνων και εχουν περασει δεκαδες αμαξαρες απο την ζωη μου λογω της τρελλας του)...ε ΑΥΤΟ θα αγοραζα αν ειχα τα λεφτα  (μονιμα παρκαρισμενο θα το ειχα αλλα θα το ΚΟΙΤΑΖΑ και θα χαιρομουν ?)

EDIT: δεν θα το αγοραζα μια και δεν κανει 30Κ αλλα 55Κ απο οτι ειδα....σιγα μην δωΚω 55Κ για αμακσΙ 

Επεξεργασμένο από Superfunk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Στην τρεχουσα συγκυρια (τιμες για γελια) και την παρουσα, εξοχως μεταβατικη περιοδο της αυτοκινησης (ηλεκτρικες μπουρδες κλπ ), δεν θα αγοραζα με τιποτα καινουργιο αυτοκινητο αλλα μονο μεταχειρισμενο. Aν σε ενδιαφερει αξιοπιστια και τιποτε αλλο τα κλασσικα toyota honda αλλα και τα κορεατικα kia hyundai θα σε βγαλουν ασπροπροσωπο. Δεν μιλαμε για τιμες μεταπωλησης γιατι αναλογα με το που θα καθησει η μπιλια τα επομενα χρονια ενα αμαξι βενζινης η πετρελαιου μπορει να αξιζει 0€. Τωρα αν σε ενδιαφερει κατι με γκαζια, ψυχη, οδικη συμπεριφορα, τεχνολογια (αν και με 30000 δεν παιρνεις και πολλα πραγματα με γκαζι πλεον) κλπ  κοιτα Ευρωπη. Γερμανια και Ιταλια δηλαδη. Α και μακρια απο γαλλικα. Μονο  extravagant design, απο αυτα που θα τα βλεπεις σε 4 χρονια και θα λες πως γερασε ετσι ασχημα αυτο, υψηλες τιμες, μηχανολογικες λυσεις δεκαετιας του 90 και μετρια προς κακη αξιοπιστια. Με τους Ιταλους κακη αξιοπιστια θα εχεις επισης αλλα τουλαχιστον θα τα βλεπεις και θα χαιρεσαι και σε 20 χρονια.

Επεξεργασμένο από fenderiarhs

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου