Nekkon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τελικά κανείς δεν διάβασε το πρώτο post ε? Καταρράκτη μου ΤΙΠΟΤΑ δε θα με έκανε χαρούμενο άλλο εκτός από μουσικό εξοπλισμό. Και έχω ανάγκες. Αλλά... Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε Δεν θεωρειται μουσικος εξοπλισμος Και τι θεωρείται, μαγειρικός εξοπλισμός? Καρα-μουσικός εξοπλισμός είναι, bass pedals για organs για όσους δεν κατάλαβαν τι βλέπουν. Πάρ'το πάντως, με την ευχή μου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Καταρράκτη μου ΤΙΠΟΤΑ δε θα με έκανε χαρούμενο άλλο εκτός από μουσικό εξοπλισμό. Και έχω ανάγκες. Αλλά... Δεκτόν, αλλά το θρεντ ανέβηκε για να ηρεμήσουν τα μάτια μας(μου) από το άλλο αντίστοιχο θρεντ, στο οποίο έχουν πλακώσει 5,873 κιθαρίστες και γράφουν τα δικά τους. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Στο θέμα για τη eurovision του 2024 είχε γράψει 20 σελίδες με σινθια και οθόνες και όταν του έλεγα ευγενικά ότι είναι εκτός θέματος μου έλεγε ότι ''αυτό'' είναι το θέμα του φόρουμ και ότι αυτός είναι πιο ontopic από αυτούς που γράφουν για τον διαγωνισμό... Οπότε εδώ ποσταρουμε για μουσικό εξοπλισμό στα πλαίσια της θεματολογίας του φόρουμ kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε Στο θέμα για τη eurovision του 2024 είχε γράψει 20 σελίδες με σινθια και οθόνες και όταν του έλεγα ευγενικά ότι είναι εκτός θέματος μου έλεγε ότι ''αυτό'' είναι το θέμα του φόρουμ και ότι αυτός είναι πιο ontopic από αυτούς που γράφουν για τον διαγωνισμό Έτσι είχα γράψει? Δεν θυμάμαι... Δίκιο είχα πάντως, και αυτή τη φορά. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Έτσι είχα γράψει? Δεν θυμάμαι... Δίκιο είχα πάντως, και αυτή τη φορά. Είναι δυνατόν να είχες εσύ ποτέ άδικο !! kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Άγιος είπε Είναι δυνατόν να είχες εσύ ποτέ άδικο !! Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, Ναι, είναι δυνατόν. Συμβαίνει σπάνια όμως. Πόσο σπάνια βρέχει στη Σαχάρα? Ε, ακόμα λίγο πιο σπάνια... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Άγιος είπε Αυτό που τα ηχεία πρέπει να έχουν μια απόσταση μεταξύ τους για να ακούσεις στερεοφωνικό ήχο είναι πια ξεπερασμένο? Πιτσιρικάς χόρτασα stereo και 5.1 ήχο. Είχα χώρο άφθονο και τον είχα όλο δικό μου. Τώρα έχω λιγότερο χώρο και τον μοιράζομαι με άλλους. Και πολύ μου είναι το -εξαιρετικό- αυτο ηχειάκι. Το άκουσα ζωντανά και έπαθα πλάκα με την καθαρότητα του. Επεξεργασμένο 25 Οκτωβρίου από gkourmoul1 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Εγώ ξόδεψα 300 ευρώ τον προηγούμενο μήνα και πήρα αυτό: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Θα έπαιρνα μια πολυθρόνα και θα την έκανα δώρο στον @LK που γουστάρει επιπλάρες 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση